dol Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Zdravím. Prosakuje mi olej chladičem turba (pod PP blatníkem).Má někdo zkušenost s odstraněním netěsnosti anebo raději nechat,aby se chladič ještě více nepoškodil? Existuje nějaký vhodný tmel? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 Intercoler je KO, vyměnit! Pokud je děravý dochází k falešnému nasávání vzduchu. Turbo by mohlo jít po čase do kytek. Trochu oleje tam bude vždy. Překontroluj nejprve spoje na hadici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 Bolku tam nedochází k přisávání falešnýho vzduchu ale k úniku stlačeného vzduchu který se tam má schladit a jde do sání (do motoru).Záleží kde to uniká pokud je to z boku kde je to zalisovaný tak tam by mohlo pomoci to ještě mírně zalisovat ale není to stoprocentní že se to povede.Pokud je to v místě kde jsou trubičky mezi žebry tak to jde zaletovat nebo zalepit lepidlem na hliník ale je nutný to dobře odmastit. Zjisti si kde opravujou chladiče a poptej se tam.Jinak pokud se stím nikdo nechce babrat tak je lepší koupit novej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 směji se vlastní blbosti!! Jinak by to nebylo pocákané od oleje, že jo? Každopádně doporučuji vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohuslav Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 Mám ten samý problém.Mastnej flek na pravé straně kde končí podběh.Po týdnu stání je i na zemi vidět pár kapek oleje.Mám podezření na inercooler protože i auto v niších otáčkách nemá zátah jako dřív. 1,9 TDI PD 74 kw Nic méně pokud bude ruplej inercooler v lisováni tak je lepší koupit novej.Vžebrovaní to opravit jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 (editace) Jen pro odlehčení tématu... Myslel jsem, že mi také odchází intercooler, byl od oleje a zpod nárazníku občas kapka oleje. Ale vypadá to, že ten KRETÉN exmechanik "jen" strhnul šroub na vaně , a pak to "utěsnil" silikonem, a světe div se, dlouho to nevydrželo. Závit provizorně utěsněn teflonovou páskou a vypadá to OK Editováno: 5. Červen 2010, autor: Viktor X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 čím se uvnitř dá intercooler vyčistit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pulux Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 (editace) Ja cistil benzinem, pak je dulezite nechat vyparit. Koukni se v dolnim privodu na tesneni, ja mel u tesneni trochu prosoupane - plast na plast udela casem sve. IC pri zkusebnim natlakovani nevykazoval diru. PS: Jestli máš na autě úpravy/chip nebo plánuješ, a musel by jsi IC měnit, tak můžes rovnou přemýšlet o FMIC/větším IC - tedy, pokud máš naftu. Editováno: 3. Listopad 2010, autor: pulux Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Někdy je IC proklepané plastem pro nápor vzduchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.