LUK87 Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Zdravím všechny škodováky mám problém s chodem motoru 1,6 74kW(AKL)najeto necelích 140000km. Poslední dobou se to zhoršuje. Auto je dosti líné, za plynem cuká zhruba do těch 3000 ot. potom to už není cítit, při akceleraci a dekceleraci dvakrát cukne. Auto jsem měl napíchnuté na počítači a žádnou chybu jsem hlášenou neměl. Už jsem vyměnil dost věcí ale stále bez úspěchu (nová lambda sonda, teplotní čidlo, škrtící klapka, palivový filtr, rozvody a svíčky). K vzhledem k tomu že nemám hlášenou elektronickou závadu bych to viděl na mechanickou. Mohly by to dělat např. zapalovací kabely nebo nějaká hadice. Všechno jsem prohlídnul ale nic jsem nenašel. Už se někdo s podobnou závadou setkal? Prosím o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 zkus snímač otáček motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUK87 Vloženo 22. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 zkus snímač otáček motoru Ten snímač mě taky napadnul ale to by byl přece hlášený na VAGu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 právě, že ho to psát nemusí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amada Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 (editace) tak,tak... jsou tam dva snimace - u rozvodů a zespodu u kliky (ja sem mel spatny u kliky). a co me jeste MEGA MOC pomohlo- vycistil sem t.benzinem + jemnym steteckem ty 2 vlakna ve váze vzduchu (byly dost špinavé,černé,mastné. ted se ty vlákna jen lesknou).- ted to tahne jak ferrari Editováno: 22. Duben 2010, autor: amada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUK87 Vloženo 4. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 tak,tak... jsou tam dva snimace - u rozvodů a zespodu u kliky (ja sem mel spatny u kliky). a co me jeste MEGA MOC pomohlo- vycistil sem t.benzinem + jemnym steteckem ty 2 vlakna ve váze vzduchu (byly dost špinavé,černé,mastné. ted se ty vlákna jen lesknou).- ted to tahne jak ferrari Chlapci, díky za tipy. Dnes mi přišli nové kabeli ke svíčkám a hallův snímač otáček. Kabely mám již namontované ale ten snímač nemůžu na autě nikde najít. Koukal jsem v motoráku a pod autem ale nic jsem nenašel asi jsem slepej. Může mi někdo poradit kde ho mám přesně hledat? Nejlépe formou fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUK87 Vloženo 4. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Jo a ohledně té váhy vzduchu. Čistil jsem ji ale bez úspěchu dokonce jsem tam měl váhu z jiného auta a taky nic. Furt cuká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin špáta Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 no měl jsem něco podobnýho a stačilo vyměnit vzduchovej filtr a je jakš takš klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.