Standis Vloženo 28. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 zase nějaký kolečka, kdyby se ti kamaráde líbily nějaký 16" http://auto.bazos.cz/pneumatiky/30/?hledat=5x100+16%22&hlokalita=&cenaod=&cenado=&order= a tyhle jsou celkem podobný mým, jen cenou ne, ale jen nepatrně a myslím, že jsou i víc vypouknutý http://auto.bazos.cz/inzerat/6418663/ALU-16-5x100-Skoda-VW-atd.php u těhlech je pěkná cena na to že jsou s gumama 60 % http://auto.bazos.cz/inzerat/6404050/16-alu-sada-5x100-original-Audi-VW-Skoda-Seat.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 koukám, že se tady na foru začínají dost objevovat motory TSi a začínám jim malinko závidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 (editace) omartinek: jedine prehodit denni sviceni do mlhovek, ale to by se ti asi nelibilo co? standis: jedine ty druhe, ty treti pekna cena, ale styl moc nic dle meho edit: jo a ten podvozek, to jsem ji rikal ze je to predbezne, ona taky chtela jen predbezne vedet cenu Editováno: 29. Červen 2010, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Ozi to je taky řešení, já mu radil aby to na léto odpojil, protože stejně mlhovky moc nepotřebuješ a nebo jak píšeš, předělat to na denní, to by možná bylo lepší než to odpojovat jinak s podvozekm uvidíme jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 tohle budu muset doma na notasu vyzkoušet http://new.skoda-auto.com/CZE/events/Brno2010/RStrip/Pages/raceRS.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 jj, jasny, akorat nevim proc mu to vadi jinak pokud ty cornery se daji vypnout nakodovanim. trebas na leto a pak zase zapnout, to by podle me nemel bejt problem - akorat nevim jakou ridici jednotku ma roomster, jestli bych na to mel nejaky label, abych to mohl udelat ja no ja treba jezdim po praze kratsi vzdalenosti, takze mam nastaveny denni na mlhach a spokojenst nastaveno 75% svitivosti a nahore mi sviti obrysovky + zadni po Praze s tim vklidku jezdim i vnoci, pac ja videt jsem a vidim dostatecne a hlavne si nekurvim xenonky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 tohle budu muset doma na notasu vyzkoušet http://new.skoda-aut...ges/raceRS.aspx zkousel jsem, ale notas mi to nak nevydejchal, tak asi az se dokopu zapnout po letech velkej komp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 tak mě to snad pobere, na velkým pc nemám webku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 jj, jasny, akorat nevim proc mu to vadi jinak pokud ty cornery se daji vypnout nakodovanim. trebas na leto a pak zase zapnout, to by podle me nemel bejt problem - akorat nevim jakou ridici jednotku ma roomster, jestli bych na to mel nejaky label, abych to mohl udelat ja no ja treba jezdim po praze kratsi vzdalenosti, takze mam nastaveny denni na mlhach a spokojenst nastaveno 75% svitivosti a nahore mi sviti obrysovky + zadni po Praze s tim vklidku jezdim i vnoci, pac ja videt jsem a vidim dostatecne a hlavne si nekurvim xenonky oni právě vypnout kodovaním nejdou. měl jsem na mysli, odpojit je na konektorech. já bych si denní taky nechal nastavit na mlhy a měl by klid, teda pokud to u R jde nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 no vzhledem k tomu, ze to jde u Zlaticka (MR2007) tak novejsi roomster by to umet mel a podle me to jde vypnout jen kodovanim, akorat pak nebudou cornery svitit vubec, ale vypnout pujdou ja jsem vypninal na nasi OIIFL aby cornery nesli pri davani blinkru a sli jen na volant a vpoho ale stejne si myslim, nejlepsi dat denni sviceni na mlhy a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 kluci celkem pekna diskuse o mych cornerech, ale v elektrice jsem uplny magor, takze ja osobne si na zadne predelavky netroufnu. Ale predelat mlhy na denni sviceni by se mi libilo, ale nejsou lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 jj, nas to bavilo no zjisti mi jak mas nakodovanou ridici jednotku a muzu se na to zkusit podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 tak to musime kouknout se Standisem az se uraci nekdy zavitat na jih Cech jestli to nejak zvladneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 no vidíš a hned máš dobrovolníka na elektriku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 tak to kamaráde asi bude chvilku trvat, ale můžu ti zítra poslat kabel a můžeš zkusit se na to podívat sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 ale zase tyhle prvni R jsou hrozne oskubany na jakykoliv prekopavani, FL je uz o necem jinym. jo kdyby tam sli dat mlhovky z FL to by bylo jiny kafe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 no vidis a mas to vyreseny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 tak mlhovky by tam šli určitě, to bych se nebál a určitě by tam šli i kulatýa nebo ty velký jako jsou u Oll Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 myslim si ze by tam nesli, jsou delsi a uzsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 musíš, vyměnit i plasty, tak tam určitě půjdou kulatý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 asi koupím ty mračítka, našel jsem je za 350, jen musím najít někoho kdo by mi to vyzvednul popř poslal z Plzně doporučeně, bez toho, abych platil 120 za dobírku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 kdyz kulaty tam nechci to je fuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 tak tam dáme origo hranatý, jaký tam mají být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 jj, kulaty pujdou stopro... a myslim ze by to i vypadalo pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 kulaty to je o nicem a vysledny efekt na cornerech je nula.Prikladam foto FL svetel, ty tam nenarves aniz bych se po...al Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.