Publikováno Květen 11, 201015 r Ahoj najednou mi na me octavce rok 2000 prestali svitit budiky a vsechno kolem i ovladace na okna a tak pojistky sem prekontroloval na dvakrat a uz si nevim rady bude nekdo vedet? Dik moc
Květen 12, 201015 r poistky si premeraj. nestaci vizualna kontorla. uz som to tu pisal ze vizualne vyzeraju ok ale prud cez ne netecie.
Květen 23, 201015 r zkontrolovat zesilovac na regulaci osvetleni je to krabicka dole u relatek 3. z leva
Květen 23, 201015 r pokud máš regulátor osvitu integrovaný v ovl. světel, tak bude s největší pravděpodobností chyba tam
Srpen 14, 201114 r Zdravím, mohl by mi také někdo pomoci? Celý týden jsem měl rozdělaný komplet interiér kromě palubky a stropnice, protože jsem čistil celý interiér. Dneska jsem jel v noci a divil jsem se proč mi svítí na minimum budíky, i osvětlení teploty, okna atd. Zkoušel jsem tlačítko na osvětlení budíků, ale nefunguje. Nevíte, kde by mohla být chyba? S elektroinstalací jsem nedělal vůbec nic. Na budíky se musím opravdu pořádně podívat abych něco z nich vyčetl. Díky za rady Jirka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.