machine Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Zdravim vsechny pratele vozu Fabia! V servisu mi pri jedne navsteve mimo jine sdelili, ze zjistili neopravitelnou zavadu na servu a ze je treba vymenit celou skrin posilovace rizeni. Oprava kolem 20 tisic - parada! No zajimalo by mne, zda senzor nataceni kol, ktery je zdrojem mnoha utrap na Fabii r. 2000 je take soucasti teto skrine serva a zda jej v servisu tedy meli vymenit spolu s nim. Protoze se mi zdaaaaaaaaa....) no proste jako by tam bylo porad to stare (svetla stale poblikavaji jak vietnamsky vanocni stromecek). Dokaze mi nekdo odpovedet? Dekuji. Caute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Snímač není součást. To,jestli ti to vyměnili snad poznáš,né??Nové je nové a "smrdí novotou" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machine Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Snímač není součást.To,jestli ti to vyměnili snad poznáš,né??Nové je nové a "smrdí novotou" Jo, ale delali mi to pred pul rokem, no... Tak casto zas pod auto neleham. Kdyz to bylo v servisu nenapadlo me to po nich kontrolovat Dik za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 No a zavada ti zmizla nebo ne? Nebo sis nechal delat opravu za 20 litru aniz bys mel nejaky problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NILO.PRAHA Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Tesneni by mozna na tom servu stacilo vymenit. Teda pokud to jde a chce se s tim technik patlat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machine Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 No menili mi to servo po nehode - sem napalil na kalandr a trochu mi to zrusilo predni kolo. V servisu rekli ze po sundani manzety se vylil vsecek olej, co byl v servu, takze mi tam dali nove. Jako ty svetla problikavaly uz pred tim. Jen me zajimalo, jestli kdyz meni servo, tak jestli to zahrnuje i vymenu snimace natoceni kol, ktery problikavani zpusobuje, protoze se mi to nezdalo. Sem si rikal, ze jak to tak chodi v servisech, ze mi mohli servo trochu pospravit, navykladat mi bludy a to nove vyexpedovat svemu znamemu, jak uz to tak obecne v servisech chodi, ze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Prosím rozeznávejte pojmy: Servo, jako součást řízení, které bere tlakový olej z čerpada a má posilující učinek na řízení. Čerpadlo servořízení- umístěné v levém podběhu, které je zdrojem tlakového oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Prosím rozeznávejte pojmy:Servo, jako součást řízení, které bere tlakový olej z čerpada a má posilující učinek na řízení. Čerpadlo servořízení- umístěné v levém podběhu, které je zdrojem tlakového oleje. Jo,na to už jsem tady upozorňoval dvakrát.Takže Fábiáni,už se naučte rozpoznávat co je co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.