Přejít na obsah

F signalizace zapnutí pásu

Milin

Doporučené příspěvky

Ja mam zase taky problem, ze som dnes nastartoval auto a ako som sa pohol tak sa spustil pipak ako keby hlasil nepriputane pasy (cuval som z parkoviska tak som nemal). Pocul som to v aute prvy krat a kedze mam Classic tak ma to dost prekvapilo. Vie niekto poradit co by to mohlo pipat? Po chvili to prestalo. Mohlo to byt tak 5 - 10x. Auto sa chovalo uplne normalne.

Edit: este podotykam, ze na palubke sa nic nerozsvietilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo a pak budes mit malo vody v ostrikovaci,prasklou zarovku a bude pipat-chudak pak pritelkyne-bude se potit buh vi kde vsude a rikat jezis marja pas mam a furt pipa

A jakto že mi nepípá ani nesvítí kontrolka málo vody v ostřikovači? To je nějaká příplatková výbava, nebo je v háji čidlo? :unsure::unsure:

Odkaz ke komentáři

jo a pak budes mit malo vody v ostrikovaci,prasklou zarovku a bude pipat-chudak pak pritelkyne-bude se potit buh vi kde vsude a rikat jezis marja pas mam a furt pipa

A jakto že mi nepípá ani nesvítí kontrolka málo vody v ostřikovači? To je nějaká příplatková výbava, nebo je v háji čidlo? :unsure::unsure:

tak mas asi v haji cidlo, a nebo ho tam vubec nemas, jako asi vetsina z nas.... ;)

Odkaz ke komentáři

Nevím jestli to má cenu zapojovat. Já to mám od nova a kdybych to tam neměl tak to vubec neřeším protože mě to akorát se.. . Stejně když to nastartuješ tak to má asi 5 gongu a pak to stichne a už tě to neupozorňuje jak v jiných autech. A ještě těch pár cinknutí vyřadíš z provozu když přidržíš odepinač pásu. Muj názor. Až to budeš mít a při každém zapnutí klíčku ti to bude řvát tak nevím. Hodně zdaru při montáži.

Odkaz ke komentáři

Mame to z vyroby u druhe u manzelciny fabie a musim rict ze by mne to asi taky casem zacalo stvat... Ale pro zenu je to signal aby na nic nezapomela... Ale je to jen o zvyku.. Tedy v tom aute to pipa a gonguje nejak prilis - park asistent, pas, voda v ostrikovacich... nastesti ze nadrz pipa az po 800 kilometrech... ;)

Odkaz ke komentáři

Čaute,

zajímalo by mě, jestli je ve Fabce s vybavou Confort už nějaká příprava na pípak a kontrolku pásů. A co ty ostřikovače? Dá se nějak aktivovat kontrola žárovek(mi ta kontrolka při zapnutí klíče nesvítí)? Prostě, co tam můžu levně dodělat?

Mam comfort 01 a signalizaci nezapnutych pasu jsem tam mel.

Odkaz ke komentáři

Co je kontrola žárovek ? To jako, že to při otočení klíčku vyzkouší jestli jsou vlákna OK nějakym malym napětím ?

Ne, kdyz treba zabrzdis a nektera zarovka v brzdovkach nebude svitit, tak se ti rozviti kontrolka a pipne to. Kontroluje se to az kdyz se to ci ono svetlo pouzije.

Odkaz ke komentáři

Ani by som nepovedal, že to zarytých neupútavačov k niečomu donúti. Popred alebo poza operadlo do zámku pripnú vodičov pás a je hotovo.

Inak ja som u Fabie ten pás doplnil o jedno maličké relé, ktoré ten pás odpojilo, keď bola zaradená spiatočka. A nová Octavia už upozorňuje na nezapnutý pás až keď sa prekročí určitá rýchlosť.

Kontrola žiaroviek pracuje na princípe sledovania prúdu. Ak tečie menší (resp. žiadny), tak je to zlé. Napríklad u OII je s tým problém, ak človek nahradí predné parkovačky LEDkovými.

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...