Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

To jsem potkal na svých toulkách Brnem :D:smich::smich:

post-18-1147970720.jpg

• Autor

Další photo :ph34r::smich::smich::smich::smich:

post-18-1147970787.jpg

co se ti nelíbí??? Jako že si chtěl někdo kdo nemá na nový auto omladit svoji skudku???

• Autor
co se ti nelíbí??? Jako že si chtěl někdo kdo nemá na nový auto omladit svoji skudku???

Já neříkám že se mi nelíbí,já jen říkám že je to hustýýý :DB)

no mě to připadalo dost pohrdavý... ten tvůj smích...

• Autor
no mě to připadalo dost pohrdavý... ten tvůj smích...

No to byl smích jako že to vtipně vyřešil,nic proti tomu nemám,je to stylový a ani to nevypadá špatně. :huh::ph34r:

:wacko: tak to je este krasa unas lietaju skodovky 120 a podobne s maskami od octavii a of fabii a aj s golfu a nadpisi na kapote skoda 120 2.0 GT Turbo a podobne blbosty :D mne to osobne pripada trocha trapne ale kazdemu sa nieco ine paci :D-_-

Souhlasím s Lewisem. Byl jsi totálně vytlemený ve svém prvním příspěvku, tak teď nedělej, jak moc se ti to líbí a jak moc to uznáváš. Což takhle předvést svojí káru?

no co se týče mě tak to nemusim, ale dyť na 120ky je spousta jinejch hezčích masek, když pujde timhle směrem tak tam ještě dá náraznmíky z feldy, světla z fábky, zadní s trambusu, vejfuk z okapu atd..

tuhle upravu ma v MB pomalu kazda druha stodvaca (proc asi :ph34r: )

• Autor
Souhlasím s Lewisem. Byl jsi totálně vytlemený ve svém prvním příspěvku, tak teď nedělej, jak moc se ti to líbí a jak moc to uznáváš. Což takhle předvést svojí káru?

Já sem se smál tomu že to je dobře vyřešený páč sem to ještě nikdy osobně neviděl. :o:huh:

Jojo, takovejch tady jezdi u nas hafo. Tahle jeste docela ujde, jsou horsi kousky.

Kazdopadne tu u nas jezdi i jedna LIAZka a ta ma taky na predni masce danou tuhle masku z Octávky :-)))))

• 3 týdny později...

obdivuju lidi, který maj tu trpělivost a dokážou staré autíčko(které spoustaa z nás odepisuje) dohromady a navrátit mu lesk a krásu

Ať si o tom myslí kdo chce co chce, zajímavý je (a chválím výrobce) :D že to na ty starší modely rozměrově furt pasuje a že to není třeba o 5cm širší páč pak by to nebylo použitelný takhle je to univerzál.

obdivuju lidi, který maj tu trpělivost a dokážou staré autíčko(které spoustaa z nás odepisuje) dohromady a navrátit mu lesk a krásu

nekdy i transplantaci docili jineho vzhledu

skoda 120 by USA

:o

post-18-1149868735.jpg

tenhle má celej fotoromán na TF, pokud se nepletu ;)

tuhle upravu ma v MB pomalu kazda druha stodvaca (proc asi :ph34r: )

::' ::' ::' ::'

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.