Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Objednával jsem 1.10.2014, vyrobeno bylo 17.11.2014, u prodejce 26.11.2014 u mě 28.11.2014.

Upraveno od Saty

Tak to není až taková dlouhá doba.Já objel několik prodejců,někde mi bylo řečeno až 4 měsíce.Budu taky brzo objednávat,ale napřed musím prodat OII.Založ vlákno,rádi se podíváme.

• 1 měsíc později...

OII je minulostí a tak jsem 12.1. objednal nového Yetiho.Dodání cca 12 týdnů.

No vsak ta odlišnost doby dodání u jednotlivých dealerů je dana tím, jestli a kolik ma dealer predobjednano vozu u ŠA, kterým pak v terminu mění podle zákaznika konfiguraci. Nic víc v tom není třeba hledat. Bud si dealer věří v prodeje a ma predobjednano, a nebo ne-a pak vice cekas :-)

• 1 měsíc později...

Auto jde do výroby 10KT,oproti původnímu termínu na Velikonoce docela posun.

Yeti Outdoor Elegance Green tec

Elegance plus

Zelená Jungle metalíza

Kola Origami

Malý kožený paket

Navi Amundsen

Optický parkovací asistent

Smartgate

Hlasové ovládání

• 3 týdny později...

Tak už je skoro doma.

post-23697-0-61156900-1425927493_thumb.j

Takže Yeti za 8 týdnů? To jsou věci.

To je slušný,ne?

4 měsíce nebo 8 týdnů to teda je rozdíl.

muzu potvrdit,8 tydnu dodaci doba k prodejci,mam 1.4TSI Yeti elegance,

Jenom jestli si z nás tady nechceš trochu vystřelit, Breiviku.

Hlavně aby si nechtěl vystřelit do nás.

Možná by mohl změnit fotku na "IS" to je modernější.

snad to berete s humorem,strilet se nebude,

Upřímně. Na tu fotku i s tím nickem, se zde dívám velmi nerad. A pro mne to velmi degraduje vážnost a hodnotu tohoto fóra. Přestože se nepovažuji za žádného diktátora a mravokárce, tak bych se přikláněl k zásahu administrátora, s tím,  aby se takovéto věci nešířili. Neberu to ani jako recesi, pro mne je to zrůdnost a úchylka která sem a do civilizovaného světa nepatří!

Plně souhlasím s "dickem" administrátore jednej,toto sem v žádném případě nepatří :kol-44:

tak o.k. fotka odstranena,pro klid,

Právě proto jsem ani na jeho první příspěvek ohledně dodání auta nereagoval.Pokud si někdo dá takový nick a fotku je to omezenec a sem nepatří.

Ahoj všem,včera jsem si objednal yetiho a bylo mě řečeno ze se bude vyrábět v 15 týdnu a ze bych ho mohl mít do 6 týdnů tak uvidím.

Mohu se zaptat kolik se dá v současnosti získat sleva, popřípadě jakou máš konfiguraci?

U TDI 81kW 4x4 Elegance Plus jsem se dostal před cca 4 měsíci o 13% dolů (cca 90tis), bez nějakého vyjednávání.

Jen jsem rozeslal poptávku s přesnou specifikací na více dealerů a vybral nejlěpší nabídku

Já zvažuji to stejné akorát Ambition Plus. Také obešlu prodejce a uvidím, ale jak to tak pozoruji tak sleva min. 10% by měla být reálná.

Akorát teda nevím jestli je lepší objednat teď do května a nebo počkat až na nový MR. Prý se snad bude zdražovat jsem někde tady čet? 

• 8 měsíců později...

Tak po necelých 4 letech bezproblémového provozu přišel čas výměny embéčka ... a ať jsem hledal u konkurence, jak jsem mohl, nenašel jsem vhodnějšího nástupce, než opět yetidlo ... po několika předešlých skladových přibližovadlech jsem tentokrát nakonfiguroval požadovanou výbavu (Yeti Fresh 1.2 TSI, se zvláštním lakováním a několika příplatkovými serepetičkami, za konfigurátorových 467 t ... cena prodejce 437 t) ... a 21. října 2015 objednal ... nyní jsem v očekávání, bo zvláštní lakování může dodací lhůtu zkrátit, nebo také prodloužit ... údajně se čeká, než se sejdou do výroby 3 stejné barvy, nebo se po 3 měsících čekání pouští do výroby i samostatně :kol-31: .

Přeji příjemné čekání  :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.