Přejít na obsah

Rýchlosť mi pri jazde začne klesať

joohan14

Doporučené příspěvky

Ahojte

možno už tu takýto problém niekto písal. Mám Octaviu II, 1,9 TDI (154.000 km). Rýchlosť mi pri jazde začne klesať, musím podradiť, alebo vymáčknúť spojku, aby plyn zase chytil. Potom som stál na semafóre a na voľnobeh som chcel pridať plyn, ale pedál nereagoval a otáčky na 1000. Začalo to reagovať až keď som dal rýchlosť. Bol som s tým v servise u známeho a povedal mi žiadnu chybu to cez comp nehádže. Stalo sa mi to v pondelok. Včera to stálo v garáži. Dnes som na tom ušiel cca 20km a išlo v pohode.

Skúste mi niekto poradiť kde by mohla byť chyba. Tankujem na OMW prípadne Shell. Je možné, že sa niekde dostala voda?

Editováno: , autor: joohan14
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 měsíce později...

Ahojte

možno už tu takýto problém niekto písal. Mám Octaviu II, 1,9 TDI (154.000 km). Rýchlosť mi pri jazde začne klesať, musím podradiť, alebo vymáčknúť spojku, aby plyn zase chytil. Potom som stál na semafóre a na voľnobeh som chcel pridať plyn, ale pedál nereagoval a otáčky na 1000. Začalo to reagovať až keď som dal rýchlosť. Bol som s tým v servise u známeho a povedal mi žiadnu chybu to cez comp nehádže. Stalo sa mi to v pondelok. Včera to stálo v garáži. Dnes som na tom ušiel cca 20km a išlo v pohode.

Skúste mi niekto poradiť kde by mohla byť chyba. Tankujem na OMW prípadne Shell. Je možné, že sa niekde dostala voda?

Kamoš měl ten stejný problém a vyřešil to že povyměnoval všechny vzduchové hadičky, sálo mu to falešnej vzduch.Nemělo to výkon černý kouř z výfuku.Ted vše O.K.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...