Standis Vloženo 29. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 teď mi tak došlo a dávali vůbec kulatý na FllR?? jinak hranatý vypadají pěkně a jen se to dle mě přepojí a bude to, i když myslím, že je to zbytečnost, protože mlhovky stejně moc nepoužíváš, udělal bych to jak jsem ti říkal, že bych je tam nechal a jen na léto odpojil konektor a na podzim ho zapnul a budeš mít klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 no kulaty vypadaj dle meho pekne, ale FL jsou rozhodne hezci... a vysledek na corner je spatny, ale tak to se da predpokladat, cim mensi svetlo, je to pomerne prima umera (vychazim-li z predpokladu stejne zarovky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 kdyby jsi náhodou dával kulatý mlhovky, popřemýšlel bych spíš o udělání denního světlaz FllRS http://forum.skodahome.cz/topic/41620-woodyho-kombajn/page__view__findpost__p__1391033 nebo přímo na RS já mít kulatý mlhy, jdu do nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 1. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 je takovy problem si Stando koupit kulaty mlhovky? Neni. Ja je rozhodne davat nebudu, me se nelibi. To by to potom vypadalo jako YETI. Tomu dali peknou korunu s temi kulatymi svetly. Fujj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 problém si je koupit není, jen u mě je problém, že já mám jiný uchycení mlhovek a to bych musel vyměnit i celej nárazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 1. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 ty by jsi si s tim poradil i bez novyho narazniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 obávám se, že asi ne. ani by mi neseděli mřížky, musel bych je vyhodit a dát místo nich tahokov nebo udělat novej z plastu, ale nápad to nění věru zlej, zkusím zapátrat, jaký jsou tam uchyty ( nejsi blbej to by mohlo vypdat zajímavě ) jinak, za 4000 kč 16" http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=53&t=154495&hilit=16+5x100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 1. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 hmm pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 a i celkem zajímavá cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 to sakra jo, ale nemam korunky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 jj, pekny kola... jinak jsem koukal, ze Woody uz dal denni svetla z FRS misto mlh a vypada to moc pekne a myslim, ze ty origo plastove mrizky nahradit nejaky tahokovem by nemuselo byt spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 jj, už jsem mu i psal, ale musí se použít původní uchycení mlhovek a implantovat to do z FllRS, takže zkusit vymyslet, jestli by to šlo udělat i do předface, protože ty mají uchycení tak yuplně jiný jak face mlhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 vsechno jde kdyz se chce a verim, ze tobe se chtit bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 no nevím, nevím. musím vyzjistit kolik ty denní světla stojí a zda by to za to stálo a hlavně pak ještě sehnat face mlhovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 tak a máme zde opět pracovní proces, ale jen krátký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 to jo, to je zaklad zjistit info jak kratky? ja mel volno 8 hodin za cely prodlouzeny vikend... :'( uz aby byl konec tydne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 tak to já taky, ale byla to příjemná práce u švagra na baráčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 tak to já taky, ale byla to příjemná práce u švagra na baráčku je mi to uplne jasny, pivo teklo proudem a prace nic, jsi opaleny jak cernoch, to je z toho jak jsi se opil a usnul na slunicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 to jo, to je zaklad zjistit info jak kratky? ja mel volno 8 hodin za cely prodlouzeny vikend... :'( uz aby byl konec tydne... OZI musis taky obcas vysadit, vzdyt ty prachy potom ani neodvezes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 je mi to uplne jasny, pivo teklo proudem a prace nic, jsi opaleny jak cernoch, to je z toho jak jsi se opil a usnul na slunicku skoro jsi se trefil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 skoro?Ja myslim ze uplne, mluvil jsem se svagrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 švagr kecá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 no moc si toho ale nepamatuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 páč neumí chlastat, ale pivo bylo dobrý a jeho kamarádi celkem taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 tak to je hlavni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.