Přejít na obsah

Chromový kryt radiacej páky


PutiN

Doporučené příspěvky

určitě celé.Nevěřím že by v tomto byla škodovka tak ohleduplná a prodávala to zvlášť.No a buď si koupíš nějakou jinou řadičku za rozumný peníz a nebo dáš tady za tu balík.Originál asi jedině ve škodovce.Já se poptával páč jsem taky chtěl ale cena cca 1200kč se mi zdá moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Vick : no jo moje rec. Je to opravdu palka. A nebude to i tou barvou ze nam to praska :) :) ? Mam tu samou barvu co mas na fotce pod jmenem (po cerne dle me nejpeknejsi barva na Supikovi, ale s chromy okolo, ktere tu barvu jeste vice zvyraznuji) - a ted jeste koukam ze jsi asi z Ostravy. Tak to jsme se urcite uz v Ostrave nekde potkali.

Dnes jsem ve skodovce kupoval 6 sroubu na uchyceni krytu pod motorem a tech 6 kousku stalo 257 Kc. Taky pekna palka vlastne za nic. Ptal jsem se hned na tu radicku a jde jen cela.

Editováno: , autor: asua
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no já jsem z Bohumína takže kousínek od tebe.Nevím jestli jsme se potkali je to možné.Čumím po každém supíkovi a je fakt že pár naší barvy jsem viděl.Dokonce i tady v Bohumíně.Ty šrouby tos měl počkat.Já je taky kupoval a vycházel mě jeden na cca 10kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...
  • o 2 týdny později...

chlapi a teď mi řekněte jak jste ho dostali ven ten starý plíšek protože já to zkoušel a to je utrpení.Nejde mi to ničím.Šroubovákem ne,nožem ne prostě nevím.Mimo to když tam čímkoli zajedu,tak se odloupne i kousek dřeva kolem toho plisku.Hnus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...
  • o 2 roky později...

Ahoj kluci mam takovej problem. Dneska jsem uplne poskrabal tutochromovou volovinu :D ale problem je ten ze kdyz jsem to rozebral tak ten chromovej kryt vypada uplne jinak nez ten kdyt kterej se prodava za tech 120Kc. Ja mam takovej kterej se zastrci do paky a ne takovej za tech 120. Co ted potrebuju nocej Dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...