Saty Vloženo 29. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 (editace) Objednával jsem 1.10.2014, vyrobeno bylo 17.11.2014, u prodejce 26.11.2014 u mě 28.11.2014. Editováno: 1. Prosinec 2014, autor: Saty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Tak to není až taková dlouhá doba.Já objel několik prodejců,někde mi bylo řečeno až 4 měsíce.Budu taky brzo objednávat,ale napřed musím prodat OII.Založ vlákno,rádi se podíváme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 OII je minulostí a tak jsem 12.1. objednal nového Yetiho.Dodání cca 12 týdnů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 No vsak ta odlišnost doby dodání u jednotlivých dealerů je dana tím, jestli a kolik ma dealer predobjednano vozu u ŠA, kterým pak v terminu mění podle zákaznika konfiguraci. Nic víc v tom není třeba hledat. Bud si dealer věří v prodeje a ma predobjednano, a nebo ne-a pak vice cekas :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Auto jde do výroby 10KT,oproti původnímu termínu na Velikonoce docela posun. Yeti Outdoor Elegance Green tec Elegance plus Zelená Jungle metalíza Kola Origami Malý kožený paket Navi Amundsen Optický parkovací asistent Smartgate Hlasové ovládání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Tak už je skoro doma. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Takže Yeti za 8 týdnů? To jsou věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 To je slušný,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 4 měsíce nebo 8 týdnů to teda je rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breivik Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 muzu potvrdit,8 tydnu dodaci doba k prodejci,mam 1.4TSI Yeti elegance, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Jenom jestli si z nás tady nechceš trochu vystřelit, Breiviku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa304 Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Hlavně aby si nechtěl vystřelit do nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Možná by mohl změnit fotku na "IS" to je modernější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breivik Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 snad to berete s humorem,strilet se nebude, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Upřímně. Na tu fotku i s tím nickem, se zde dívám velmi nerad. A pro mne to velmi degraduje vážnost a hodnotu tohoto fóra. Přestože se nepovažuji za žádného diktátora a mravokárce, tak bych se přikláněl k zásahu administrátora, s tím, aby se takovéto věci nešířili. Neberu to ani jako recesi, pro mne je to zrůdnost a úchylka která sem a do civilizovaného světa nepatří! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Plně souhlasím s "dickem" administrátore jednej,toto sem v žádném případě nepatří 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breivik Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 tak o.k. fotka odstranena,pro klid, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Právě proto jsem ani na jeho první příspěvek ohledně dodání auta nereagoval.Pokud si někdo dá takový nick a fotku je to omezenec a sem nepatří. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 No, takže avatar je pryč, a my se vrátíme k tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafe Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Ahoj všem,včera jsem si objednal yetiho a bylo mě řečeno ze se bude vyrábět v 15 týdnu a ze bych ho mohl mít do 6 týdnů tak uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Mohu se zaptat kolik se dá v současnosti získat sleva, popřípadě jakou máš konfiguraci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 U TDI 81kW 4x4 Elegance Plus jsem se dostal před cca 4 měsíci o 13% dolů (cca 90tis), bez nějakého vyjednávání. Jen jsem rozeslal poptávku s přesnou specifikací na více dealerů a vybral nejlěpší nabídku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Já zvažuji to stejné akorát Ambition Plus. Také obešlu prodejce a uvidím, ale jak to tak pozoruji tak sleva min. 10% by měla být reálná. Akorát teda nevím jestli je lepší objednat teď do května a nebo počkat až na nový MR. Prý se snad bude zdražovat jsem někde tady čet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Tak po necelých 4 letech bezproblémového provozu přišel čas výměny embéčka ... a ať jsem hledal u konkurence, jak jsem mohl, nenašel jsem vhodnějšího nástupce, než opět yetidlo ... po několika předešlých skladových přibližovadlech jsem tentokrát nakonfiguroval požadovanou výbavu (Yeti Fresh 1.2 TSI, se zvláštním lakováním a několika příplatkovými serepetičkami, za konfigurátorových 467 t ... cena prodejce 437 t) ... a 21. října 2015 objednal ... nyní jsem v očekávání, bo zvláštní lakování může dodací lhůtu zkrátit, nebo také prodloužit ... údajně se čeká, než se sejdou do výroby 3 stejné barvy, nebo se po 3 měsících čekání pouští do výroby i samostatně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pette-KH Vloženo 19. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 Přeji příjemné čekání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.