Leden 18, 20223 r Poradí někdo slušný autorizák v Praze a okolí kde mne neoškubou za neexistující opravy? Předem moc díky! Budu mít první škodovku Karoqa fungl nový a dost mne to děsí, po tom co tady všude čtu..
Únor 7, 20223 r Pár let zpátky jsem jezdil se starou Fabií na Podbabu. Byl jsem tam s deset let starou HTP (navíc v sociální výbavě) docela za exota, ale byli úplně v pohodě, všechny závady vyřešili napoprvé a i cenově to bylo přijatelné... Jednou mi dokonce ve čtvrtek odpoledne prasknul vlnovec na výfuku, těsně před zavíračkou jsem tam volal, ještě mi objednali na druhý den díl a na ráno příjem do servisu a odpoledne už jsem měl auto hotové, abychom mohli odjet na víkend... Za mě super, kdybychom se neodstěhovali z Prahy, jezdil bych tam asi dodnes...
Únor 14, 20223 r AutoZitka - sice dal, ale levnejsi,… a pred covidem mel moznost byt clovek primo u auta pri provadeni servisu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.