Mike83 Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 Ahoj mam cd changer Panasonic 9061 pro škoda a vw a chci ho propojit se symphonkou cd a rádio mam propojené s maxidotem ten kabel se zapojuje hned vedle ale po připojení mi changer ani neťukne. Je možný že jsem ho blbě ukostřil? Prosím oradu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 mas radio nakodovany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike83 Vloženo 22. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 mas radio nakodovany? na changer jsem ho nekodoval je nkodovaný pouze na maxidot ale ještě jedna věc napajení changeru je přes rádio nebo na baterku mam tam žlutý kabel na kterém je pojistka a ten nikam není zapojenej má holou koncovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 podle schematu ma byt zluty kabel u changeru na 2. pinu a vede na radio na T20b/15 krom zeme (hnedy drat) vedou vsechny draty do konektoru radia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike83 Vloženo 23. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 podle schematu ma byt zluty kabel u changeru na 2. pinu a vede na radio na T20b/15 krom zeme (hnedy drat) vedou vsechny draty do konektoru radia No tak to je ono changer je bez štávy tak dík připojím to a mělo by to fachčit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Chtělo by to i nakódovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.