Hitachi Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Taky jsem řešil odstranění rezervy. Vystačil jsem si ovšem z původním kobercem. Jediné co jsem musel zakoupit je ten plastový výlisek, aby byla podlaha rovná. V kufru mám tu vanu s 15 cm hranou, co je parádní věc (dostal jsem ji zdarma), bohužel v kombinaci s rezervou absolutně nepraktická. V servisu asi moc nepřemýšleli, když mi ji objednávali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heroman63 Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 (editace) Ahojky, tak já jsem řešil opačný problém. Koupil jsem Yetiho bez rezervy a do ciziny na dovču tak nepojedu. Před dvěmi lety jsem na jihu Srbska trefil kámen a guma na odpis. Ještě že jsem měl aspoň dojezdovku. V deset večer, pár kiláků od Kosova... Bohužel jsem nesehnal ty polystyrénové nesmysly, tak jsem si poradil jinak. Editováno: 28. Září 2013, autor: heroman63 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 28. Září 2013 Sdílet Vloženo 28. Září 2013 Perfektní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Tak to je luxusní fotka;-) Já mám plnou rezervu i zvýšený dekl a kufr je jak v krátké fabii, možná ještě menší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lostinusa Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Pokud by někdo za rozumnou cenu prodával ty boční polystyreny a podlahu, měl bych zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Mám,co je rozumná cena?Je to skoro nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lostinusa Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Nová, kompletní sada (hever, klíč na kolo, šroub pro uchycení kola, 3ks polystyrenu a podlaha) stojí asi 2360,-Kč. Mě by v podstatě stačily jen ty polystyreny a podlaha. Za to bych dal tak 1300,-Kč. Hever i klíč mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Beru,ostatní v sz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak 72 Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Zdar, kdyby si někdo chtěl dovybavit zavazadelník s rezervním kolem, mám na prodej ty polystirenové nesmysly vrchní desku s kobercem a na to koberec s vyšitým logem Yeti. Snižuji zavazadelník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidio Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 (editace) Přesně tyhle nesmysly sháním. Kolik by jste za ně chtěl? Editováno: 26. Březen 2014, autor: Pawouk Necituj přímo předcházející příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidio Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Zdar, kdyby si někdo chtěl dovybavit zavazadelník s rezervním kolem, mám na prodej ty polystirenové nesmysly vrchní desku s kobercem a na to koberec s vyšitým logem Yeti. Snižuji zavazadelník. Zdar, kdyby si někdo chtěl dovybavit zavazadelník s rezervním kolem, mám na prodej ty polystirenové nesmysly vrchní desku s kobercem a na to koberec s vyšitým logem Yeti. Snižuji zavazadelník.[/quotePřesně tohle sháním. Máte je ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidio Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Sháním polystyrenove přihrádky okolo rezervy i s kobereckem. Popřípadě i s heverem a klíčem. Tak kdyby to někdo měl tak dejte vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 kdyby někdo se chtěl zbavit těch polystirénú a koberce tak bych měl zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 Řešim to teď taky, koupil jsem Yetíka s rezervou hozenou jen tak v kufru a nemám ty polystirénové kaslíky kolem rezervy, u prodejce škoda jsem je sehnal za 680kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
centris610 Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 (editace) no taky me docela zarazilo, že kufr v Yetiku je tak malej, o neco malo vetsi ho ma RApid spaceback ... mozna jedine ze v Yetim se da vyuzit vyska, ze zadni okno neni tak zkosene, ted to resim zda jit do Yetiho nebo Berlinga (ktery ma naprosto luxusni zavazadlovy prostor) ... potrebuju hlavne narvat do kufru kocarek a psa (LR) ... do současné Fabky I combi je tam nacpu ( s tim ze kocarek leží/stojí na boku šikmo v kufru, pes má málo místa ale poradí si, korbička kočárku - hluboká, je napřední sedačce spolujezdce, u sportáku to pak se jen o něco málo zvětší hloubka kočárku v horní polovině) ... kočárek velikostně cca 80x50x30 (těch 30 hloubka v dolní polovine v horní cca 10) ... v Yetim teoreticky by to šlo na stojaka dat na hloubku kufru to je idealni stav, ale chtelo by to nakym gumycukem přitáhnout někde aby to drželo, je tam něco za co by se dalo uchytit? Editováno: 15. leden 2015, autor: centris610 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
centris610 Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 no byli jsme s Yetim se známým ve sklípku a narvali jsme po roletku asi 33 kartonu s vinem po 6ks, nejdrive jsem rikal ze se to tam nemuze vejit, ale v pohode ... bagly se dali na jedno sedadlo a ve 4 lidech v pohode ... jo ještě mě napadá ty zadní sedačky se dají o kolik cca cm posunout vpřed? jde to u všech výbav v Yetim posunovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor_pu Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Systém VarioFlex (posúvanie a vyberanie sedadiel) je vo všetkých výbavách Yeti. Posúvať dopredu a dozadu sa dajú iba krajné sedačky , stredná sedačka sa posúvať vpred a vzad nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
specnas Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Řeším opačný problém. Mám nového Yetíka bohužel s sadou na opravu pneu. Rád bych tam dal rezervu včetně nářadí a těch vložek. Zmenšení kufru neřeším. Tak má li někdo na prodej komplet, koberec, vložky, nářadí včetně dojezdového kola rád odkoupím. Na ceně se určitě dohodneme. Jo a mám model CITY předokolku 4x2. Předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kostelka Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Potřebu rezervy jsem vyřešil dojezdovým kolem 125/90 R16. To je asi nejmenší objemové zmenšení kufru. Ale o 2 cm překáží na výšku plato kufru. Nevím jestli by ho udržel stahovací popruh za ty dvě kovové oka podlahy při nehodě. S neupevněnou rezervou by asi byl problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 za kolik si tu rezervu sehnal?muzes me prosimte zmerit presne sirku toho kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kostelka Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Tu dojezdovku mi přivezl borec co dováží auta za 1800. Tady jsou občas na netu taky. Nové za 3-4 tisíce a to i s nářadím. Šírka je těch 125 mm. Průměr kola pro temhle rozměr 62 cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 kostelka: Můj názor je že i na STK bude asi problém,nehledě na to že to stále bere dost místa v malém kufru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 v cem by mel byt jako problem?na stk ju vyhodi a je to no a ze by to byl zas tak maly kufr bych netvrdil,jasny na dovo ve 4 uz je to horsi ale na normal potreby neni zapotrebi vetsi,ale zas jak pro koho no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jafry Vloženo 25. Března Sdílet Vloženo 25. Března Nedávno jsme koupili Yetiho 4x4 (r.v.2010) a máme to bez rezervy. Chtěl jsem si jí komplet dokoupit nebo alespoň všechno kromě kola (polystyreny, podlahu, hever, klíč, šroub na upevnění kola). Kolo jako takový bych si nakombinoval, ale všude je jenom sada pro předokolku. Všude píšou není vhodné pro 4x4. Chtěl bych se zeptat v čem je rozdíl, že bych si koupil tu sadu pro předokolku a nějak si to upravil, případně jestli by někdo neprodal komplet rezervu pro 4x4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.