Standis Vloženo 7. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 jj, ještě 2x tam půjdu na pivo, malinko se zdržím a dám o 2 piva víc a budu tam mít taky kamarád(k)y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 ty kance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 to ne, dyť mě znáš co víkend, jsi doma?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 omartinek: no tak ruzove to zase neni, ale v posledni dobe se naskladalo nejak moc vydaju tak to musim z neceho zamaznout... ale je fakt ze radeji nez v utery kdy jsem mel volno tak by bylo lepsi mit ho jako klasicky vikend a v pondeli utery volno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 bylo Ozi, ale práci se bohužel nedá poroučet, pokud si vyžaduje být v práci. já měl tak ypracovní ponděli, ale neda se nic dělat. korunky navíc na účtu jsou vždycky moc pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 to mate sice pravdu ale kdyz nemusim tak nejdu, to petikilo k vyplate me teda nevytrhne. Cim vetsi zaklad, tim vetsi dane. takze ve finale 100kč k dobru, a to se mi nevyplati. To vic projedu nez vydelam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 no to je o uhlu pohledu, ja kdyz jsem si svihl nejaky projekt navic, tak si za nej taky svihnu navic prachy do fakturky a ver mi ze ten rozdil je dobre videt. jinak by totiz v kancelari nevideli me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 tak on je rozdíl být zaměstnán a být zaměstnavatel a být zaměstanec a být svým pánem mě to taky hodí na pásce víc než jen 100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 no ja to myslel obrazne, ale daleko od toho nejsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 no to rozhodne, ja jsem jako zamestnanec, ale jsem i sam svuj zamestnavatel a to se dycky hodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 já vím kamaráde Ozi, tohle je nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 dneska to vypadaá na nějaký vetší teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 jeste ze se budu chladit ve skladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 jj rozhodne, je to fajn... no tedko na zapade prahy je krasnych 28 stupnu a to je mazec... jeste ze mam v kanclu klimosku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 tak já se před chvilkou vrátil na firmu a můžu říct, že je venku velký vedro, ani raději nechci vědět, kolik tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 no já mam opět v autě -39°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 no me pres obed teplomer v aute psal 33, ale to bylo na slunicku... aspon se mi bude vecer dobre pit, v horku je dycky vetsi zizen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 to mas pravdu ale taky jsi driv na srot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 nesmíš sedět na sluníčku, ale hezky v stínu a pak to jde hezky pomalu a samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 no já mam opět v autě -39°C co tam máš za teploměr, a v zimě ti bude ukazovat co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 co tam máš za teploměr, a v zimě ti bude ukazovat co?? na ja ho mam v rozmezi +60 a do -40. Tak kdyz nemuze uz nahoru tak jde dolu, a kdyz nemuze dolu tak tam naskoci carky. Jezizi to vypada jako kdyby nepsal vubec o teplomeru ale uplne o necem jinym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 a o čem asi??? to ti ukazuje origo teploměr??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 ne to mi ukazuje ten vnitrni, kupovany v OBI za 6Okč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 tak to se nedivím, už by šel ven něco pro oko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 sakra, to je venku tak hezkejch holek, to snad ani není možný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.