omartinek Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 no tak to se mi nelibi, aspon ze jen malinko no hosi mejte se tu, ja mizim na ten vikend - konecne šťastnou cestu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 tak se hlasim z obeda z bratislavy... diky, jen doufam ze bude na penzionu netik, abych mohl serfit po foru az bude kopretina spat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Hm to Octa asi jecela kdyz jsi uz na místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 taky přeju šťastnou cestu, i když si myslím, že už jsi na místě, když píšu až teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 tak už jsem se z kol zase odmiloval, asi se podívám po jiných s pořádnýma loukotěma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 (editace) na miste jsem az tedko a nemam internet no nevadi, kavarna je kousek .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> no zas tak moc nejela - jel jsem z prahy, takze blava za 3 hodky je celkem normalni cas standis: to je dobre tamty fakt nic moc... Editováno: 19. Květen 2010, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 tak už jsem se z kol zase odmiloval, asi se podívám po jiných s pořádnýma loukotěma ty už neviš na co by jsi tu Rozárku postavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 vím, přemýšlím jen nad jinýma kolama jinak nic zásadního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 nic zásadního? Kola to je velka investice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 zas tak velká ne, dají se sehnat za pěkný peníze a hlavně je to věc, která ti zůstane dlouho, teda pokud si to nerozmyslíš jako já. pokud najdeš nějaký 16" co se mi budou líbit, rád ti svoje prodám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 jde o to kolik chces do nich dát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 to přesně nevím, ale klidně bych si pár stokorun k těm stávajícím dokázal přihodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 co tyhle?? za 8000Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 pěkný, ale tolik stokorun nemám spíš míň stokorun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 ja jsem si to myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 proto musíš malinko slevit, jestli ještě nějaký najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 kouknu po necem tady v okoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 super, třeba se něco najde a co jinak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 co máš na mysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 jak se máš a tak. nějaký novinky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 (editace) ale tak pořád stejně, do práce,domů,do práce. Zítra se chystám na rampu dělat s bráchou olej na Scénicu tak se stav jestli přijedeš nějak rozumně. Dám ti i ty tvoje drogy z nemocnic. Zítra taky musím už konečně zajít do škodovky a koupit to uchycení na ten velky kryt motoru, když už budu na té rampě. Tak doufám že ve škodovce se v Etce vyznají. Editováno: 20. Květen 2010, autor: omartinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 jj, neboj vyznají. když už tam budeš kup mi cca 6 těch plíšků ( matky ) na podběhy. měl bych přijet cca do 5, tak se zastavím a pak půjdu dělat na svým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 akorát nevím kolik je rozteč na Ol, ale tipuji že 5x100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 taky pekny kolecka jaky ty plisky mas na mysli?to jsou takovy ty do "účka" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 ne, jsou to dvojitý čtverce s dírou uprostred, uvidíš sám, měli by ti dát správný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.