Publikováno Květen 21, 201015 r nejdou otevřít ani z venku,ani zevnitř,ani centrálem,,,nemáte s tím někdo prosím zkušenost? díky
Květen 22, 201015 r může být vyskočené táhlo a nebo horší varianta prasklé lanko popřípadě prasklý nějaký plast v zámku.Takže rozeber tapec a uvidíš.
Květen 23, 201015 r Autor :-))))násilím:-),,,objednal jsem nový zámek,rozdělal tapec i celou vnitřní mechaniku a Velikým šrubovákem rozsekal celý starý zámek.pak teprve dveře povolily....velice záživné...dal jsem nový,a už to chodí. Upraveno Leden 16, 201114 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Květen 23, 201015 r Autor může být vyskočené táhlo a nebo horší varianta prasklé lanko popřípadě prasklý nějaký plast v zámku.Takže rozeber tapec a uvidíš. musel jsem celý zámek rozbit,aby otevřely......ale přesto díky za radu,,,,,
Květen 24, 201015 r Jak se ti podařilo rozdělat tapec zavřených dveří? AFAIK je jeden ze tří šroubů, co drží tapec, zespoda tapecu a u zavřených dveří se k němu není jak dostat kvůli prahu. A bez povolení tohoto šroubu by neměl jít tapec nadzvednout a vycvaknout z držáků pod oknem. Nebo je ten tapec tak pružný, že stačí uvolnit jen ty dva šrouby pod madlem a jde to?
Květen 26, 201015 r Autor krátký nádstaveček a golu s torxem a dostaneš se tam,je to kousek od rohu zadního sedáku.je to hra o nervy :-)))ale jde to Upraveno Leden 16, 201114 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Květen 28, 201015 r mne to tahlo na dverich jde ale jak je to zamcene pres central tak mne to nepusti otevrit dvere predni prave spolujezdcove!!!! Kdyz odemknu auto tak u vsech dveri jde slyset central jak cvakne a u spolujezdcovych dveri je central hluchy jak kdyby byl odpojen?? na foru jsem se docetl ze to muzou byt draty u řj. komfortu ze jsou uhnilé ???už jsem s toho zoufalý diky za pomoc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.