omartinek Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 to je ten hranaty prave, ten se mi nelibi,hezci je z te FI RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 standis: no jako je to peklo sehnat takovy podnajem nejak rozumne, hlavne vetsina je fakt za 2+1 nebo 2+kk 15tisic vcetne poplatku, takze je to narez penezence, i kdyz to budem platit ve dvou... ten volant je peknej budes davat? Rozarce by slusel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 Onas mě se právě moc Fl RS nelíbí z důvodu, že je kulatej bag, připadá mi vzhledově divnej Ozi dal bych a mě by se líbil, krásně se drží a mohl bych ho mít novej i s bagem za velmi slušnou cenu, ale nevím, jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 (editace) tak uvidis, me se v FI taky moc nelibil, jsem spis na takovyhle hranatejsi design... tak drzim palce at dobre dopadne a Rozarka ma novej volantek i proto mam Zlaticko - pred FL modylek OII Editováno: 3. Červen 2010, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 kazdy ma hold jiny vkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 Standa má narozeniny, mám pro něj přání jedíný: TUNIT, TUNIT, TUNIT. Stando vše nejlepší k dnešním narozeninám, a hlavně užívej poslední týden svobodného života v plném proudu. O víkendu si dáme jen tak lehce do řepy. Vše nej k narozeninám přeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 vše nej stanďoure :DDD ps : jsou ty vdavky tak nutný? / ne že bych ti chtěl radit :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 děkuji kamarádi tunit se bude, ale už jen decent ( teda aspoň doufám ) Jiříku jsou a nejsou, jak se to vezme, to víš, mladej už nebudu, tak už nemůžu čekat na žádnou mladici, i když možná jedna malinkatá mladice přijde a to poměrně brzičko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 Neházej flintu do žita :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 Standis: tak teda taky vse nej a poradne to oslav omartinek: jj, kazdej ma jinej vkus, ja jsem spis na hranatejsi a agresivnejsi design... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 Standis: tak teda taky vse nej a poradne to oslav omartinek: jj, kazdej ma jinej vkus, ja jsem spis na hranatejsi a agresivnejsi design... tak to já zase hranatý jak tedy co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 tak jako samozrejme je to o tom na co se clovek zrovna kouka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 pozor aby se to tu nezvrhlo uplne jinym smerem. No ikdyz holky k autum neodmyslytelne patri taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 ja myslim ze holky jsou neodmyslitelna cast kolem aut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 tak na tom se shodneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 Neházej flintu do žita :DD neházím, neboj pozor aby se to tu nezvrhlo uplne jinym smerem. No ikdyz holky k autum neodmyslytelne patri taky záleží jaký tvary by jsi si představoval, když se ti líbí kulatý RS volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 asimetrický tvary by to Stando rozhodne nebyly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 jen aby, známe svoje lidi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 tak to me znas malo, nejsem jako byvaly kamarad z ČB co má rád vorvaně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 teda clovek tu chvilku nejni a takhle se to tu zvrhne... .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 ale porad ve vsi pocestnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 no aspon ze tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 ale treba az nas tady auta omrzi, jeste radi si budeme povidat o neznem pohlavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 tak to tě znám dobře, protože vím, že ty vorvaně neeee ale jinak si povídat o něžném pohlaví můžeme povídat klidně i teď, protože to je jediný, co nám ještě zůstalo a hlavně něžné pohlaví k autům patří, takže nás auta jen tak nepřestanou bavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.