ferda25 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 (editace) Odvoz jedině osobně...jsou to litiny. Editováno: 23. leden 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Tady fotografie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čert Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 ano správně , jenom na 205kách to blbě vypadá ale míň žere Žere to teoreticky stejně. Zhruba o 5% to ukazuje menší spotřebu, ale zase asi těch 5% to připisuje km (menší průměr-víckrát se otočí). Asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Myslite, ze uz nastal cas na vymenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voda13 Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 (editace) Tak u mě by teda určitě nenastal Editováno: 13. Červenec 2015, autor: voda13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Sjetý ještě nejsou, ale jsou nějak zrasovaný, zpuchřelý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyx Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 Ahoj, jsem zatím budoucí nový majitel Yetiho, ale uvažuju o změně standardně dodávaných kol - kola Origami 7Jx17, ET45, pro pneu 225/50 R17. Auto příjde snad do konce května, tak se chci zeptat, zda by o tyto nové disky z výroby neměl někdo zájem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 6. Červen 2016 Sdílet Vloženo 6. Červen 2016 Jen samotné disky nebo i s pneu? Za kolik? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Suchý Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Vejde se na Yetiho tohle? Vim, že mi to škodovka asi neschválí..jen se ptám jestli se to vejde 255/35R20 5x112 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 Yeti má rozteč kol 5x100 nebo 5x112? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Suchý Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 112 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Suchý Vloženo 18. Červen 2016 Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 Zvažuju koupi těhlech celoročních pneu http://www.pneumatik...niverzalni.html Co na ně říkáte? Podle recenzí jsou to asi nejlepší pneu co člověk na čtyřkolku může mít. Zesílený komplet. Silnej dezén. Suprový na zimu, do bahna i na silnici. Slyšel jsem názor že tyhle pneu patřej na těžší auta jako je jeep. Yeti v 4x4 má cca 1550 hmotnost . Jeep měl 2090cca. Když už kupuju Yetiho kvůli funkčnosti tak se mi na to moc nechce dávat obyčejný letní/zimní pneu a pak bejt zklamanej..že ty pneu nic nevydržej. Vaše názory? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 18. Červen 2016 Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 To myslíš vážně nebo si děláš prdel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Suchý Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 (editace) ??? Proč bych si dělal prdel? Editováno: 19. Červen 2016, autor: Ondřej Suchý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kedarek1 Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Neví co máš v TP, ale rozměr ani rychlostní index neodpovídá požadavkům na pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Suchý Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 v TP je 215/60/16 tyhle jsou 215/65/16. To, že škodovka nenapsala do TP nejčastější rozměr pneu 215/65/16 za to já nemohu. Problém nikde jinde krom TK s tím být nemůže. Pokud dám na auto nálepku max 180km tak se použít pneu může. Stejně yeti není úplně závoďák a v českých podmínkách legálně stejně více jak 130nepojede. Jedná se mi o to, že YETI beru jako pracovní auto...čtyřkolka. Chci mít co nejvhodnější pneu abych mohl potenciál toho 4x4 využít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Problém nikde jinde krom TK s tím být nemůže. Z čeho tak soudíš? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Suchý Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Kde jinde by měl být problém? Policajt při běžné kontrole nekontroluje pneu. Jediný problém by mohl být s pojišťovnou při bouračce..kdyby prokázali, že za tu bouračku může můj jiný rozměr pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Policie kontroluje pneu a pojištovna ti nic prokazovat nemusí, použil jsi nesprávný rozměr a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Suchý Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Vživotě jsem neslyšel o tom, že by policajt kontroloval pneu. Kde si jako ověří jestli mám rozměr zapsaný v velkém TP? Pojišťovna musí prokázat vliv jiného rozměru pneumatiky na nehodu pokud chce krátit pojistné plnění. Pokud neprokáže, že za to pneu mohla tak krátit nesmí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Policajt si při kontrole samozřejmě může on line nahlédnout do velkého TP. Pojištovna ti nic prokazovat nemusí, pneu je daná a pokud ji máš jinou než má být, je auto nezpůsobilé pro provoz na veřejné komunikaci. Tudíž nemáš co v provozu pohledávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kedarek1 Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Jak píše VOICE - pokud je jiný rozměr než v TP, tak je auto nezpůsobilé pro provoz na pozemních komunikací - s tím nic nenaděláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Tohle nikdo resit nebude. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Suchý Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 (editace) S těmi pneu bych musel přímo do dekry kdybych je chtěl zapsat do TP, že? Na klasické STK mi způsobilost nepotvrdí. Editováno: 19. Červen 2016, autor: Ondřej Suchý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kedarek1 Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Přesný postup zápisu do TP máš zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.