Dados Vloženo 4. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 Ahoj, mám na vás prosbu. Vidím, že do problematiky vidíte, tak to asi nebude velkej problém. Mám teď čerstvě OCT FL z roku 2012 s radiem Swing. V loketní opěrce mám origo AUX vstup, zapnul jsem ho i v menu, ale po připojení telefonu se zapnutým mp3 přehrávačem pomocí jack-jack kabelu se nic neděje, jakoby zdířka byla mrtvá.. Nějakej trik? Možná zkusím radio vytáhnout, jestli není vzadu něco uvolněného, byla tam dodělávána instalace BT HF Parrot.. Předem díky! Tak mi ani to radio nejde vytáhnout.. Nechám to na servis :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 4. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 Potrebuješ toto: Ovládať ju budeš cez maxidot No zatím u mě stále převládá názor vymenit rádio za Amundsen, bude to problém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 6. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2016 (editace) Problém to nie je, iba pridáš anténu na GPS a mikrofón na telefonovanie. Len na Amundsen+ je problém s aktualizáciou máp. Dá sa to len oficiálnou cestou. Teda neviem o tom že by to už niekto vyriešil aj inak. Mikrofón aj s kabelážou: https://auto.bazos.sk/inzerat/63020956/MIKROFON-S-KABELAZOU-AMUNDSEN-PLUS-RNS-315.php Editováno: 6. Červenec 2016, autor: zelo7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 6. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2016 Díky za info, už jsem našel člověka co má rádia a umí je i namontovat včetně antény a mikrofonu, ale ještě se zeptám - u klasickéího AMUNDSENU není problém s aktualizací map ? a jaký je rozdíl v tom + ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2016 V tématu Swing se snad Amundsen a jeho mapy řešit nemusí, ne? To vás tady musíme pořád nahánět? Téma pro Amundsen tady přece je, tak si ho a mapy pro něj řeš tam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 6. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2016 Hluboce se omlouvám zdejší demokratické komunitě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2016 jde o pořádek, aby se v tom i noví členové orientovali a nečetli ve Swingu o Amundsenovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petzold Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 Zdar, Na radiu Swing mi zmizely volby Phone a BT-Audio. Za boha nevim de bych to nastavil zpatky. Poradte prosim jak na to.. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frkiii1337 Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Podrž pravý čudl a vyjede ti nastavení a tam to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 Swing v OII FL, original z výroby. Nejde mi vytáhnout CD. Na displeji se zobrazi hláška CD:ERROR. Už se mi to stalo jednou, ale po čase CD vyjelo. Dal jsem jiné CD, přehral jednu písničku a chtěl znovu vytáhnout - nejde. V radiu jsou slyšet nějake zvuky, ale nic víc. Prosím o radu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Zdar, chtěl bych se zeptat na pár věcí ohledně výměny SWINGu za Stream (MP3), na který jsem tu nenašel jednoznačnou odpověď. 1. Bude Swing pasovat do rámečku po Streamu? Je víc typů (tvarů) rádia Swing nebo jen jeden? Případně dá se sehnat rámeček pro Swing a předface Climatronic? 2. Podsvícení Swingu, jak bude nebo nebude fungovat? Bude svítit málo nebo vůbec? Bude reagovat na regulaci podsvitu auta? Mam MR2008, takže údajně gateway měnit nemusim. 3. Bude si rozumět s Climatronicem? V mém MR už by měl být ten novější Climatronic, kde stačí jen prohodit panel za faceliftovej, ale zas nevim, jestli tam taky nebude problém s podsvícením (ale to už je do jiného tématu..). Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mj23 Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 Zdravím, chci se zeptat jestli někdo neví jak vyndat knoflíky z autorádia swing na Octavii 2? Jsou přilepený a nevracejí se dobře(někdo tam zřejmě nalil něco podobnýho karamelu, nebo je to možná od pájení), takže bych je chtěl vytáhnout a očistit, ale vypadá to, že hrubá síla tady nepomůže. Zkoušel jsem za ně tahat, ale drží. Znázornil jsem to na přiloženém obrázku: číslo 3 jde vytáhnout klasicky a ten se mi taky jediný povedlo očistit, ale 1 a 2 jsou pořád zaseklé. Díky mj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richmondek Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Ahoj kluci, není zde někdo v okolí prahy co umí nakódovat swing?protože já to nenašel nikde na netu a ani po fórech. všude píšou jinou jednotku gateway a nakódovat ale kódování nikde:D pomůže někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 Lidi pokud má někdo rádio SWING, k tomu PDC a tažné, tak k mému překvapení jsem včera nakódaoval přes VAG připojený vozík, který dokonce swing umí i zobrazit. Už jsem byl nervózní z toho, jak u OKIM autosalonu bývalému majiteli namontovali tažné a nevypli to, takže při couvání musel člověk vypínat ručně senzory, jinak to je na zbláznění ... (čekal jsem, že jen vypne to příšerné pípání při couvání s vlekem a ono to umí i zobrazit vozík na rádiu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 naprosto běžná věc od roku 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 Ale jen pokud ti to při montáži orig tažného v orig servisu Škoda nezapomenou zapnout, lajdáci a diletanti to jsou :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanB Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 Ahoj, mám OII 2007 je tam rádio melody a chtěl bych pořídit swing. Co budu všechno potřebovat na přehození? Rámeček bude pasovat nebo nový? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 Vymena gateway, novy ramik a prehodit, nakodovat podla vybavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 Gateway se nemusí měnit vubec, rámeček nepotřebuje.. radis mu blbostiSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 Stačí vyměnit a nakodovat.. popřípadě flash gateway, pokud ma parkovaky a chce zobrazovat tak upravit, predelatSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 zruš si hlášku v tapatalku " Sent from my iPhone using Tapatalk " je to proti zdejším pravidlům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.lukac Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Ahoj, kdo mi prosím pomůže v okolí Olomouce vyřešit nefunkční ovládání Swing přes volant? MR2006. Nemám s tím zkušenosti. Parkovací senzory mi nevadí ale to radio ano. Děkuji Honza 776 241 664. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 obrať se na uživatele Vaša - Prostějov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry Booh Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 Ahoj všichni. Mám problém, se kterým se už leckdo z Vás jistě setkal a tím je vybíjení baterky po namontování autorádia Swing do Octavia II před FL. Potřebuji tedy namontovat jinou gateway a naprogramovat. Jsem z Prahy. Pomůžete mi s tím prosím někdo? Má na to někdo věci a kolik to tak stojí? Autoradio jsem koupil za 1400,-Kč a je skvělé, tak to snad gateway moc neprodraží. Díky všem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 Neni nutne měnit, stačí přehrát gateway.. mužu udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.