Leden 25, 201510 r ano správně , jenom na 205kách to blbě vypadá ale míň žere Žere to teoreticky stejně. Zhruba o 5% to ukazuje menší spotřebu, ale zase asi těch 5% to připisuje km (menší průměr-víckrát se otočí). Asi tak.
Květen 8, 20169 r Ahoj, jsem zatím budoucí nový majitel Yetiho, ale uvažuju o změně standardně dodávaných kol - kola Origami 7Jx17, ET45, pro pneu 225/50 R17. Auto příjde snad do konce května, tak se chci zeptat, zda by o tyto nové disky z výroby neměl někdo zájem?
Červen 12, 20169 r Vejde se na Yetiho tohle? Vim, že mi to škodovka asi neschválí..jen se ptám jestli se to vejde 255/35R20 5x112 Díky
Červen 18, 20169 r Zvažuju koupi těhlech celoročních pneu http://www.pneumatik...niverzalni.html Co na ně říkáte? Podle recenzí jsou to asi nejlepší pneu co člověk na čtyřkolku může mít. Zesílený komplet. Silnej dezén. Suprový na zimu, do bahna i na silnici. Slyšel jsem názor že tyhle pneu patřej na těžší auta jako je jeep. Yeti v 4x4 má cca 1550 hmotnost . Jeep měl 2090cca. Když už kupuju Yetiho kvůli funkčnosti tak se mi na to moc nechce dávat obyčejný letní/zimní pneu a pak bejt zklamanej..že ty pneu nic nevydržej. Vaše názory? Díky.
Červen 19, 20169 r v TP je 215/60/16 tyhle jsou 215/65/16. To, že škodovka nenapsala do TP nejčastější rozměr pneu 215/65/16 za to já nemohu. Problém nikde jinde krom TK s tím být nemůže. Pokud dám na auto nálepku max 180km tak se použít pneu může. Stejně yeti není úplně závoďák a v českých podmínkách legálně stejně více jak 130nepojede. Jedná se mi o to, že YETI beru jako pracovní auto...čtyřkolka. Chci mít co nejvhodnější pneu abych mohl potenciál toho 4x4 využít..
Červen 19, 20169 r Kde jinde by měl být problém? Policajt při běžné kontrole nekontroluje pneu. Jediný problém by mohl být s pojišťovnou při bouračce..kdyby prokázali, že za tu bouračku může můj jiný rozměr pneu.
Červen 19, 20169 r Policie kontroluje pneu a pojištovna ti nic prokazovat nemusí, použil jsi nesprávný rozměr a hotovo.
Červen 19, 20169 r Vživotě jsem neslyšel o tom, že by policajt kontroloval pneu. Kde si jako ověří jestli mám rozměr zapsaný v velkém TP? Pojišťovna musí prokázat vliv jiného rozměru pneumatiky na nehodu pokud chce krátit pojistné plnění. Pokud neprokáže, že za to pneu mohla tak krátit nesmí.
Červen 19, 20169 r Policajt si při kontrole samozřejmě může on line nahlédnout do velkého TP. Pojištovna ti nic prokazovat nemusí, pneu je daná a pokud ji máš jinou než má být, je auto nezpůsobilé pro provoz na veřejné komunikaci. Tudíž nemáš co v provozu pohledávat.
Červen 19, 20169 r Jak píše VOICE - pokud je jiný rozměr než v TP, tak je auto nezpůsobilé pro provoz na pozemních komunikací - s tím nic nenaděláš.
Červen 19, 20169 r S těmi pneu bych musel přímo do dekry kdybych je chtěl zapsat do TP, že? Na klasické STK mi způsobilost nepotvrdí. Upraveno Červen 19, 20169 r od Ondřej Suchý
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.