Publikováno Květen 16, 200619 r Zdravim vsechny pratele vozu Fabia! V servisu mi pri jedne navsteve mimo jine sdelili, ze zjistili neopravitelnou zavadu na servu a ze je treba vymenit celou skrin posilovace rizeni. Oprava kolem 20 tisic - parada! No zajimalo by mne, zda senzor nataceni kol, ktery je zdrojem mnoha utrap na Fabii r. 2000 je take soucasti teto skrine serva a zda jej v servisu tedy meli vymenit spolu s nim. Protoze se mi zdaaaaaaaaa....) no proste jako by tam bylo porad to stare (svetla stale poblikavaji jak vietnamsky vanocni stromecek). Dokaze mi nekdo odpovedet? Dekuji. Caute
Květen 16, 200619 r Snímač není součást. To,jestli ti to vyměnili snad poznáš,né??Nové je nové a "smrdí novotou"
Květen 16, 200619 r Autor Snímač není součást.To,jestli ti to vyměnili snad poznáš,né??Nové je nové a "smrdí novotou" Jo, ale delali mi to pred pul rokem, no... Tak casto zas pod auto neleham. Kdyz to bylo v servisu nenapadlo me to po nich kontrolovat Dik za info.
Květen 16, 200619 r No a zavada ti zmizla nebo ne? Nebo sis nechal delat opravu za 20 litru aniz bys mel nejaky problem.
Květen 16, 200619 r Tesneni by mozna na tom servu stacilo vymenit. Teda pokud to jde a chce se s tim technik patlat.
Květen 19, 200619 r Autor No menili mi to servo po nehode - sem napalil na kalandr a trochu mi to zrusilo predni kolo. V servisu rekli ze po sundani manzety se vylil vsecek olej, co byl v servu, takze mi tam dali nove. Jako ty svetla problikavaly uz pred tim. Jen me zajimalo, jestli kdyz meni servo, tak jestli to zahrnuje i vymenu snimace natoceni kol, ktery problikavani zpusobuje, protoze se mi to nezdalo. Sem si rikal, ze jak to tak chodi v servisech, ze mi mohli servo trochu pospravit, navykladat mi bludy a to nove vyexpedovat svemu znamemu, jak uz to tak obecne v servisech chodi, ze...
Květen 19, 200619 r Prosím rozeznávejte pojmy: Servo, jako součást řízení, které bere tlakový olej z čerpada a má posilující učinek na řízení. Čerpadlo servořízení- umístěné v levém podběhu, které je zdrojem tlakového oleje.
Květen 19, 200619 r Prosím rozeznávejte pojmy:Servo, jako součást řízení, které bere tlakový olej z čerpada a má posilující učinek na řízení. Čerpadlo servořízení- umístěné v levém podběhu, které je zdrojem tlakového oleje. Jo,na to už jsem tady upozorňoval dvakrát.Takže Fábiáni,už se naučte rozpoznávat co je co.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.