Přejít na obsah

Anténa originál - špatný příjem

Host Lacer

Doporučené příspěvky

Zdravim vsechny, v posledni dobe me kolisa prijem radia (vsechny stanice), radio jsem zkousel vymenit a bezezmeny = musi to byt v antene.. co jsem se tak poptaval, tak s tim mely problemy uz felicie, pry tam zatece... Nemate s tim nekdo zkusenosti? Da se to opravit, nebo jedine nova? jak se k ni dostat? Popripade co stoji nova? Diky za odpoved. Milan :unsure:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už od Felicie furt ten stejný problém - anténa. Osobně nemám důvěru k čemukoliv, co musí mít předzesilovač. Stejné autorádio (v té době špičkový Philips s RDS), které mi v žigulíku hrálo bezchybně na sto let starou prutovku potom v úplně nové Felicii hrálo podstatně hůř, přitom anténa byla prověřená. Totéž Fabia, už mě to štve, tam přibyla ta finesa s integrovaným napájením, přitom příjem stojí za ho....

Až se fakt naštvu, koupím nějakou hodně jednoduchou anténu s pořádným prutem a věřím, že příjem bude OK.

Odkaz ke komentáři

Nemyslím, že by príjem antény trebárs vo Fabii alebo Felicii bol zlý. Ak je to dobre zapojené, tak je to musí hrať dobre! A ten predzosilňovač je tam z toho dôvodu, aby sa pokryli straty signálu na vedení od antény cez konektory až po rádio. Dnes má predzosilňovač snáď každé auto s originálnou anténou. A ber do úvahy, že napríklad niektoré značky majú anténu už len v skle, v nárazníku či majú na strechce iba malú plutvičku. A taktiež to hrá v pohode.

Odkaz ke komentáři

• o 3 roky později...

Štvalo mě to taky, nakonec to dopadlo tak že origo antena šla uplně do pryč a koupila se vnitřní antena na sklo od Calearo ještě jeden zesilovač, nejspíš nebyl potřeba ale je tam teda ještě jeden ač antena ho má už i v sobě a nemužu si stěžovat :) jen mi vadí že antena je na předním sklem přilepená, jelikož tam mam už antenu od magicaru. Nejspíš koupím ještě prodlužovací kabel a hodím ji na zadní páté dveře. Jen dotaz, když bude delší kabel, respektive koupím přímo k této anteně kabel prodlužovací a vyměním ho, aby nebyla ztráta toho už lepšího signalu než u origo antény.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...