omartinek Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 jupíííí jak bylo zálesáku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 dobrý, ale krátce, bral bych malinko delší dovolenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 14 dni je ti malo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 to si piš. min bych bral měsíc a trochu víc piva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 omartinek: uz ne sem si nejak upravil priority a na praci kaslu, jen neco maleho bokem, abych mel z ceho zit a bude... standis: vitej zpet co dovca? teda jestli to mela byt dovca... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 čau Ozi, jj byla to dovča a dobrý to bylo. škoda, že si jí člověk nemůže vzít víckrát za rok, bylo by to lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 tak a ted si setri dovolenou na potomka, aby nebyla zenuska porad sama doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 no tak ona i ta jedna je dobra, ja sem si vzal tenhle tejden, to se budu jen valet doma... ale uz se tesim na prvni tejden v zari, to mam na tyden slovensko... a kdes byl s detma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 neboj kamaráde Ozi byl jsem na dětském táboře, takže vlastně s dětma, taková menší příprava na potomka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 to je treba, tabory me bavily jako malyho, uz se numuzu dockat az vyslu nekam Kubika. To bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 jj, je to dobrý. já, když to bobříci dovolí, tak bych si chtěl Štípu za 4 roky vzít sebou, aspon na pár dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 to je jasny to je treba, tvoje ratolest pojede taky a bude to parta jako bejk. jeste ze nebudou moci pit, ale to vsechno prijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 to si kluci ušatý ještě pěkně počkaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 jen nerikej, ono to leti jako bejk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 no jen aby jste se nedivili s tim pitim... ja jsem tedko cumel jak tele, sem sel z obeda a proti sli naky prcci, a prej tak tu prvni tridu zapijem, ne? a druhej na to tak jo a vytahl lahev sana z batohu. sem nechapal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 ty krásko, tak to bych taky čučel jak tele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 no jen aby jste se nedivili s tim pitim... ja jsem tedko cumel jak tele, sem sel z obeda a proti sli naky prcci, a prej tak tu prvni tridu zapijem, ne? a druhej na to tak jo a vytahl lahev sana z batohu. sem nechapal tak to je husty, to byli urcite deti z Prahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 no jako tohle tezkej sok, to se mi nestalo ani u nas v prdelakove, kde bylo par extremu, ktery si v sedmicce pichali, ale tohle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 odkud jinud taky Onas, tady jsou nějak moc všichni dospělí Tak to jsoou už celkem daleko ty od Vás z prdelákova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 to jo, nase deti z prdelakova jsou zlaty. Ty si na tyhle veci pockaji par let. Nebyli jsme jiny, vid Stando? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 no jako je to tedko mazec jak to pozoruju... kdyz na to tak koukam tak mi to prijde ze co generace tak se vsechno posouiva a sou to cim dal vetsi smradi... ja jsem nikdy nebyl svatousek, ale jako slavit sanem ze jsem skoncil prvni to jako nee, to az po sedmicce jsme se zkalili ze jsem skoro netrefil domu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 máte pravdu chlapci, čím mladší generace, tím je to horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 7. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2010 tak jake jsou zpravy z krasneho destiveho jihu? U nas v Bechyni mame v tuto dobu 2. povodnovy stupen, tak maji dole u reky celkem honicku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2010 no ja jsem pres vikend v Praze, uz druhy den tu prsi a mam skoro vytopenou garaz, dneska jsem pred cistil kanal, aby voda odtekala, nastesti to nejni tak strasny, jen jak je utopena pod chodnikem, tak je tam blbej spad... omartinek: bydlis aspon na kopci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 Ozi neboj, me nemuze ohrozit ani milionova voda je dobry ze Bechyne je na kopci, vyškovy rozdil zhruba 50 metru takze pohoda. Dneska se tam jdu s rodinkou kouknout jak to tam vypada, jestli tedy nezacne prset, tak kdyztak prinesu nejake fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.