kracoun Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Může mi někdo prosím poradit jestli by šlo namontovat rádio STREAM z vozu Škoda Octavia II do Fabie II. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 ano, ale s převodníkem canu.. a nevím jestli na to je rámeček.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 (editace) Stream tam nepůjde, jediné co je rozměrově stejné je BOLERO, AMUNSEN, COLUMBUS. + převodník jestli to není FII FL. Editováno: 3. Červen 2010, autor: Fan!s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kazdiccc Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 (editace) Ahoj, mám taky jeden dotaz. Šlo by použít rádio SWING z Octavie ( http://www.skoda-parts.cz/files/img/img000236.JPG ) do Fabie II bez faceliftu místo DANCE ( http://www.skoda-parts.cz/files/img/img000040.jpg )??? Mám ho doma. Při porovnání mi přijde, že se na šířku vejde akorát, ale bez rámečku a na výšku je menší cca z každé strany by musel zůstat rámeček... Nemáte někdo zkušenost s takovou výměnou? Radši bych si ho nechal místo toho DANCE Díky Editováno: 7. Únor 2011, autor: kazdiccc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Pokud bys tam už i nakrásně Sream umistil tak je třeba si uvědomit, že komunikace probíhá po datovém vedení CAN. Octavia II má jiný protokol CANu než Fabia II před faceliftem (pomohl by převodník CaNu, ale cena hrozná) Octavia II a Fabia II po faceliftu mají stejný protokol CANu. Dance, které se dodává do Fabie II existuje ve dvou modifikacích a to do FAb před a po faceliftu. V obrázku je výpis originální příslušenství Škoda 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kazdiccc Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 Ahoj, byl by někdo schopen říct, jaký převodník by byl vhodný pro rádio Swing z OII-po fl, které bych chtěl dostat do Fabie II před fl??? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 převodník Pokud bys tam už i nakrásně Sream umistil tak je třeba si uvědomit, že komunikace probíhá po datovém vedení CAN. Octavia II má jiný protokol CANu než Fabia II před faceliftem (pomohl by převodník CaNu, ale cena hrozná) Octavia II a Fabia II po faceliftu mají stejný protokol CANu. Dance, které se dodává do Fabie II existuje ve dvou modifikacích a to do FAb před a po faceliftu. V obrázku je výpis originální příslušenství Škoda jasně jsem psal pár příspěvků výše že je nutné použít převodník! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kazdiccc Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 to jsem dost podrobně četl.. ale asi jsem se špatně vyjádřil... zajímalo by mě, jestli bych mohl tento převodník jako normální smrtelník někde sehnat - koupit. a jelikoz nevim jaký (nějaké bližší specifikace.. označení nebo jestli neexistuje více typu - druhů), abych nepořídil něco jiného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 přímo ve škodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Neříkám že by to musel být příme tento Ale aby tě neporazila ta cena Kolik stojí ve Škodovce nevím http://www.stualarm.cz/produkt/cbs05-prevodnik-signalu-can-1620-pro-rns-510-s-tv-free/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 škodovka 5j0035751 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smiegel Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Nevíte někdo jestli jde do Roomsteru rádio ze S1 nebo O1 Symphony? Jestli nebude dělat nějakou neplechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 půjde, stačí správně zapojit a nakodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smiegel Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 půjde, stačí správně zapojit a nakodovat děkuji za info :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 jen si musiš krapanek doladit plasty no krapanek vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smiegel Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 (editace) jen si musiš krapanek doladit plasty no krapanek vic Jak to,já tam mám od výroby 1dinové rádio! Mám tam tento rámeček http://www.bmshop.eu/auto-moto-prislusenstvi/ramecek-autoradia-skoda-roomster-fabia-ii/ Editováno: 10. Duben 2012, autor: Smiegel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlik0 Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 ahoj slo by mi radio z octavia 2http://auto.bazos.cz/inzerat/18037639/Radio-skoda-octavia-II-stream-Mp3.php do octavia 1 pred face Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlik0 Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 no to je teda rada a jako proc ne kvuli ramecku nebo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 (editace) Ono o ramecek nejde, O1 ma can 1,6 a O2 2.0 ale i to se da teoreticky vyresit, ale prevodnik neni levny. Editováno: 6. Září 2012, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 rámeček, can sběrnice.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlik0 Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 ja myslel ze koncovky jsou prave stejny a jde tam jine podobne radio z nejake octavie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro434 Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Ahojte hladol som asi fakt vsade no odpoved som nikde nenasiel. Je mozne z octavie 2 pred facelift radio skoda stream zapojit do octavie 1 facelift v celkom aute bezi can. Viem ze velkost bude problem. Ale jedna sa mi oto ci bude to radio komunikovat z maxidotom a multifuncny volant? Zatial je radio v safe tak preto chcem radu pred odblokovanim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.