Přejít na obsah

Ondruss

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Ondruss

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dekuji moocc za odpoved :-), takze jezdis (Lucas) na plyn za 9,5l/100? A jakej mas motor?
  2. Ahoj mam mozna hloupou otazku, ale nejsem od fochu a jsem lajk :-) Kdyz se predela Skoda octavia na Lpg palubni pocitac ukazuje odpovidajici spotrebu, nebo nesmysl oproti benzinu? dekuji .-)
  3. Moc vám všem děkuji za rady - obzvláště Marcusovi podle jeho rady šlo všechno hladce a nemusel jsem oddělávat ten tapec!!! Trošku jsem to i přilepil, tak to snad vydrží :-) Takže díky moc!!
  4. A čím jsi to prosím tě lepil?? Taky o tom přemýšlím...
  5. Tak to souhlasim!!! Mam barvu zlatou saharu, dnes folie na okna = 100% a zitra lištičky
  6. No nic jinyho asi nezbyde :-) nejsem zrovna profík, ale snad to nějak zvládnu bez poškození.... Moc ti děkuju za radu :-) Koupil jsem si konečně Supíka a zlomil jsem si nohu, tak jak to pujde, tak pridam foto do sekce :-) Tak to určitě vyzkouším!!!! Snad to pujde, ušetřilo by to pul dne práce jsem z menšího města, ale právě z tohodle mam extra strach, jak mi to očešou tak dám zpátky gumu, nebudu nikoho sponzorovat :-)
  7. To jsem prave zkoušel, ale drží to tam pevně a nevím jestli tam pak dostanu tu novou lištu bez poškození (pod plast zrcátka). Je to hodně na těsno a nic moc místa, tapec se mi právě moc sundávat nechce :-( a
  8. Předem se moc omlouvám jestli tu toto téma je, hledal jsem, ale nenašel. Pořídil jsem chrom. lišty pod okna.Chtěl jsem je vyměnit a jestli jsem to dobře pochopil, tak abych mohl demontovat vnější zrcátka, musím demontovat tapec, repro a následně zrcátko nebo to jde jednodušeji?? Prosím o radu
  9. Chlapi super prvne to neslo a s kodem to najedou slo!! Dekuji
  10. Ahoj chlapi, sehnali jste to nekdo nekde levneji?? V servisu to stoji pres 1400kc coz je docela dost.
  11. Ahoj prosim te muzes poradit kde koupik jen ten vrsek?? Ptal jsem se u nas v autor servisu a rekli mi ze pouze cela radici paka za 1600kc??
×
×
  • Vytvořit nový...