cosby Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Tak jsem dostal dnes zprávu,že kulance na auta byla zrušena a taktéž kulanční listy.záruka na auto je dva roky.Jakékoli závady po záruce se řeší se škodovkou a ta rozhoduje,jestli zákazník dostane slevu na díly,práci atd. a to pouze závady,které se často vyskytujou i u jiných vozů(např.jako u starších Fábii serva.ložiska atd) Také jsem se dozvěděl,že díly prodávané jako X -ové jsou díly nové.Patří mezi ně Váhy vzduchu,cena cca 3065 Kč,vodní pumpa Octávia,spojka-lamela,přítlačák a jiné,seznam zatím nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Tak jsem dostal dnes zprávu,že kulance na auta byla zrušena a taktéž kulanční listy.záruka na auto je dva roky.Jakékoli závady po záruce se řeší se škodovkou a ta rozhoduje,jestli zákazník dostane slevu na díly,práci atd. a to pouze závady,které se často vyskytujou i u jiných vozů(např.jako u starších Fábii serva.ložiska atd)Také jsem se dozvěděl,že díly prodávané jako X -ové jsou díly nové.Patří mezi ně Váhy vzduchu,cena cca 3065 Kč,vodní pumpa Octávia,spojka-lamela,přítlačák a jiné,seznam zatím nemám X-ové díly jsou nové ale koupíš je pouze vrácením poškozeného dílu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 A co teda delaji s temi starymi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 A co teda delaji s temi starymi? Ty by se zřejmě měly posílat na repasi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Tak jsem dostal dnes zprávu,že kulance na auta byla zrušena a taktéž kulanční listy.záruka na auto je dva roky.Jakékoli závady po záruce se řeší se škodovkou a ta rozhoduje,jestli zákazník dostane slevu na díly,práci atd. a to pouze závady,které se často vyskytujou i u jiných vozů(např.jako u starších Fábii serva.ložiska atd)Také jsem se dozvěděl,že díly prodávané jako X -ové jsou díly nové.Patří mezi ně Váhy vzduchu,cena cca 3065 Kč,vodní pumpa Octávia,spojka-lamela,přítlačák a jiné,seznam zatím nemám Nejak tomu tvemu prispevku nerozumim V podstate vyvracis to, co pak v dalsi vete potvrdis Takze jestli to dobre chapu, tak kulance funguje dal, jen se tomu uz "oficialne" nerika kulance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Nemáš pravdu Martine.Existovaly kulanční listy,kde byl seznam věcí,které se v kulanci mění a u každé bylo napsáno,co hradí zákazník,jestli nic,nebo materiál,práci atd.Dnes to neexistuje,prostě dva roky záruka a potom indiv.přístup Škody as. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 U nás je to takto: Ak sa niečo pokazí po záruke, zákazník požiada o kulančnú opravu. Vyplní sa "Žiadosť o individuálnu kulanciu", ktorá odíde do ŠAS na schválenie. Schvaľuje to pridelený oblastný technik, ktorý zkategorizuje závadu podľa triednika závad a zistí, aké su podmienky kulancie pre tú ktorú závadu. Následne vyrozumí servis, kde bola žiadosť podaná a určí, za akých podmienok sa oprava vykoná - koľko % z ceny dielu a opravy bude musieť hradiť zákazník, koľko servis, a koľko Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Ano,takhle nějak to je,ale dříve byly kulanční listy,které měly serisy a přímo veděly,co mají a nemají dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Takže jestli to dobře chápu, tak se krom jiného taky hezky protáhne doba řešení každé takovéto závady po záruce? Než to dojde do Škodofky, než to tam (ne)schválí..... Dokud byl seznam závad řešených na kulanci, šlo to asi rychleji, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 trvá to většinou jen jeden den,u supr problému dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 cosby: A v cem nemam pravdu prosimte Psal jsem jen, ze dnes uz tomu proste nerikaji kulance, ale v podstate to funkci jako kulance plni, jen se to uz resi trosku jinak Vetsinu problemu pri kulanci beztak resila primo skodovka, takze to soucasne individualni posuzovani je v podstate to same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 A nemáš pravdu.Psal jsem,že byly kulanční listy,kde bylo popsáno,co se na kulanci opravuje a jak se hradí.Vůbec do škodovky nevolali.prostě splńoval li si kritéria na kulanci,měl jsi to a to je sakra rozdíl proti dnešku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 No jak myslis Ja myslim, ze akorat zrusili zbytecna lejstra a postup je stale stejny, respektive zmena je pro zakaznika nepodstatna Sam vis, ze v servisech kulance stejne neuznavali a mnohdy o nich nemeli ani poneti a kdyz jsi se o tom nezminil, pak ti nic podobneho nenabidli. A i pred tim, jak rikas - zrusenim kulance, museli vsechno probirat se skodovkou. Neni pravda, ze jen koukli do papiru a bylo. Chces-li necham te promluvit s garancim technikem v mem servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 A jak je to v případě, že člověk nejezdil do značkového servisu? Asi nelze o individuální kulanci vůbec uvažovat co? ( to že padá záruka mobility je jasné-to je dané přesně v podmínkách mobility) Dřív taky bylo, že kulance buď do 4 let nebo 75tis km. Takže když mám auto 2,5 roku a skoro 100tis, tak mám stejně smůlu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.