snowmancze Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Nevíte někdo co může být tohle? http://www.mototrbo.cz/eliminator-chybovych-hlaseni-pro-zarovky-t10-p802 Odpor by se hřál a podle obrázku to zabalení moc teploodolně nevypadá . Ale dát za to 300 je trochu mimo... Nebo má někdo nějakou radu, jak dát třeba do parkovaček ledky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Kup Ledku s odporem a ne takovou kilometrovou kabeláž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snowmancze Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Mike nebude se v létě v tom světle docela smažit? Hledám právě něco, co se nerozpálí doběla, jen aby to zblblo canbus. Jo a mohl by někdo poradit, jaký odpor tam když tak dát (předřazený)? Nejsem v tohle zrovna zběhlý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Jsou ledky, které mají v sobě odpor a rozhodně nevydávají teplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snowmancze Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Máš něco vyzkoušené? Dej odkaz. Díky Protože jak mám chápat toto: Upozornění: Systém kontroly praské žárovky je řešen vestavěným rezistorem v každé žárovce. U některých vozidel může docházet k přehřívání nebo až poškození těchto žárovek. Z tohoto důvodu je lepší vždy volit variantu klasické LED žárovky + přídavný předřadný rezistor (ledr-xxx). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Vyzkoušené právě nemám,ale viděl jsem na netu, a už to tu někdo ukazoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snowmancze Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Tak mám vyzkoušeno. Nakoupil jsem několik ledek do parkovaček. 13, 9, 5 a 4 čipové SMD 5050. Všechny s rezistorem. Auto vypadá luxusně. 13 a 9 je hodně moc, 5 se dá snést a 4 jsou parádní. Nicméně výsledkem je zakouřená parabola světla v místě nad parkovačkou . Prostě ten rezistor hřeje tolik, že ten plast to nevydrží. Takže ledky pryč a zas vyblité žárovky. Další pokus ale vyšel. Do vnitřního osvětlení komplet, za pár šupů, všechno ledky bez odporu. Dokonce i do zrcátek na osv. nást. prostoru. Je tam málo místa, takže doporučuju sehnat malinké. Já mám všude 6-ti čipové. Auto, když se ve tmě odemkne, vypadá naprosto prďácky a každý zírá, v servisu na to čučeli jak vyoraný a hned chtěli taky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Snowmancze: Ty ledky do osv.vnitřního prost. a zrcátek máš ty SMD5050 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mabr Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Tak mám vyzkoušeno. Nakoupil jsem několik ledek do parkovaček. 13, 9, 5 a 4 čipové SMD 5050. Všechny s rezistorem. Auto vypadá luxusně. 13 a 9 je hodně moc, 5 se dá snést a 4 jsou parádní. Nicméně výsledkem je zakouřená parabola světla v místě nad parkovačkou . Prostě ten rezistor hřeje tolik, že ten plast to nevydrží. Takže ledky pryč a zas vyblité žárovky. Další pokus ale vyšel. Do vnitřního osvětlení komplet, za pár šupů, všechno ledky bez odporu. Dokonce i do zrcátek na osv. nást. prostoru. Je tam málo místa, takže doporučuju sehnat malinké. Já mám všude 6-ti čipové. Auto, když se ve tmě odemkne, vypadá naprosto prďácky a každý zírá, v servisu na to čučeli jak vyoraný a hned chtěli taky . Prosím o přesný typ LED žárovek do zrcátek. (odkaz na shop) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snowmancze Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Snowmancze: Ty ledky do osv.vnitřního prost. a zrcátek máš ty SMD5050 ? SMD5050 je označení čipu - toto jsou vysoce svítivé, 3 led na jeden čip. V současné době asi to nejlepší.Vevnitř vzadu 6čipů, vpředu a v zrcátkách 4čipy. Jo a kufr 9čipů. Za chvíli se setmí, tak udělám nějaký fotky. Prosím o přesný typ LED žárovek do zrcátek. (odkaz na shop) Díky Já měl kliku, původně jsem ty LEDky kupoval do parkovaček, jenže rákosník nějak zapomněl na odpory . Vrátil půlku ceny, tak jsem si je nechal a použil do zrcátekJe tam jediné omezení - velikost. Opravdu tam není ani o milimetr víc místa!!!!. Takhle nějak to vypadá, ale tady je jiný smd čip: http://www.ebay.com/itm/T10-circuit-board-type-socket-5-SMD-194-1206-LED-light-Side-Interior-Bulb-Lamp-/251064732097?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3a749fc9c1&vxp=mtr Tohle bude svítit podobně. No nekupte to za dvacku i s dopravou . Jinak, opravdu hodně pečlivosti a trpělivosti s demontáží zrcátka. Já myslel, že u toho vyrostu a byl jsem smířený, že pojedu pro nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 a co tohle ? http://www.amazon.de/Seitronic%C2%AE-Innenraumbeleuchtung-Komplettset-Skoda-Yeti/dp/B0083SLM2Q/ref=sr_1_26?s=automotive&ie=UTF8&qid=1346089881&sr=1-26 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Denné LED svetlá - http://www.superskoda.com/Skoda/YETI/Yeti-MEGA-POWER-LED-daylight-bulbs-system-KI-R . Máte ich niekto namontované ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 ta cena je teda mazec myslím že by stačilo tohle když už nelegálně http://www.ebay.com/itm/2-Pcs-BA15S-1156-White-19-5050-SMD-LED-Canbus-No-Error-Turn-Light-DC-12V-/230858157778?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item35c037eed2&vxp=mtr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 tie ceny za "módne" doplnky sú fakt mnohokrát premrštené ... podobne ako aj v autorizovaných servisoch to býva zvykom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 U yetiho stejně jako u face O2 a S2 lze nastavit pro LED v denních takové parametry, aby to fungovalo i bez odporů a zůstala zachována funkce zjišťování žárovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superb Os. Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 (editace) To by mne zajímalo jak ? Tento problém řeším již vice jak rok. Editováno: 11. Prosinec 2012, autor: žralok Necituj předchozí příspěvek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 (editace) a co tohle ? parkovací LED žárovky T10 28 led W5W na aukru za 70kč ... teď mi rupla pravá mlhovka asi jí to neustálé rozsvěcení a zhasínání při zatáčení nedělalo dobře ... klidně bych tam tu LED H7 nacpal ale ta cena... http://www.led-autozarovky.cz/led-autozarovky/eshop/8-1-SMD-LED-zarovky-do-pr-svetel/140-2-LED-SMD-H7 Editováno: 28. Prosinec 2012, autor: hadak11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voda13 Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 tak zkus číňana http://dx.com/s/H7+led , bral jsem teď led do kufru a inter. + kabel, sice to chvilku trvá než to dojde , ale free shipping a ceny fakt dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 Na toto sa vykasli, svieti to strasne slabo. Tie diody sice svietia dobre, ale nie su v ohnisku reflektora takze je to cele k nicomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 přesně tak H7 led o ničem odtestováno jsem měl asi 5 různých variant a všechny stály za ho.no jak píše sranki reflektor je projektorován na vlákno žárovky ostatní je nepoužitelné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 Stačí přijet s LED ve světlech a nemusíte řešit chyby odpory..více přes sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Tak já ve VAGu sice našel možnost nastavení denního svícení jako LED ale stejně mi to nefachá a musel jsem tam nacpat odpory. Zajimavé je že LED denní svícení jsem dělal na dvě Yetiny. A na jedné diody nehlásily chybu a na druhé ano a ta co nehlásila chyby měla tažné :-( ale občas při nastartování stejně závada problikne. To nastavení jak píše ferda25 by mne zajímalo .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 (editace) Já přímo nastavuju hodnotu v eeprom...a stačí přijed a ověřit. Hrát si s hodnotou v bytu 18 bez vyčtení eepromy je jen si zadělat na problém. Editováno: 20. leden 2013, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hitachi Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Chtěl bych se zeptat, zda někdo úspěšně otestoval led žárovku s paticí P13 do denních světel. Zajímají mě hlavně chybové hlášky, viditelnost a případné zahřívání a vliv na sklo světlometu. Uvažuju o tomto kousku http://www.e-xenony.cz/autodoplnky/cree-led-22w-bila--p13w-12-24v--12-2-cree-chips/ V porovnání za novou origo P13 je cena o třetinu nižší, nehledě na lepší vzhled. Poradíte? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.