Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím Vás.

Zháňam slnečné roletky na zadné dvere. Mám síce čierne fólie na sklách, no deti sa sťažujú, že im veľmi svieti slnko. Neviem či sa vôbec vyrábajú aj originaĺ, či len najaké náhrady od výrobcu "XY".

Ďakujem za rady.

Upraveno od bacon

Vyměnit auto za Praktika. Pak si třeba nebudou vymejšlet krávoviny, že na ně svítí moc nebo málo a kór když už tam mají folie. Sorry, není to odpověď k věci, ale za zamyšlení možná stojí. :kol-22:

Upraveno od bojler

no ale vsak zavisi aj od tmavosti folie aku tam ma .... :kuk:

Vyměnit auto za Praktika. Pak si třeba nebudou vymejšlet krávoviny...

Stačí vyměnit jen dveře, zadní okna zastříkáš zevnitř barvou ve spreji... A ještě bych zdůraznil tu výhodu, že ty praktikový dveře nemají zevnitř ani tapecírunk, ani kličky - další ze "svodů", kterými jsou oslňovány ratolesti předpubertálního věku (ty pubertální už nějaké cestování jedním autem s rodiči většinou netankuje, nemluvě o nechuti k sezení na zadních sicech)... A pokud by pořád ještě měly nějaký hemzy, uspořádal bych jim následně i "praktikový sezení" = na podlaze... :p :p :p

No já jsem napsal Praktika schválně. Bratr to měl jednou jako náhradní auto, tak vim, jak by si smradi užili :)

no ale vsak zavisi aj od tmavosti folie aku tam ma .... :kuk:

:palec2: Ale ved pise ze tam ma cierne folie. ;)

cierne folie . lol

no ved uz si z neho snad nemusite robit kozy :p

To bychom si nikdy nedovolili!

No já jsem napsal Praktika schválně. Bratr to měl jednou jako náhradní auto, tak vim, jak by si smradi užili :)

A zkusils někdy někoho vykázat do "kuřáku"?

Co to je?

To je když tě někdo vykáže do nákladového prostoru auta :smich:  = do kuřáku  lol

Houby do "nákladového prostoru" = do kufru... Hezky NA VLEČŇÁK A NA LUFT!!! lol lol lol

• Autor

Ďakujem pekne za odpovede a popravde aj som sa celkom pobavil. Tie odkazy a linky si určite pozriem. Fólie mám kvalitné, značkové, namontované profi firmou a sú v najtmavšom čiernom odtieni aké sa vyrábajú. Takže o kvalitu fólií sa neobávam.

S tou výmenou auta by bol asi problém, lebo túto MB-éčku mám služobnú. Takže z toho asi nič nebude.

Ešte vďaka za odpovede a pobavenie

:palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2:

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.