PutiN Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Caute, Neveite ci sa da samostatne kupit aj ten chromovy vrch riadiacej paky s naznaceny stupnami? Alebo treba kupovat celu tu hl;avu riadiacej paky ? Neviete kde? Pripajam obrazky. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 určitě celé.Nevěřím že by v tomto byla škodovka tak ohleduplná a prodávala to zvlášť.No a buď si koupíš nějakou jinou řadičku za rozumný peníz a nebo dáš tady za tu balík.Originál asi jedině ve škodovce.Já se poptával páč jsem taky chtěl ale cena cca 1200kč se mi zdá moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Naštěstí se dá koupit jen ten plíšek, cena asi 120,- Kč ve origo Škoda servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 oj tak tos mě dostal.Nevěřil jsem tomu.Po zkušenostech které mám.Dobré vědět.Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Dostat kupit aj samostatne tu plaketku-oznacenie radenia. Cislo DIELU 6.kvalt. plaketky je 3U0 798 002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PutiN Vloženo 22. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Prochy vazne opat raz ti dakujem. SI king hned osm to aj objednal a stoji to 4.5eura na 5 Kvalt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los sekos Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Taky jsem si ho dneska kupoval ...stoji 120kč a kod na pětikvalt je 3UO 798 001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los sekos Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Taky jsem si ho dneska kupoval ...stoji 120kč a kod na pětikvalt je 3UO 798 001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Jenom ta hlavice bez te kuze se asi neda koupit? Etka nabizi pouze celek tj. hlavice s kuzi, ale za nehorazny peniz cca 2500 Kč. Mam ji ve dreve a mam tam prasklinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 mám přesně ten samý problém.nějak nám to dřevo praská co?Ale takovou pálku za to nedám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 (editace) to Vick : no jo moje rec. Je to opravdu palka. A nebude to i tou barvou ze nam to praska :) ? Mam tu samou barvu co mas na fotce pod jmenem (po cerne dle me nejpeknejsi barva na Supikovi, ale s chromy okolo, ktere tu barvu jeste vice zvyraznuji) - a ted jeste koukam ze jsi asi z Ostravy. Tak to jsme se urcite uz v Ostrave nekde potkali. Dnes jsem ve skodovce kupoval 6 sroubu na uchyceni krytu pod motorem a tech 6 kousku stalo 257 Kc. Taky pekna palka vlastne za nic. Ptal jsem se hned na tu radicku a jde jen cela. Editováno: 29. Duben 2010, autor: asua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 no já jsem z Bohumína takže kousínek od tebe.Nevím jestli jsme se potkali je to možné.Čumím po každém supíkovi a je fakt že pár naší barvy jsem viděl.Dokonce i tady v Bohumíně.Ty šrouby tos měl počkat.Já je taky kupoval a vycházel mě jeden na cca 10kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 No dnes po dalnici opravdu kousek. Moc jich v te modre neni. U nas v Ostrave jsem videl asi 4-5 . Sroubky uz mam takze skoda. 10 kc je opravdu dobra cena. Tak priste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondruss Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 (editace) Taky jsem si ho dneska kupoval ...stoji 120kč a kod na pětikvalt je 3UO 798 001 Ahoj prosim te muzes poradit kde koupik jen ten vrsek?? Ptal jsem se u nas v autor servisu a rekli mi ze pouze cela radici paka za 1600kc?? Editováno: 9. Červen 2010, autor: Ondruss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 Máš tu objednací kód, tak jim ho tam řekni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondruss Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 Chlapi super prvne to neslo a s kodem to najedou slo!! Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remaxik Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 nemate prosim nekdo link odkud to muzu objednat primo osobne? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 chlapi a teď mi řekněte jak jste ho dostali ven ten starý plíšek protože já to zkoušel a to je utrpení.Nejde mi to ničím.Šroubovákem ne,nožem ne prostě nevím.Mimo to když tam čímkoli zajedu,tak se odloupne i kousek dřeva kolem toho plisku.Hnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Zkus to opatrně navrtat a pak vytáhnout, tak mi to dělali v servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borexik Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Ja som strcil noz zo spodnej strany chromu, a vypacil to, potom silou vytiahol. V strede su take 4 zapadky, Tiez som bol dnes v ASKOFE, a povedali mi ze sa to da kupit len cele, ale skusim to opat zajtra s kodom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
and1.cz Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Ahoj kluci mam takovej problem. Dneska jsem uplne poskrabal tutochromovou volovinu ale problem je ten ze kdyz jsem to rozebral tak ten chromovej kryt vypada uplne jinak nez ten kdyt kterej se prodava za tech 120Kc. Ja mam takovej kterej se zastrci do paky a ne takovej za tech 120. Co ted potrebuju nocej Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
and1.cz Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Proste mam s takovymi 4 pindoury Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Foto by jsi neměl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaho Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Chapu to tak, ze ty mas plaketku se 4 uchytkama, ale ta za 120 je nema. Tak kup tu za 120 a prilep ji tenkou oboustrankou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venca00 Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Ja veskery rado se loupajici veci potahl karbonovou folii, vcetne tehle krytky radici paky a nevypada to zle ,akorat tam nemam vyznaceno H. Kdyztak mohu poslat foto . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.