havrosh Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Ahojte, dneska jsem zjistil ze mi prokapava voda strechou (u LP dveri), je to v miste kde je v interieru kloub madla. Zkousel jsem jemne oodelat ten cernej lem, kterej moc netesni a byla tam dirka (asi na montaz hagusu, zahradky) zkusil jsem pres to dat kousek zvykacky a trochu to pomohlo, ale stejne to vlhe a kazde 3 hodiny jsu menit hadru kterou jsem omotal madlo, aby to nekapalo na sedadlo. Nevite nahodou nekdo co bych mohl udelat nez se dostanu do servisu? jedna se o O1 MR2003 diky vsem za radu m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Tu dieru utesni silikonom a nemusis ist ani do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 13. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Diky, jsem doufal ze to bude stacit. Vysusim, odmastim a zasilikonuju. m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.