Ozi Toretto Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 (editace) jasny o vikendu by se nemelo makat, takze sotva jsem prijel dom, tak jsem nafasoval krovinak a rekli mi mazej ale vzhledem k tomu ze prsi, tak konecne ale pridavam foto kol pokud nezaujmou, tak stejne pujdou na bazar... samozrejme jsou i s gumama - ktere jsou jeste na par km dobry si myslim... edit: neumim to sem vlozit rozumne jako obrazek a navic me ty prilohy takhle nejde stahnout Editováno: 29. Květen 2010, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Tak tyto kola vypadají jako ocelový disky ,nic pro mě . Ty by byli dobrý na zimu,škoda že jsou 16". Tak musím pátrat dál. A jakou cenu za ně chceš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 no cenu nevim, videl bych to 6-8 i s pneu, maji nejake 4mm vzorku... jj ja vim, chtel jsem je na zimaky, mam na OII 16" ale bohuzel jina roztec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 tak to je hold pesek uvidime co Standis na ne rika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 můj styl to taky není, já preferuji silnejší paprsky a max 6-7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 takze OZI sorry ale bazar to asi jisti. Ale myslim ze tady by se na foru nekdo chytil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 jasny, vsak o nic nejde, zkusit se to musi na muj vkus taky nic moc, ale byly na aute a kdyz z nej pak byl vrak dal jsem na nej sjete zimaky pred prodejem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 tak tak, když už tam byly, tak proč je nepoužít na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 no prave ja jsem je z auta shazoval a daval tam zimni plechy, kdyz se prodavalo... a tyhle mi zbyly, kdyby ta blba OII nemela roztec 112 ale 100 jako stara dobra jednicka tak bych se jich nezbavoval a v zime uz na nich lital... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 no jo no, nevim proc davaji na kazdou novou radu jinou roztec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 jj, mam litaky z Feliny, OI, OII a kzdy jina roztec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 já bych udělal na všehny auta stejnou rozteč, aspoň by jsme měli velký výber kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 jj, to by byla parada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 tak jim udelame automobilkam návrh at delaji vsechno stejny. Vzdyt to preci nemuze byt takovy problem, vyvrtat diru o milimetr jinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 no akorat u te feldy si neumim predstavit jak by se to veslo 5 der misto 4 a jeste takova roztec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 tak felda už se moc nevyrábí, tak tam by už nevadilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 a ja na ni mam zrovna takovy pekny 14" litaky, bych si je dal na Octavku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 (editace) proč držíš doma tolik ALU? Pusť je všechny do oběhu a budeš mit na nový 17" na OII Editováno: 2. Červen 2010, autor: omartinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 no na kazdem aute jsou letni litaky a zimni plechy... nechci nove 17", Pegasusky co mam se mi libi, premyslel jsem nad Zenithy, ale jsou moc proflakle, tak si radeji necham ty svoje jedine litaky ktere mam navic uz jsou v bazaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 jo takhle to je. Koukám doma taky celkem slušný vozový park. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 no tak 4 clena rodina, tak je tak nejak zasobuju autama, jedinej nezavislej je tatik a navic aut neni nikdy dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 a pak nemaji byt vsude ty sidliste narvany autama kdyz ma kazdy v rodine minimalne 3 auta Ale co, me je to jedno ja vzdycky nejaky flek najdu, na nejakem kroku mi nezalezi. Ale kdyz si vzpomenu třeba na sidliste Maj v ČB tak je mi blbe. Vecer das nekam auto a rano ho hledas o nejakych par set metru dal. Tam bych bydlet nemohl. To je extrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 (editace) jj, Maj a Vltava jsou pekelny... no ja jsem nastesti z Velesina a tam je to vpoho, takove male parkovistatko pro 2 panelaky a to je vpoho. A v praze ted parkuju pekne na vyhrazenem a od rijna jdu do podnajmu s garazi... .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> Editováno: 3. Červen 2010, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 tak podnájem s garaží v Praze by se mi moc líbil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 tady je na začátku chvilku vidět 3-ramínko v F ll RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.