Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ahoj, mám na vás prosbu. Vidím, že do problematiky vidíte, tak to asi nebude velkej problém. Mám teď čerstvě OCT FL z roku 2012 s radiem Swing. V loketní opěrce mám origo AUX vstup, zapnul jsem ho i v menu, ale po připojení telefonu se zapnutým mp3 přehrávačem pomocí jack-jack kabelu se nic neděje, jakoby zdířka byla mrtvá.. Nějakej trik? Možná zkusím radio vytáhnout, jestli není vzadu něco uvolněného, byla tam dodělávána instalace BT HF Parrot.. Předem díky!

Tak mi ani to radio nejde vytáhnout.. Nechám to na servis :-)

Potrebuješ toto:

Ovládať ju budeš cez maxidot

No zatím u mě stále převládá názor vymenit rádio za Amundsen, bude to problém ?

Díky za info, už jsem našel člověka co má rádia a umí je i namontovat včetně antény a mikrofonu, ale ještě se zeptám - u klasickéího AMUNDSENU není problém s aktualizací map ? a jaký je rozdíl v tom + ?

V tématu Swing se snad Amundsen a jeho mapy řešit nemusí, ne? To vás tady musíme pořád nahánět? Téma pro Amundsen tady přece je, tak si ho a mapy pro něj řeš tam!

Hluboce se omlouvám zdejší demokratické komunitě :-)

jde o pořádek, aby se v tom i noví členové orientovali a nečetli ve Swingu o Amundsenovi

• 4 týdny později...

Zdar,

Na radiu Swing mi zmizely volby Phone a BT-Audio. Za boha nevim de bych to nastavil zpatky. Poradte prosim jak na to..

Diky

Podrž pravý čudl a vyjede ti nastavení a tam to je.

• 2 týdny později...

Swing v OII FL, original z výroby.

Nejde mi vytáhnout CD. Na displeji se zobrazi hláška CD:ERROR.

Už se mi to stalo jednou, ale po čase CD vyjelo. Dal jsem jiné CD, přehral jednu písničku a chtěl znovu vytáhnout - nejde. V radiu jsou slyšet nějake zvuky, ale nic víc.

Prosím o radu.

Díky

• 1 měsíc později...

Zdar, chtěl bych se zeptat na pár věcí ohledně výměny SWINGu za Stream (MP3), na který jsem tu nenašel jednoznačnou odpověď.

1. Bude Swing pasovat do rámečku po Streamu? Je víc typů (tvarů) rádia Swing nebo jen jeden? Případně dá se sehnat rámeček pro Swing a předface Climatronic?

2. Podsvícení Swingu, jak bude nebo nebude fungovat? Bude svítit málo nebo vůbec? Bude reagovat na regulaci podsvitu auta? Mam MR2008, takže údajně gateway měnit nemusim.

3. Bude si rozumět s Climatronicem? V mém MR už by měl být ten novější Climatronic, kde stačí jen prohodit panel za faceliftovej, ale zas nevim, jestli tam taky nebude problém s podsvícením (ale to už je do jiného tématu..).

Díky za odpovědi.

Zdravím,

chci se zeptat jestli někdo neví jak vyndat knoflíky z autorádia swing na Octavii 2?

Jsou přilepený a nevracejí se dobře(někdo tam zřejmě nalil něco podobnýho karamelu, nebo je to možná od pájení), takže bych je chtěl vytáhnout a očistit, ale vypadá to, že hrubá síla tady nepomůže. Zkoušel jsem za ně tahat, ale drží. Znázornil jsem to na přiloženém obrázku: číslo 3 jde vytáhnout klasicky a ten se mi taky jediný povedlo očistit, ale 1 a 2 jsou pořád zaseklé.

Díky

mj

swing.jpg.a8530f95c38f9effc3316c8fe7b1a55a.jpg

• 4 týdny později...

Ahoj kluci, není zde někdo v okolí prahy co umí nakódovat swing?protože já to nenašel nikde na netu a ani po fórech. všude píšou jinou jednotku gateway a nakódovat ale kódování nikde:D pomůže někdo?

Lidi pokud má někdo rádio SWING, k tomu PDC a tažné, tak k mému překvapení jsem včera nakódaoval přes VAG připojený vozík, který dokonce swing umí i zobrazit. Už jsem byl nervózní z toho, jak u OKIM autosalonu bývalému majiteli namontovali tažné a nevypli to, takže při couvání musel člověk vypínat ručně senzory, jinak to je na zbláznění ...  (čekal jsem, že jen vypne to příšerné pípání při couvání s vlekem a ono to umí i zobrazit vozík na rádiu)

CAM04421.jpg

naprosto běžná věc od roku 2008

Ale jen pokud ti to při montáži orig tažného v orig servisu Škoda nezapomenou zapnout, lajdáci a diletanti to jsou :-D

• 1 měsíc později...

Ahoj,

mám OII 2007 je tam rádio melody a chtěl bych pořídit swing.

Co budu všechno potřebovat na přehození? Rámeček bude pasovat nebo nový?

Vymena gateway, novy ramik a prehodit, nakodovat podla vybavy.

Gateway se nemusí měnit vubec, rámeček nepotřebuje.. radis mu blbosti

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stačí vyměnit a nakodovat.. popřípadě flash gateway, pokud ma parkovaky a chce zobrazovat tak upravit, predelat

Sent from my iPhone using Tapatalk

zruš si hlášku v tapatalku " Sent from my iPhone using Tapatalk " je to proti zdejším pravidlům

• 1 měsíc později...

Ahoj, kdo mi prosím pomůže v okolí Olomouce vyřešit nefunkční ovládání Swing přes volant? MR2006. Nemám s tím zkušenosti. Parkovací senzory mi nevadí ale to radio ano.

Děkuji Honza 776 241 664.

• 1 měsíc později...

Ahoj všichni.

Mám problém, se kterým se už leckdo z Vás jistě setkal a tím je vybíjení baterky po namontování autorádia Swing do Octavia II před FL. Potřebuji tedy namontovat jinou gateway a naprogramovat. Jsem z Prahy. Pomůžete mi s tím prosím někdo? Má na to někdo věci a kolik to tak stojí? Autoradio jsem koupil za 1400,-Kč a je skvělé, tak to snad gateway moc neprodraží.

Díky všem za pomoc.

Neni nutne měnit, stačí přehrát gateway.. mužu udelat

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.