stastnylukas Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Zdravím, můj bratr má O2 2.O TDI klimatronic, byl naplnit klimatizaci, jelikož mu nešel chladný vzduch. Servisák mu řekl, že klima byla plná, že je problém jinde. Když zapnu klimatizaci na plno, tak se vůbec nerozběhnou ventilátory.Děkuji všem za užitečné rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 chce to diagnostiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.trojan Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Zdravím, můj bratr má O2 2.O TDI klimatronic, byl naplnit klimatizaci, jelikož mu nešel chladný vzduch. Servisák mu řekl, že klima byla plná, že je problém jinde. Když zapnu klimatizaci na plno, tak se vůbec nerozběhnou ventilátory.Děkuji všem za užitečné rady. Dobry Den měl jsem stejný problem klima nechladila a neběžel mi ventilator (sahara),nasledovalo naplnění atd,a pořad nic,nasledoval VAG a nic,az jsem dostal doporučení na jednoho pána opravdu machr přes klimy,přijel jsem a zjistil že kompresor netlačí tak mi do okruhu napustil nějaky rozpoštěcí roztok a nechal auto klapat na volnoběch a po cca 15 min bylo vše vyřešené a doknce se sam rozběhl ventilátor,poradil mi at 2dny jezdím klidneji kvuli kompresoru že se to bude jen zlepšovat.kdyby měl někdo záem zašlu kontakt. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeeedy Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 Dobry Den měl jsem stejný problem klima nechladila a neběžel mi ventilator (sahara),nasledovalo naplnění atd,a pořad nic,nasledoval VAG a nic,az jsem dostal doporučení na jednoho pána opravdu machr přes klimy,přijel jsem a zjistil že kompresor netlačí tak mi do okruhu napustil nějaky rozpoštěcí roztok a nechal auto klapat na volnoběch a po cca 15 min bylo vše vyřešené a doknce se sam rozběhl ventilátor,poradil mi at 2dny jezdím klidneji kvuli kompresoru že se to bude jen zlepšovat.kdyby měl někdo záem zašlu kontakt. Zdravim... Mám přesně ten samý problém. Klima je naplněná, ale netlačí. Myslim ze bude problém někde u toho klimakompresoru. Mohl bych požádat o kontakt na toho pána přes kompresory? Určitě bych za ním zajel. Díky H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka250 Vloženo 28. Květen 2011 Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 Dobry Den měl jsem stejný problem klima nechladila a neběžel mi ventilator (sahara),nasledovalo naplnění atd,a pořad nic,nasledoval VAG a nic,az jsem dostal doporučení na jednoho pána opravdu machr přes klimy,přijel jsem a zjistil že kompresor netlačí tak mi do okruhu napustil nějaky rozpoštěcí roztok a nechal auto klapat na volnoběch a po cca 15 min bylo vše vyřešené a doknce se sam rozběhl ventilátor,poradil mi at 2dny jezdím klidneji kvuli kompresoru že se to bude jen zlepšovat.kdyby měl někdo záem zašlu kontakt. Dobrý den mám stejný problém, mohl bych poprosit o kontakt na toho pána? A kdyžtak ještě cenu. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 S největší pravděpodobností to stejně bude klima kompresor. V lepším případě možná jen zatuhlý el. mag. ventil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afi Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 také bych prosil o kontakt.díky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Dobrý den mám asi stejný problém.Doplnil jsem klimu a nic .Chyběla tam ne celá třetina. Nemám s climatronikem velké zkušenosti a tak by mě zajímalo,pokud stisknu tlačítko AUTO,musí se vždy roztocit ta vrtule v motorovém prostoru.Protože mě se světýlko na knoflíku rozsvítí,podle nast,teploty se zvednou otáčky ventilátoru,ale vrtule v mot.části nic.:::kojistky OK. DĚKUJI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 jestli to nezačne foukat z výdechu studený tak je KO kompresor teď jsem ho taky měnil. Se venku udělalo teplo a klima šla do hájë kompresor stojí cca 6500,-- výměnym systemem na 1.9TDI rv.06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 (editace) A nemůže to třeba dělat elektro magnetický ventil? Kde jsi ho kupoval. Editováno: 28. Březen 2012, autor: Pavel S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 může to bej jen některé čidlo já měl špony v kompresoru http://www.firmy.cz/detail/600635-autrack-praha-zizkov.html?source=fhint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 a jak si vycistil ten system klimatizace? To si tam nechal spony a dal jen novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 proplach a nová filtrační patrona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 (editace) Ty klima kompresory jsou dost běžná záležitost, také jsem měnil - špony v kompresoru. Novej kompresor se nechá sehnat za 5500,- Editováno: 7. Duben 2012, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajmi Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Dobrý den, Man octavii II 1.9 TDI a přestal mi jít už druhý kompresor klimatizace. První se zadřel a utrhl což mi je divné, nechal jsem tedy namontovat druhý,klima fungoval asi 2 dny a opět nejde. Byl jsem s tim v servisu škoda na diagnostice a ta žádnou chybu nehlásí. Proto se ptám jestli nevite prosím někdo co se stím děje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Tak a mám jasno ,kompresor je KO. To mám ohronmou radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel01lc Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 No chalani mne prestala ist klima v lete,robil som pred tým cca 10 dní velký servis a dnes sme menili kompresor ...Vsetlo funguje a som konečne spokojný...Problém je v tom,že kompresoru v servise asi pomohli ... menil som si medzi intervalom olej v motore mimo servis ako boli tie velké zimy tak som to jednoducho menil pre moj klud-jazdím viac po meste...a čo nevidíme filter rozkvitnutý ako ruža jasné,že ho nemenili bol som nahnevaný škoda,že som si to neodfotil a neurobil v TA PLZEN bordel !!!Ale toto je téma o klíme tak podme ku kompresoru stretol sa niekto stýmto ??? Ak nie tak viem kde sa to stalo JASNE V SERVISE !!! Urobili špony šrobovákom a ako som hore písal max. do 10 dni bol KO...A to som tam apeloval na doplnenie chladiva,dezinfekciu atd. proste všetko okolo...tu sú foto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Tak to je mazec!!A co reklamace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel01lc Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 No reklamovat asi nič nemožeš- nedokážeš im to čakali na to že to tam prídem vymenit,prípadne na diagnostiku a určili by špatný kompresor a jasne že kšeft pre nich-VONKU pražilo...auto už nebolo v záruke...a ak by to menili ja by som ten starý kompresor nevidel...Páni toto sa deje všade v servisoch viem min. o dvoch v Plzni čo tam robia nekalé veci....Ja som si to hned spájal so servisom,že tam niečo ....Chlápik na klimatizácie mi povedal,že aj keby šroby prúdili po okruhu tak sa to tam neurobí samo a niečo také videl po prvý krát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 tak měsíc starej kopresor a klima jednou chladí jednou topí spíš topí než chladí diagnostika OK náplň taky a klima nesepne v autorizáku už kolem toho dva dny choděj a nevědí co stím nemáte někdo takovou zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 Já mám taky záhadu:Dneska jsem měl vést auto do servisu ,ohledně nefunkčního klimakompresoru.Jenže po cestě se klima sama rozběhla,a to aniž bych stiskl knoflík AUTO.Klima jede furt, a je jedno,jestli mam zapnuté AUTO,nebo nic.Vypne se pouze ,pokud stiskno kmoflík EKONOM Co to může být: klimakompresor je tedy podle mě OK.Bude stačit přehrát sowt.autor.diagnostikou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 To je v pořádku, klima se má vypnout pouze když stiskneš ECON. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 (editace) Tak že klima může začít chladit,i když nezmáčknu AUTO? Do servisu jsem měl jet s poruchou takou,že když jsem stiskl AUTO,tak klima nenaskočila ventilátor zvýšil otáčky,světýlko se rozsvítilo,ale auto nechladilo.Ale dnes s v tom něco odehrálo:že auto chladí,i když AUTO NEstisknu.To je normální?? A když už ta klima chladí,a stisknu AUTO,tak se jenom zvednou otáčky ventil. ,rozsvítí se světýlko a chladí dál. Nerozumím tomu,že když nestisknu AUTO,tak auto začne chladit,nebo je to v pořádku?? Nemám s tímhle climatronikem zkušenost,před tím jsem měl climatronik,který fungoval uplně jinak. Editováno: 30. Duben 2012, autor: Pavel S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 Ano může, přečti si manuál k vozu! To že ti to jeden den nejde a druhý ano, je samozřejmě chyba. U OII (climatronic) běží klima pořád, pokud je více jak 2 stupně a není stisknuté ECON. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 díky moc,sice mám manual v Holanštině,ale určitě na netu najdu i v ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.