Ondra N. Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Čau všichni, mám problém. Od letošní zimy mi začaly vrzet, na 99%, dveře u řidiče nebo za řidičem. Nevíte, od čeho by to mohlo být? Je to nahodilé, ale dost to umí naštvat. Dveře mám vytlumené, tak jestli nenjí možné, že by se uvnitř něco uvolnilo. Rozebírat tapecír se mi zatím nechce, rád bych znal vaše zkušenosti. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Kedy tie dvere vrzgaju???? Ked ich otvaras??? Ked je auto v pohybe??? 1.Premazat panty dveri. 2.Natriet tesnenie dveri-pirely silikonovym olejom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra N. Vloženo 19. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Dobrá připomínka. Vrzají normálně, když jsou zavřené a při jízdě. Mám pocit, jako by vrzala ta umělá hmota, ale nevím, co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Jaka umela hmota??? kde umela hmota???? Presne popis miesto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra N. Vloženo 20. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 Kdybych věděl přesné místo a příčinu, nezakládal bych tohle téma:) Navíc, když řídím, tak se nemůžu moc pídit potom, odkud a co to vlastně vrže:) Vím jistě, že to jde ze dveří a má pocit, že když při občasném vrznutí zatlačím na spodní část dveří, přestane to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 Hele já mám ten stejnej problém, ale taky nevím čím to je....Je to jak kdyby vrzal tapec pod oknem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PutiN Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Chalpci, no ja som mal ten isty problem a bol to stuplik zamku co sa vysuva rozobrat tapes a olepit niecim tu tycku kovovu co ho zdviha a zasuva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra N. Vloženo 26. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Hele já mám ten stejnej problém, ale taky nevím čím to je....Je to jak kdyby vrzal tapec pod oknem. Přesně tak, když ho přimáčknu rukou, tak je ticho, ale je zvláštní, že u mě to začlo až po této zimě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra N. Vloženo 26. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Tak na to se mrknu, díky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.