Miroslav Hruška Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 Dobrý den, již od té doby co jsem si pořídil auto od předchozího majitele v něm mám jeden záhadný kablík, který vykukuje zpoza světla (viz. příloha). Nevíte někdo k čemu by mohl být? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 podle tvaru konektoru, to je napajeni konektor, tak treba na nejakou navi, nebo neco k hendsfree zmer jestli v nem neni napeti (vyply - zaply klice) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Hruška Vloženo 24. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Ok, dneska změřím, ještě mě napadla přípojka na parkovací asistent/kameru. Tyhle věci se dávají do těchto míst ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.