Přejít na obsah

Originální radia Škoda do Fabie

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás, potkala mě taková nemilá věc za kterou bych nejradši někomu zlomil obě ruce a to, že mi někdo z auta ukradl originální navigaci škoda DX.

Proto, teď řeším jakou vybrat náhradu. Chtěl bych se Vás proto zeptat která všechna originální rádia od Škody, jdou namontovat do FABIE I bez nějakých drastických úprav. Předem díky za Vaše nápady, případně fotky interiéru. Díky za každou pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za odpověď něco takového jsem potřeboval, abych se ujistil, že to jsou jenom tyhle bohužel :o(.

Co třeba DANCE z Fabie II to by tam nešlo?

A ještě se chci zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s rádiem SENCOR SCD 9204GPS. Kolega co má Audi mi ho doporučil, že je s ním spokojen.

Nebo případně budu rád za rady jaká radia máte vy.

Ještě jednou dík.

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

A ještě se chci zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s rádiem SENCOR SCD 9204GPS. Kolega co má Audi mi ho doporučil, že je s ním spokojen.

Nebo případně budu rád za rady jaká radia máte vy.

Zrovna včera jsem si koupil Sencora SCD 9104GPS za necelý 3 papíry, akorát do fábie musím koupit ještě tuhle přechodku na signál z antény a GPS anténu protáhnout někudy k čelnímu sklu.

Odkaz ke komentáři

• o 5 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...