Publikováno Květen 19, 200619 r Nazdar, co je potřeba ješte dodělat při výměně předních sedadel za sedáky s airbagama? Asi to chce i kabeláž která vede někam ??? atd.
Květen 19, 200619 r Cidlo je pod sedackou ridice a RJ airbagu je pod palubkou - ale presne umisteni si nepamatuju.
Květen 20, 200619 r Arb. jednotka je v stredovem tunelu pod ovl. topeni Ty jo jsem to mel rozdelane a nevsiml jsem si..
Květen 11, 200817 r Ahoj, mám nabídku na výhodnou Fábii, ale (nerozhodnut jak velké) mínus jsou chybějící boční airbagy. :-/ Nevíte kolik by stálo to tam domontovat - i s prací nejlépe? Jistě je zde pár lidí pro které to není problém. Díky
Říjen 28, 200915 r Zdravím, mám prostý dotaz. Mám fabii (rok 2004), která má dva přední airbagy. Dostal jsem teď možnost koupit kompletní sedačky z lepší fabie, kde přední sedadla obsahují boční airbagy. Můj dotaz je - co vše bych potřeboval mimo těchto sedaček s airbagy, abych to celé zprovoznil? Je ta samotná instalace těžká? Díky Pavel
Říjen 28, 200915 r snad mě někdo opraví pokud se mýlím: určitě budeš potřebovat řídící jednotku bočních airbagů, kabeláž a pokud to neumí hlavní řídící jednotka tak i tu měnit....a až to bude pěkně pohromadě tak jen někoho šikovnýho s VAGem PS: sám jsem to nedělal, tak jen to co mě logicky napadá
Říjen 28, 200915 r za kolik se dá taková řídící jednotka bočních airbagů pořídít? použitá, nová.. snad mě někdo opraví pokud se mýlím: určitě budeš potřebovat řídící jednotku bočních airbagů, kabeláž a pokud to neumí hlavní řídící jednotka tak i tu měnit....a až to bude pěkně pohromadě tak jen někoho šikovnýho s VAGem PS: sám jsem to nedělal, tak jen to co mě logicky napadá
Říjen 28, 200915 r za liter stvorairbagovu nezozenies, treba ratat viac plus treba kabelaz plus cidla. inak nebude vediet kedy bocne odpalit. kabelaz tiez nie je trivialna, neviem ci nie je rozdielna uz v konektore hlavnej bagovej jednotky. plus s bagmi sa zahravat nie je vzdy sranda. zaver, bud to das urobit niekomu kto to vie alebo to sam nerob. Upraveno Říjen 28, 200915 r od cartmanko
Říjen 28, 200915 r Ma pravdu, kvoli spolahlivosti treba vymenit celu kabelaz, tj. cely kabelovy zvazok pre 4 airbagy - je verzia s vypinanim spolujazdca a bez, k tomu prislusna RJ a satelity (pod sedadlami) - to vsetko spravne namontovat a rozchodit diagnostikou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.