Host Lacer Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Zdravim vsechny, v posledni dobe me kolisa prijem radia (vsechny stanice), radio jsem zkousel vymenit a bezezmeny = musi to byt v antene.. co jsem se tak poptaval, tak s tim mely problemy uz felicie, pry tam zatece... Nemate s tim nekdo zkusenosti? Da se to opravit, nebo jedine nova? jak se k ni dostat? Popripade co stoji nova? Diky za odpoved. Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 mozna taky muze byt v napajeni anteny,zkousel jsi to ? mas origo radio nebo nejake jine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Měl jsem to taky. Rozebral jsem to a bylo to uvnitř celí zoxidovaný. Vyčistil a nepomohlo. Koupil jsem novou 1300,- a pak ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Lacer Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Jeste jsem to nerozdelal, je v demontazi nejaky problem? asi se antena odsroubuje zevnitr? musi se asi oddelat tapec zevnitr..? Jinak radio mam origo Symphony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 Aj mne sa už stalo, že sa pút antény odchvel a pomohla len jeho výmena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Š.e.m.í.k Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Zdravím, mám ten samý problém. Taky by mě zajímalo jak tu anténu demontovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Už od Felicie furt ten stejný problém - anténa. Osobně nemám důvěru k čemukoliv, co musí mít předzesilovač. Stejné autorádio (v té době špičkový Philips s RDS), které mi v žigulíku hrálo bezchybně na sto let starou prutovku potom v úplně nové Felicii hrálo podstatně hůř, přitom anténa byla prověřená. Totéž Fabia, už mě to štve, tam přibyla ta finesa s integrovaným napájením, přitom příjem stojí za ho.... Až se fakt naštvu, koupím nějakou hodně jednoduchou anténu s pořádným prutem a věřím, že příjem bude OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Pokud jde o demontáž, ještě jsem ji nedělal, ale stačí opatrně za použití násilí odervat vzadu na stropě čalounění. Kabel se ani měnit nemusí, koncovky jsou myslím univerzální, jen bych ho rozhodně přeměřil aspoň ohmetrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Nemyslím, že by príjem antény trebárs vo Fabii alebo Felicii bol zlý. Ak je to dobre zapojené, tak je to musí hrať dobre! A ten predzosilňovač je tam z toho dôvodu, aby sa pokryli straty signálu na vedení od antény cez konektory až po rádio. Dnes má predzosilňovač snáď každé auto s originálnou anténou. A ber do úvahy, že napríklad niektoré značky majú anténu už len v skle, v nárazníku či majú na strechce iba malú plutvičku. A taktiež to hrá v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Š.e.m.í.k Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Zdravím... když jsem byl na myčce tak jsem omylem zavadil o anténu a zjistil jsem že je tam jen přilepená, tzn. že nemá žádný kontakt s prutem. Je ten prut šroubovatelný nebo je napevno? Mám pocit že Felicie to mají šroubovatelné. Bude mi tam prut z felicie po malé úpravě pasovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Nevím co tím myslíš, jen přilepená - na čem? Prut šroubovatelný je, ale pokud je to origo Fabia antena, tak zůstává i po vyšroubování viset na tom závitu, takže se dá sklopit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Š.e.m.í.k Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Myslím tím, že když potáhnu za prut tak mi zůstane v ruce a kolem šroubu (alespoň to tak vypadá) je spousta zbytků z chemoprenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ICS Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 ja jsem to zkousel propojit dratkem,taky jsem to mel bez kontaktu,ale vypada to ze to je nanic,porad to sumi...asi nova antena nez se v tom porad hrabat a neco zkouset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Štvalo mě to taky, nakonec to dopadlo tak že origo antena šla uplně do pryč a koupila se vnitřní antena na sklo od Calearo ještě jeden zesilovač, nejspíš nebyl potřeba ale je tam teda ještě jeden ač antena ho má už i v sobě a nemužu si stěžovat jen mi vadí že antena je na předním sklem přilepená, jelikož tam mam už antenu od magicaru. Nejspíš koupím ještě prodlužovací kabel a hodím ji na zadní páté dveře. Jen dotaz, když bude delší kabel, respektive koupím přímo k této anteně kabel prodlužovací a vyměním ho, aby nebyla ztráta toho už lepšího signalu než u origo antény. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.