Přejít na obsah

Servo!

machine

Doporučené příspěvky

Zdravim vsechny pratele vozu Fabia! :)

V servisu mi pri jedne navsteve mimo jine sdelili, ze zjistili neopravitelnou zavadu na servu a ze je treba vymenit celou skrin posilovace rizeni. Oprava kolem 20 tisic - parada! No zajimalo by mne, zda senzor nataceni kol, ktery je zdrojem mnoha utrap na Fabii r. 2000 je take soucasti teto skrine serva a zda jej v servisu tedy meli vymenit spolu s nim. Protoze se mi zdaaaaaaaaa....:)) no proste jako by tam bylo porad to stare (svetla stale poblikavaji jak vietnamsky vanocni stromecek).

Dokaze mi nekdo odpovedet? Dekuji.

Caute

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No menili mi to servo po nehode - sem napalil na kalandr a trochu mi to zrusilo predni kolo. V servisu rekli ze po sundani manzety se vylil vsecek olej, co byl v servu, takze mi tam dali nove. Jako ty svetla problikavaly uz pred tim. Jen me zajimalo, jestli kdyz meni servo, tak jestli to zahrnuje i vymenu snimace natoceni kol, ktery problikavani zpusobuje, protoze se mi to nezdalo. Sem si rikal, ze jak to tak chodi v servisech, ze mi mohli servo trochu pospravit, navykladat mi bludy a to nove vyexpedovat svemu znamemu, jak uz to tak obecne v servisech chodi, ze... :)

Odkaz ke komentáři

Prosím rozeznávejte pojmy:

Servo, jako součást řízení, které bere tlakový olej z čerpada a má posilující učinek na řízení.

Čerpadlo servořízení- umístěné v levém podběhu, které je zdrojem tlakového oleje.

Jo,na to už jsem tady upozorňoval dvakrát.Takže Fábiáni,už se naučte rozpoznávat co je co. :D

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...