Milin Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Ahoj mám fabku 1,2 40kw classic.A chci se zeptat jestli se dá aktivovat pípak zapnutí pásu.Svítí mi jenom kontrolka a ta mě nedonutí se připoutat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 kdyz to origo nepipa tak to asi neprinutis :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 a pipak te prinuti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Ja nevim, ale pripoutat se je uplne automaticka vec, kterou udelam okamzite kdyz sedam do auta...... i kdyz jen popojizdim na chate po vesnici....... Sorry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Bobik: Ja to budu zapojovat pristi tyden. Ano, take se automaticky poutam, ale chci aby zacala ridit i pritelkyne a alespon v zacatcich ji to doufam pomuze. I kdyby ji to upozornilo jen jednou jedinkrat, ze si ma zapnout pas, tak je to dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 jo a pak budes mit malo vody v ostrikovaci,prasklou zarovku a bude pipat-chudak pak pritelkyne-bude se potit buh vi kde vsude a rikat jezis marja pas mam a furt pipa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Neni blba, vi, ze se ma podivat na budiky, co ji to tam pipa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 ber jako for Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 Pípák sa aktivovať síce dá, ale potrebuješ vymeniť aj zámok vodičovho bezpečnostného pásu a natiahnuť od neho jeden vodič k prístrojovému štítu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zába Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 Vsichni to zapojujete, jenom ja to vypnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Ty to ani zapnout nemuzes, kdyz nemas zamek pasu se spinacem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Ja mam zase taky problem, ze som dnes nastartoval auto a ako som sa pohol tak sa spustil pipak ako keby hlasil nepriputane pasy (cuval som z parkoviska tak som nemal). Pocul som to v aute prvy krat a kedze mam Classic tak ma to dost prekvapilo. Vie niekto poradit co by to mohlo pipat? Po chvili to prestalo. Mohlo to byt tak 5 - 10x. Auto sa chovalo uplne normalne. Edit: este podotykam, ze na palubke sa nic nerozsvietilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zába Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Ty to ani zapnout nemuzes, kdyz nemas zamek pasu se spinacem Tos mi nerekl, vracim sedacky Ja mel zato, ze to tam je, jen mam jiny konektor a nejde to pripojit. Ale on to bude asi konektor na vyhrivani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host _ Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 jo a pak budes mit malo vody v ostrikovaci,prasklou zarovku a bude pipat-chudak pak pritelkyne-bude se potit buh vi kde vsude a rikat jezis marja pas mam a furt pipa A jakto že mi nepípá ani nesvítí kontrolka málo vody v ostřikovači? To je nějaká příplatková výbava, nebo je v háji čidlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 jo a pak budes mit malo vody v ostrikovaci,prasklou zarovku a bude pipat-chudak pak pritelkyne-bude se potit buh vi kde vsude a rikat jezis marja pas mam a furt pipa A jakto že mi nepípá ani nesvítí kontrolka málo vody v ostřikovači? To je nějaká příplatková výbava, nebo je v háji čidlo? tak mas asi v haji cidlo, a nebo ho tam vubec nemas, jako asi vetsina z nas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Nevím jestli to má cenu zapojovat. Já to mám od nova a kdybych to tam neměl tak to vubec neřeším protože mě to akorát se.. . Stejně když to nastartuješ tak to má asi 5 gongu a pak to stichne a už tě to neupozorňuje jak v jiných autech. A ještě těch pár cinknutí vyřadíš z provozu když přidržíš odepinač pásu. Muj názor. Až to budeš mít a při každém zapnutí klíčku ti to bude řvát tak nevím. Hodně zdaru při montáži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Mame to z vyroby u druhe u manzelciny fabie a musim rict ze by mne to asi taky casem zacalo stvat... Ale pro zenu je to signal aby na nic nezapomela... Ale je to jen o zvyku.. Tedy v tom aute to pipa a gonguje nejak prilis - park asistent, pas, voda v ostrikovacich... nastesti ze nadrz pipa az po 800 kilometrech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zába Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Ve fabce je to jeste dobry, ale v novy oktavce to otravuje porad. Ale je to jedine dobre. Par zarytych nepoutavcu uz to naucilo, aby se poutali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Š.e.m.í.k Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Čaute, zajímalo by mě, jestli je ve Fabce s vybavou Confort už nějaká příprava na pípak a kontrolku pásů. A co ty ostřikovače? Dá se nějak aktivovat kontrola žárovek(mi ta kontrolka při zapnutí klíče nesvítí)? Prostě, co tam můžu levně dodělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zába Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Čaute,zajímalo by mě, jestli je ve Fabce s vybavou Confort už nějaká příprava na pípak a kontrolku pásů. A co ty ostřikovače? Dá se nějak aktivovat kontrola žárovek(mi ta kontrolka při zapnutí klíče nesvítí)? Prostě, co tam můžu levně dodělat? Mam comfort 01 a signalizaci nezapnutych pasu jsem tam mel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Co je kontrola žárovek ? To jako, že to při otočení klíčku vyzkouší jestli jsou vlákna OK nějakym malym napětím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Co je kontrola žárovek ? To jako, že to při otočení klíčku vyzkouší jestli jsou vlákna OK nějakym malym napětím ? Ne, kdyz treba zabrzdis a nektera zarovka v brzdovkach nebude svitit, tak se ti rozviti kontrolka a pipne to. Kontroluje se to az kdyz se to ci ono svetlo pouzije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Ani by som nepovedal, že to zarytých neupútavačov k niečomu donúti. Popred alebo poza operadlo do zámku pripnú vodičov pás a je hotovo. Inak ja som u Fabie ten pás doplnil o jedno maličké relé, ktoré ten pás odpojilo, keď bola zaradená spiatočka. A nová Octavia už upozorňuje na nezapnutý pás až keď sa prekročí určitá rýchlosť. Kontrola žiaroviek pracuje na princípe sledovania prúdu. Ak tečie menší (resp. žiadny), tak je to zlé. Napríklad u OII je s tým problém, ak človek nahradí predné parkovačky LEDkovými. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos.x. Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 zdravím měl bych dotaz, mám Fábku 01 comfort a chtěl bych vědět jestli se dá nějak nakódovat aby to pípání bezp. pásů trvalo déle? pípne to asi 5x a pak to přestane. díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 ne, leda by sis sehnal cele nove faceliftove budiky /trebas maxidot rovnou/ ty huci furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.