jazvec200 Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Dobrý deň chcel by som sa spýtať či vie niekto kde sa zapája kabel na diagnostiku radia pretože ho nemám vôec zapojený a tiez funkciu GALA tiež nemám zapojenu .Mohol by mi niekto poradiť.kde tieto dva kable treba zapojit abyvsetko fungovalo tak ako má aby mi VAG vedel načítat rádio Symphony SKZAZ7F a aby mi vedelo zobrazovat stanicu na Maxiku na mojej octavii TDI 1.1 2001 elegance. A ešte taká otazočka mam komfortrku 799B a stahovacky konciace sa pismenom D teda by to už mala byť 3G ale nezobrazuje mi to auticko kde je problem ? len niekde v kodovaní ? pretože ja som to tam nedorábal tak nevem či to tam bolo od výroby alebo sa z tým uz dakto hral. lebo nemam od toh vystrelovacie kľúče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 maxidot správně nakóduj ad rádio K-line je ucel za popelníkem signál rychlosti je vyveden z budíků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazvec200 Vloženo 14. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Zajtra sa na to pozrem že kde je to za tym popolníkom .ostatné chápem .Každopadne ďakujem za odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazvec200 Vloženo 15. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 (editace) maxidot správně nakóduj ad rádio K-line je ucel za popelníkem signál rychlosti je vyveden z budíků Ahoj tak som to napojil tak ako by to malo byť Gala funguje . Rádio by malo teda komunikovať nevem lebo som to ešte nenapojil na VAG .Ďakujem za návod . A ešte taká otázka že ako sa kódujú tie budíky a rádio nejaký postup čo mám kde na VAG zakliknúť a ake čisla by tam mali íst aby to všetko správne fungovalo(autičko,radio stanice, poprípade ako sa dakativovat dotahovanie okien po zamknutí).Aby som niečo nepokazil.Do autorizáku sa mi veľmi nechce. Editováno: 15. Duben 2010, autor: jazvec200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 ještě musíš propojit rádio s budíky pokud máš CAN tak 2 drátem, neCAN 3 drátem - pohledej bylo to tu mockrát jaky máš kodovánéí budíků a rádia ted ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazvec200 Vloženo 15. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 (editace) ještě musíš propojit rádio s budíky pokud máš CAN tak 2 drátem, neCAN 3 drátem - pohledej bylo to tu mockrát jaky máš kodovánéí budíků a rádia ted ??? To už mám tiež samozrejme návod som našiel tu a nevem či nie od teba takže teraz už asi len spravne nakódovať. Mám can bus takže tie dva káble čo idú z rádia na pinoch 8 a 9 som zapojil na tie dva fialové na pozície 8 a 9 pralalelne pripájkoval na rádioa nič takže už asi len kódovanie.No kódovanie nevem aké mám,nebol som z tým na vagu u kamaráta lebo ja nemam kábel. Preto som chcel postup jak začat kde pisat cisla a aké nechcem niečo dokaziť a v mojom okolí to nebude vedeť asi nikto preto sa obraciam z prosbou tu. Do toho autorizaku nechcem ist preto lebo tammi to už robili a elektrikár sa mňa pyta že prečo radio nechce komunikovať samozrejme nebol natiahnutý kábel-už je. Editováno: 16. Duben 2010, autor: jazvec200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 lepší když napíšeš kódování u budíků musí být k prvnímu dvojčíslí přičteno 16 u rádia musí být k poslednímu číslu přičteno 5 pokud není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 (editace) porid si VIS, tam je popsany co se jak koduje a vyznam jednotlivych casti kodu na okna je tu toho taky plno, resi se to napr. v http://www.motordiag.cz/mkm Editováno: 16. Duben 2010, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazvec200 Vloženo 16. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Dobre dám na vás skusim to dajáko zbúchat . Veľke dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazvec200 Vloženo 16. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 (editace) No tak som to bol dnes nakódovat a funguje jak má kodovanie na rádiu bolo 400 tak som to podla Vašu prekódoval na 0405 a budíky z hodnoty 102 na 16102 a funguje . Takže ešte raz dík páni za ochotu mi pomôcť. Editováno: 16. Duben 2010, autor: jazvec200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.