anry Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Nazdar, co je potřeba ješte dodělat při výměně předních sedadel za sedáky s airbagama? Asi to chce i kabeláž která vede někam ??? atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Cidlo bocniho zrychleni, kabelaz a airbagovou jednotku na 4 airbagy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 výborně teď mi prosím napiš kde to čidlo a tu řj najdu. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Cidlo je pod sedackou ridice a RJ airbagu je pod palubkou - ale presne umisteni si nepamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Arb. jednotka je v stredovem tunelu pod ovl. topeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 Arb. jednotka je v stredovem tunelu pod ovl. topeni Ty jo jsem to mel rozdelane a nevsiml jsem si.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croog Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Ahoj, mám nabídku na výhodnou Fábii, ale (nerozhodnut jak velké) mínus jsou chybějící boční airbagy. :-/ Nevíte kolik by stálo to tam domontovat - i s prací nejlépe? Jistě je zde pár lidí pro které to není problém. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Croog: Skús pohľadať a prezrieť staršie diskusie, riešilo sa to tu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nafik Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Zdravím, mám prostý dotaz. Mám fabii (rok 2004), která má dva přední airbagy. Dostal jsem teď možnost koupit kompletní sedačky z lepší fabie, kde přední sedadla obsahují boční airbagy. Můj dotaz je - co vše bych potřeboval mimo těchto sedaček s airbagy, abych to celé zprovoznil? Je ta samotná instalace těžká? Díky Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 snad mě někdo opraví pokud se mýlím: určitě budeš potřebovat řídící jednotku bočních airbagů, kabeláž a pokud to neumí hlavní řídící jednotka tak i tu měnit....a až to bude pěkně pohromadě tak jen někoho šikovnýho s VAGem PS: sám jsem to nedělal, tak jen to co mě logicky napadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Aj ja som nad tým uvažoval, ale pri takej veľkej výmene ma hneď prešla chuť.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nafik Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 za kolik se dá taková řídící jednotka bočních airbagů pořídít? použitá, nová.. snad mě někdo opraví pokud se mýlím: určitě budeš potřebovat řídící jednotku bočních airbagů, kabeláž a pokud to neumí hlavní řídící jednotka tak i tu měnit....a až to bude pěkně pohromadě tak jen někoho šikovnýho s VAGem PS: sám jsem to nedělal, tak jen to co mě logicky napadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 nafik: tuším že použitá se dá kolem cca 1000,- splašit....mrkni do sekce bazar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 (editace) za liter stvorairbagovu nezozenies, treba ratat viac plus treba kabelaz plus cidla. inak nebude vediet kedy bocne odpalit. kabelaz tiez nie je trivialna, neviem ci nie je rozdielna uz v konektore hlavnej bagovej jednotky. plus s bagmi sa zahravat nie je vzdy sranda. zaver, bud to das urobit niekomu kto to vie alebo to sam nerob. Editováno: 28. Říjen 2009, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Ma pravdu, kvoli spolahlivosti treba vymenit celu kabelaz, tj. cely kabelovy zvazok pre 4 airbagy - je verzia s vypinanim spolujazdca a bez, k tomu prislusna RJ a satelity (pod sedadlami) - to vsetko spravne namontovat a rozchodit diagnostikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.