Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ja mam 2006 AXR... z EGRka zacal tiect jedneho casu olej z tej dierky, potom to prestalo, minule som daval dole hadicu aby som sa pozrel no EGR sa ani nehne, vobec, mozem robit co chcem, na ocovom passate to prska jedna radost... podotykam ze chybu vobec nehlasit a pritom ani nejde :D

• 1 rok později...

dobry den vospolok,hladam kvalitnu zaslepku pod EGR,vie mi niekto pomoct? dakujem

motor AXR

No bohužel budeš mít chybu v readiness kodu ne?A jelikož od 1.1.2016 STK koukáho do těchto kodu tak to budeš muset pak demontovat zase :/

cital som tu,ze sa to da vymazat,respektive upravit

V mém okolí již je několik lidí, kteří na emisích neprošli, i když v minulosti vždycky a bez problémů. Ona už dnes nefunguje ta zažitá praxe, že se místo auta připojí kouzelná černá skříňka, a projde úplně všechno. Otázka je jak dlouho, než se to zase naučí na emisích nějak obcházet!

No od léta to má být online :/ Takže uvidíme co potom STK no :/

• 2 týdny později...

Vím, že je ještě brzo, ale uz někdo řešil zaslepený a SW vypnutý EGR na STK?

řešit se to začne, protože auto ma byt připojene online do databaze, budou  se kontrolovat aktualni data z jednotky a každe upravene auto neprojde,... a je kurva načase, protože hovada z vymlacenyma DPF filtry, upravenymi čerpadly, že za autem je smrad na pul kilometru atd si konečně uvědomí, že ty jejich střepy patří na vrakoviště a ne na silnice...

kdyz je egr vypnutej i softwarove tak zadnou chybu v jednotce nehlasi, pro stk zapojis podtlakovou hadicku aby to vypadalo funkcne a na nic neprijdou

• 3 týdny později...

Když ho máš odpojený softwarově,tak proč máš odpojenou hadičku???

• 2 týdny později...

Protoze auto ti porad vytvari podtlak. A naopak by se rozsvitila kontrolka kdyby auto chtelo ovladat odpojenej egr

• 5 měsíců později...

Chlapci kdo máte motory s DPF  filtrama tak pokuď zaslepíš EGR(potažmo softvérově odstavíš) a nevykucháš filtr pevných částic tak do cca 5000 km stojíš protože ti neproběhne čištění DPF filtru, do 1000km budeš v nouzovém režimu a pak je to otázka času. Zároveň vykuchat filtr pevných částic nedoporučuji, hlavně lidem co jezdí do zahraničí.

Má osobní zkušenost byla taková že jsem měl softvérově odstaven EGR ventil(jsem o tom nevěděl) , čirou náhodu jsme na to přišli dali vše do origo stavu) včetně výměny EGR, auto se do cca 500 km pročistilo a jede uplně jinak.

• 2 měsíce později...

Na Passatu (BKC)  jej mám zaslepený + sw vypnutý a před měsícem emise v pohodě. Byl jsem připraven, že neprojde, ale černá skříňka nic neodhalila ;-)

• 1 měsíc později...

ja mam kompet upravenu fabiu od motora po podvozok karoseria trosku ladi s rs aspon ten predok inaksie zadok nalepka 1.2HTP :D ...no ja som vytiahol hadicky od EGR a ich proste prepojil a urobil okolo nich obtok....presiel som viac ako 1000km a nic mi neukazalo a ani nevyhodilo len proste mi este lepsie zacalo tahat do otaciek a tak isto aj lepsie a rychlejsie za zohrie tak isto som odpojil aj odvetravanie motor pramo do sania ked som sa pozeral kolko tam bolo oleja nemohol som to tak nechat ich zanasa turbo znizuje vykon zvysuje emisie spotrebu atd ...od kedy som odpojil EGR spotreba mi kleska z 4.5 na 4l real nie podla palubaku a pri stati mi ukaze 0.5l/h co predtym to bolo 0.7l/h ...EGR odpojeny a hned je to lepsie ked bude treba ist cez STK EM staci napojit hadicky prejst a zas odpojit a urobit kolobeh ....mne to neukazuje asi z toho dovodu lebo auto uz ma upravenu RJ za 600eu ...190hp+ 400nm+ :) kazdemu vrelo odporucam odpojit EGR

• 1 rok později...

Zdravím, zaslepil jsem EGR ventil, ale při přidání na volnoběhu a následném puštění plynu zapíská turbo kolem volnoběžných otáček, ale jen na chvíli , turbo je nové. Nevíte, čím by to mohlo být?

Díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.