tomiee Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 jen se chci pochlubit, koupil sem kozenou radicku z octavie II...kuze s chromem...a dal jsem to do octavie I...DOCELA TO DOBRE VYPADA... Trochu prace, ale stoji to za to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 trošku jsem ti pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Ale jo, pěkný....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Hezky, radicka i palubka se tu vali vedle mne, bude to vypadat pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiee Vloženo 17. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 trošku jsem ti pomohl jo dik, kdzy sem to to tam dal, rikal sem si ze to je nejaky divny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 no pokud si někteří vzpomínají tak jsem jí tam měl také sehnal jsem jí loni na jaře a v Hradci šla ven z auta...a důvod??? no prostě mám asik nějakej moc agresivní pot bo ikdyž moc nejezdím tak začala reznout...tenkrát jsem to dal TomasoviB ten to může potvrdit v jakém byla stavu ... foto dodám zítra mám ho v poči v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 no pokud si někteří vzpomínají tak jsem jí tam měl také sehnal jsem jí loni na jaře a v Hradci šla ven z auta...a důvod??? no prostě mám asik nějakej moc agresivní pot bo ikdyž moc nejezdím tak začala reznout...tenkrát jsem to dal TomasoviB ten to může potvrdit v jakém byla stavu ... foto dodám zítra mám ho v poči v práci To nebylo potem, ale blbě udělaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 oresne...tyhle radicky na to trpi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 ja mam klasiku kozenou rs a spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 no pokud si někteří vzpomínají tak jsem jí tam měl také sehnal jsem jí loni na jaře a v Hradci šla ven z auta...a důvod??? no prostě mám asik nějakej moc agresivní pot bo ikdyž moc nejezdím tak začala reznout...tenkrát jsem to dal TomasoviB ten to může potvrdit v jakém byla stavu ... foto dodám zítra mám ho v poči v práci To nebylo potem, ale blbě udělaný jsem rád, že si napsal svůj poznatek ikdyž já si myslím, že potem to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogo Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 nevíte kde by se dala sehnat řadička z OCTAVIE RS I ??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Normalne jsem ji objednal v krame skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogo Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 kolik stála? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Já mám zase řadičku Fabia RS a na horní paketka je už trošku odřená nechápu jak se to stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Já mám zase řadičku Fabia RS a na horní paketka je už trošku odřená nechápu jak se to stalo Asi moc tvrdý mozoly.... : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Mefisto - krám škoda ? myslel jsi tím, že jsi tu řadičku objednal normálně ve značkovém servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Mefisto - krám škoda ? myslel jsi tím, že jsi tu řadičku objednal normálně ve značkovém servisu? Ne v prodejne nahradnich dilu a prislusenstvi. Ja myslel ze v servise jen opravujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 no pokud si někteří vzpomínají tak jsem jí tam měl také sehnal jsem jí loni na jaře a v Hradci šla ven z auta...a důvod??? no prostě mám asik nějakej moc agresivní pot bo ikdyž moc nejezdím tak začala reznout...tenkrát jsem to dal TomasoviB ten to může potvrdit v jakém byla stavu ... foto dodám zítra mám ho v poči v práci To nebylo potem, ale blbě udělaný jsem rád, že si napsal svůj poznatek ikdyž já si myslím, že potem to bylo Špatně nalakovaný. Ono by bylo lepší, kdyby to bylo podbarvený ve stejný barvě a pak jen laknutý, nebo vstřikolisovaný s vrstvou tištěnýho polykarbonátu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Mefisto - ????????? Utahuješ si ze mě dobře, tak se mnou měj ještě trošku trpělivosti. Tou prodejnou náhradních dílů a příslušenství jsi myslel tu prodejnu, která je ve stejném baráku jako ten servis Ne vážně, máš to koupené v servisní prodejně nebo kde jsi to kupoval? Vypadá to fakt skvěle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.