Roder Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Stále nemůžu přijít na cvrdlikání při vytáčeném studeném motoru.Jeden z názorů ,který jsem na to slyšel byl,že by mohlo jít o špatný vstřikovač. Má s tím někdo zkušenosti?Jak se projevuje ? Kolik stojí? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bliss Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 vytacenem studenem motoru ? pripada mi nesmyslny vytacet studeny motor, uz jen kvuli daleko vetsimu namahani vsech casti, zkracovani zivotnosti motoru atd. ( ikdyz nekdy je fakt potreba ) - mozna nemas namysli vytacet ho treba do 4tisic .. pri zahrati uz necvrdlika ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roder Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Mám na mysli normální rozjíždění. Cvrdlikání se projevuje mezi 2500-3500 ot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roder Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Zapomněl jsem dodat ,po ohřátí motoru je klid.Můžu točit třeba 5000 ot. Byl jsem i na rampě a díra ve výfuku taky není.Je sice řádně rezavej(čtyři zimy) Olej používám 5W4O Castrol Svíčky Brisk Premium ,ale ty už mám rok. Ještě mě napadnul katalyzátor,ale to vůbec nemám tušení jak by se projevil sesypanej kat. Ještě jeden zajímavý poznatek.Motor musí být uplně studený.Když je teplota 0 stupnů,ale motor je ještě vlažnej tak to taky není slyšet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Hydroštely ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Viděl bych to na hydroštely. Vstřiky jenom jemě cvakaj. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roder Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Když to ale vytočím namístě tak to neslyším.Je to jen při jízdě.Hydroštely by to dělaly stálé ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Když se to zývá při jízdě, tak bych to spíš vidl nekdě jinde než v motoru, to by se projevovalo i na místě. Ale konkrétní typ nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
44kw Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Měl jsem vadný vstřikovač a projevovalo se to tím,že při jízdě člověk citěl,že to jeden válec vynecháva.A vibrace byli o dost vyšší než obvykle.No a taky to vyhodilo chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roder Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Já žádný vynechávání nepociťuji. Spotřeba je taky normální. Dnes jsem si všiml při studeném motoru pravidelné "tik tik tik".Není to řetěz to poznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pav Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 Já žádný vynechávání nepociťuji.Spotřeba je taky normální. Dnes jsem si všiml při studeném motoru pravidelné "tik tik tik".Není to řetěz to poznám. Zdravím. Stejný problém. Při studeném motoru při přidání plynu za jízdy cvrlikání z motoru. Když stojím a přidávám tak nic, ale jen za jízdy. Podařilo se to odstranit a co to nakonec bylo hydroštel nebo vstřik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 Vstřik poznáš jednoduše- oddekluj motor a postupně odpojuj el napájeví vstřiku. pokud je OK uslyšíš a uvidíš jak se motor přidusí. To cvrlikání bych tipoval spíš na ventili. Neseřizoval si jejich vůli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabulus Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 Měl jsem vadný vstřikovač a projevovalo se to tím,že při jízdě člověk citěl,že to jeden válec vynecháva.A vibrace byli o dost vyšší než obvykle.No a taky to vyhodilo chybu. Sedni za volant a projed to. Po pridani plynu skube motor, sviti kontrolka el. motoru a auto fakt nejede....jel jsem max. 110-120Km/h vic to nechtelo. Po vymene vstrikovace zase vse ok. Fabulus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pav Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 Sedni za volant a projed to. Po pridani plynu skube motor, sviti kontrolka el. motoru a auto fakt nejede....jel jsem max. 110-120Km/h vic to nechtelo. Po vymene vstrikovace zase vse ok.Fabulus Díky za názory. Podle toho co píšete to vstřik asi nebude. Auto jede v poho 160, akorát při akceleraci se mi zdá, že je to takový zdechlý a když lehce povolím pedál plynu tak to akceleruje pocitově o chlup líp. Jinak s ventilama jsem nic nedělal, možná to bude hydroštel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WLK111 Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 No aby to nebyla spojka podle toho co píšeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pav Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Vstřik poznáš jednoduše- oddekluj motor a postupně odpojuj el napájeví vstřiku. pokud je OK uslyšíš a uvidíš jak se motor přidusí.To cvrlikání bych tipoval spíš na ventili. Neseřizoval si jejich vůli? Čau. Díky za názor. Do ventilů jsem nešahal, ale ještě jsem se chtěl zeptat jak se dá zjistit jestli je vadný hydroštel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pretorian30 Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Čau.Díky za názor. Do ventilů jsem nešahal, ale ještě jsem se chtěl zeptat jak se dá zjistit jestli je vadný hydroštel? zdravím mám 1.4 mpi 44kw a vstřik jsem měnil cca před 14 dny byl vadný, jelo mi to na 3 válce ale nebylo to jak u 120ky že by to zdechalo ale jen nepravydelný chod na volnoběh a slabý výkon ,člověk by řekl že to byla svíčka ale byl to vstřikovač ,spočátky jsem si myslel že je to jedbna svíčka tak jsem koupil nové ale špatné, po výměně vstřiku to bylo sice znatelně lepší ale ne jako před tím, tak jsem zkoumal co je za chybu a zjistil jsem že my prodaly vnesprávné svíčky ,motor na volnoběh poškubával tak jsem koupil svíčky po druhé ty správné které tam mají být od výrobce DR 15 TC , V AUTODÍLECH MI PRODALY DR 15 YC A UŽ BYL PROBLÉM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.