Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Může mi někdo prosím poradit jestli by šlo namontovat rádio STREAM z vozu Škoda Octavia II do Fabie II. díky

ano, ale s převodníkem canu.. a nevím jestli na to je rámeček..

Stream tam nepůjde, jediné co je rozměrově stejné je BOLERO, AMUNSEN, COLUMBUS. + převodník jestli to není FII FL.

Upraveno od Fan!s

• 8 měsíců později...

Ahoj, mám taky jeden dotaz. Šlo by použít rádio SWING z Octavie ( http://www.skoda-parts.cz/files/img/img000236.JPG ) do Fabie II bez faceliftu místo DANCE ( http://www.skoda-parts.cz/files/img/img000040.jpg )??? Mám ho doma. Při porovnání mi přijde, že se na šířku vejde akorát, ale bez rámečku a na výšku je menší cca z každé strany by musel zůstat rámeček...

Nemáte někdo zkušenost s takovou výměnou? Radši bych si ho nechal místo toho DANCE

Díky

Upraveno od kazdiccc

Pokud bys tam už i nakrásně Sream umistil tak je třeba si uvědomit, že komunikace probíhá po datovém vedení CAN.

Octavia II má jiný protokol CANu než Fabia II před faceliftem (pomohl by převodník CaNu, ale cena hrozná)

Octavia II a Fabia II po faceliftu mají stejný protokol CANu.

Dance, které se dodává do Fabie II existuje ve dvou modifikacích a to do FAb před a po faceliftu.

V obrázku je výpis originální příslušenství Škoda

post-1028-0-48356100-1297109080_thumb.gi

• 1 rok později...

Ahoj,

byl by někdo schopen říct, jaký převodník by byl vhodný pro rádio Swing z OII-po fl, které bych chtěl dostat do Fabie II před fl???

děkuji

převodník

Pokud bys tam už i nakrásně Sream umistil tak je třeba si uvědomit, že komunikace probíhá po datovém vedení CAN.

Octavia II má jiný protokol CANu než Fabia II před faceliftem (pomohl by převodník CaNu, ale cena hrozná)

Octavia II a Fabia II po faceliftu mají stejný protokol CANu.

Dance, které se dodává do Fabie II existuje ve dvou modifikacích a to do FAb před a po faceliftu.

V obrázku je výpis originální příslušenství Škoda

jasně jsem psal pár příspěvků výše že je nutné použít převodník!

to jsem dost podrobně četl.. ale asi jsem se špatně vyjádřil...

zajímalo by mě, jestli bych mohl tento převodník jako normální smrtelník někde sehnat - koupit.

a jelikoz nevim jaký (nějaké bližší specifikace.. označení nebo jestli neexistuje více typu - druhů), abych nepořídil něco jiného...

přímo ve škodovce

škodovka 5j0035751

• 1 měsíc později...

Nevíte někdo jestli jde do Roomsteru rádio ze S1 nebo O1 Symphony?

Jestli nebude dělat nějakou neplechu :kol-28:

půjde, stačí správně zapojit a nakodovat

půjde, stačí správně zapojit a nakodovat

děkuji za info :-)

jen si musiš krapanek doladit plasty ;) no krapanek vic

• 4 měsíce později...

no to je teda rada a jako proc ne kvuli ramecku nebo co ?

Ono o ramecek nejde, O1 ma can 1,6 a O2 2.0 ale i to se da teoreticky vyresit, ale prevodnik neni levny.

Upraveno od jozzi

rámeček, can sběrnice....

ja myslel ze koncovky jsou prave stejny a jde tam jine podobne radio z nejake octavie

• 2 roky později...

Ahojte hladol som asi fakt vsade no odpoved som nikde nenasiel. Je mozne z octavie 2 pred facelift radio skoda stream zapojit do octavie 1 facelift v celkom aute bezi can. Viem ze velkost bude problem. Ale jedna sa mi oto ci bude to radio komunikovat z maxidotom a multifuncny volant? Zatial je radio v safe tak preto chcem radu pred odblokovanim.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.