Ozi Toretto Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 koukam na ty kola mas fakt chut... musim uznat ze vcera jsem byl za svoje kolecka neskonale vdecny, najeto pres 1000km na jeden zatah, cesta z brna vnoci do prahy probehla uz v celkem desivem tempu a kolecka sedela jak kdyby je k silnici nekdo prilepil... proste mensi nez 17" 225/45 uz na leto nechci .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 tak 17" na Octě jsou dobrá volba, na fábce asi taky, ale myslím, že na ní 16" bohatě stačí, zase se to nemá s velikostí přehánět a Rommstr na 16" vypadá moc pěkně jinak včera to byl finálový zápas jak se patří. napínák až do poslední vteřiny viděl sem poslední třetinu a stačilo mi to. nervy napnutý jak špagát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 jj, je fakt ze na 16" se mi Zlaticko nelibilo... na Fabce jsou 16ky pekne, na R jsem videl i 17ky a taky mu celkem slusely jinak ja finale jen slysel v radiu na D1ce, ale byl mazec kdyz jsme vyhrali jak vsichni kamionaci najednou troubili a blikali, sem si pripadal jak na technoparty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 to věřím, byl to masakr já bych už menší jak 16" na léto taky nechtěl, nechápu jak jsem 2 roky mohl jezdit na 14" jj, R na 17" Kentaurech nádhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 tak zdravicko jihocesti priznivci, tak vas zdravim po vikendovy odmlce. na zacatek: JSME MISTRI!!!!! Stano ja ti to velice rad vysvetlim jak jsi mohl jezdit dva roky na 14"? Protoze jsi na jine nemel A jak se rysuji kola od OZIho? Mame nejake foto jiz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 fotky jsou porad v reseni, podle vseho uz by meli byt vyfocene, a ted cekam na fotky az prijdou ke me tak taky jsem kdysy jezdival na 14" kolech s Feldou, a pak uz to slo: 15" s OI, 16" s OI, 16" zimaky Zlaticko OII a ted 17" Pegasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 tak to je dobrej postup Ozi, tak to mě už jen čeká povýšení na Oll a 17" škoda, že člověk nevěděl už dřív, že 14" je málo a že je lepší rovnou vzít větší co ríkáte na tyto?? http://www.alukola.com/eshop/3650-rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 tak to je dobrej postup Ozi, tak to mě už jen čeká povýšení na Oll a 17" škoda, že člověk nevěděl už dřív, že 14" je málo a že je lepší rovnou vzít větší co ríkáte na tyto?? http://www.alukola.com/eshop/3650-rs no myslim že za tuhle cenu by jsi sehnal pěkný s límcema. To bych radši ty co jsem ti posílal. Rozdíl 400kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 nejsou spatny, ale na fabce si je moc predstavit neumim, spis bych si predstavil nejake tenkostejne tycky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 jj, s límcema by nebyly špatný kamaráde, akorát ty co jsi mi posílal ty, tak se mi moc nellíbí, že to má moc paprsků slabých. já raději malinko silnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 ale tyhle ty jsou siroky az moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 dobrá tedy. podívám se po jiných až budeš mít čas, tak si zmeř na autě všechny sloupky, že bych pak vzal tu folii. dneska jsem přehazoval gumy zadek na předek a zkusím jestli to bude házet a pokud jo, jdou na reklamaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Ok změřím a dám vedět. Ty gumy by ti měli normálně uznat, to by neměl být problém. Tak a zase obujes na 14" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 ale snad jen na chvilku, než mi přijdou nový. uvidím po dnešku, co to bude dělat. obuju zimáky, letňáky má už táta a budu doufat, že to do svatby budu mít vyřízený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 tak jsem koukal zase po kolech a docela za pěknou cenu 1. http://aukro.cz/item1047494741_aludisky_vw_audi_16_5x100_4kusy.html#gallery 2. http://aukro.cz/item1048240909_alu_kola_16_5_ks.html#gallery 3. http://aukro.cz/show_item.php?item=1056874168&msg=E-mail+byl+%C3%BAsp%C4%9B%C5%A1n%C4%9B+odesl%C3%A1n tady zjišťuji info 4. http://aukro.cz/show_item.php?item=1055068266&msg=E-mail+byl+%C3%BAsp%C4%9B%C5%A1n%C4%9B+odesl%C3%A1n taky zjišťuji info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 hm celkem výběr tak snad si vybereš a ty stary od tebe vezmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 já myslel když tak pro tebe, jestli se ti nějaký nebou líbit ( krom 3. to je cena z akolo, ale nevypadají špatně) jinak, koukal jsem na Roomstra a ty přední sloupky ti nepůjdou polepit folií, je tak divně dělaný, že by to vypadal divně zítra posílám gumy na reklamaci, hážou jak sviň a budu čekat 30 dní jak to dopadne, takže svatba bude na zimních a ještě s poklicema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 já myslel když tak pro tebe, jestli se ti nějaký nebou líbit ( krom 3. to je cena z akolo, ale nevypadají špatně) jinak, koukal jsem na Roomstra a ty přední sloupky ti nepůjdou polepit folií, je tak divně dělaný, že by to vypadal divně zítra posílám gumy na reklamaci, hážou jak sviň a budu čekat 30 dní jak to dopadne, takže svatba bude na zimních a ještě s poklicema tak to já mám úplně jiný nároky tak to je pešek s těma gumama tak hold budeš kurvit zimáky. To bude spotřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 ty gumy zamrzej, ja budu v sobotu nakonec vyzvedavat ty svoje 16" z pneuservisu tak tu v sobotu budete mit fotku jinak u me vede cislo 2, z toho cos psal a v zavesu cislo 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 a jaký kamaráde?? tak ta spotřeba nebude nic tak hroznýho, pořád to jsou jen 14" i když zimní a v zimě jsem s nima jezdil taky za 6 litránků jj, Ozi s 3 souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 no něco na ten zpusob jak jsem dával sem,kazdopadne nechci zádne siroke ale spis nejake uzsi peti paprsky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 aha, pane kolego tak se popř po něčem podíváme a něco pěkného najdeme ukážeš se o víkendu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 O víkendu se neukážu na 100%, jdeme bourat na chalupu kuchyň. Tak snad moc nezmoknete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 snad ne tak koukej pořádně makat, ať z tebe jen leje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 víš co, bude víkend, nic se nemá přehánět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.