Přejít na obsah

Špatný chod motoru - 1,6SR 74kW

LUK87

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny škodováky mám problém s chodem motoru 1,6 74kW(AKL)najeto necelích 140000km. Poslední dobou se to zhoršuje. Auto je dosti líné, za plynem cuká zhruba do těch 3000 ot. potom to už není cítit, při akceleraci a dekceleraci dvakrát cukne. Auto jsem měl napíchnuté na počítači a žádnou chybu jsem hlášenou neměl. Už jsem vyměnil dost věcí ale stále bez úspěchu (nová lambda sonda, teplotní čidlo, škrtící klapka, palivový filtr, rozvody a svíčky). K vzhledem k tomu že nemám hlášenou elektronickou závadu bych to viděl na mechanickou. Mohly by to dělat např. zapalovací kabely nebo nějaká hadice. Všechno jsem prohlídnul ale nic jsem nenašel. Už se někdo s podobnou závadou setkal? Prosím o radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak,tak... jsou tam dva snimace - u rozvodů a zespodu u kliky (ja sem mel spatny u kliky).

a co me jeste MEGA MOC pomohlo- vycistil sem t.benzinem + jemnym steteckem ty 2 vlakna ve váze vzduchu (byly dost špinavé,černé,mastné. ted se ty vlákna jen lesknou).- ted to tahne jak ferrari :palec2:

Editováno: , autor: amada
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

tak,tak... jsou tam dva snimace - u rozvodů a zespodu u kliky (ja sem mel spatny u kliky).

a co me jeste MEGA MOC pomohlo- vycistil sem t.benzinem + jemnym steteckem ty 2 vlakna ve váze vzduchu (byly dost špinavé,černé,mastné. ted se ty vlákna jen lesknou).- ted to tahne jak ferrari :palec2:

Chlapci, díky za tipy. Dnes mi přišli nové kabeli ke svíčkám a hallův snímač otáček. Kabely mám již namontované ale ten snímač nemůžu na autě nikde najít. Koukal jsem v motoráku a pod autem ale nic jsem nenašel asi jsem slepej. Může mi někdo poradit kde ho mám přesně hledat? Nejlépe formou fotky.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...