Přejít na obsah

Symphony

jazvec200

Doporučené příspěvky

Dobrý deň chcel by som sa spýtať či vie niekto kde sa zapája kabel na diagnostiku radia pretože ho nemám vôec zapojený a tiez funkciu GALA tiež nemám zapojenu .Mohol by mi niekto poradiť.kde tieto dva kable treba zapojit abyvsetko fungovalo tak ako má aby mi VAG vedel načítat rádio  Symphony SKZAZ7F  a aby mi vedelo zobrazovat stanicu na Maxiku na mojej octavii TDI 1.1 2001 elegance.

A ešte taká otazočka mam komfortrku 799B a stahovacky konciace sa pismenom D teda by to už mala byť 3G ale nezobrazuje mi to auticko kde je problem ? len niekde v kodovaní ? pretože ja som to tam nedorábal tak nevem či to tam bolo od výroby alebo sa z tým uz dakto hral. lebo nemam od toh vystrelovacie kľúče.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

maxidot správně nakóduj

ad rádio

K-line je ucel za popelníkem

signál rychlosti je vyveden z budíků

Ahoj tak  som to napojil tak ako by to malo byť Gala funguje . Rádio by malo teda komunikovať nevem lebo som to ešte nenapojil na VAG .Ďakujem za návod . A ešte taká otázka že ako sa kódujú tie budíky a rádio nejaký postup čo mám kde na VAG zakliknúť a ake čisla by tam mali íst aby to všetko správne fungovalo(autičko,radio stanice, poprípade ako sa dakativovat dotahovanie okien po zamknutí).Aby som niečo nepokazil.Do autorizáku sa mi veľmi nechce.  

Editováno: , autor: jazvec200
Odkaz ke komentáři

ještě musíš propojit rádio s budíky

pokud máš CAN tak 2 drátem, neCAN 3 drátem - pohledej bylo to tu mockrát

jaky máš kodovánéí budíků a rádia ted ???

To už mám tiež samozrejme návod som našiel tu a nevem či nie od teba  takže teraz už asi len spravne nakódovať.

Mám can bus takže tie dva káble čo idú z rádia na pinoch 8 a 9 som zapojil na tie dva fialové na pozície 8 a 9 pralalelne pripájkoval

na rádioa nič takže už asi len kódovanie.No kódovanie nevem aké mám,nebol som z tým na vagu u kamaráta lebo ja nemam kábel.

Preto som chcel postup jak začat kde pisat cisla a aké nechcem niečo dokaziť a v mojom okolí to nebude vedeť asi nikto preto sa obraciam z prosbou tu.

Do toho autorizaku nechcem ist preto lebo tammi to už robili a elektrikár sa mňa pyta že prečo radio nechce komunikovať samozrejme nebol natiahnutý kábel-už je. 

Odkaz ke komentáři

No tak som to bol dnes nakódovat a funguje jak má 

kodovanie na rádiu bolo 400 tak som to podla Vašu prekódoval na 0405 

a budíky z hodnoty 102 na 16102 a funguje .

Takže ešte raz dík páni za ochotu mi pomôcť.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...