Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec, potřebuju poradit-jde nějakým způsobem naštelovat nárazník tak, aby lícoval dokonale s blatníky?? Vzadu ho mám trochu na jedný straně šejdrem....možná i vepředu bych to doladil. Mě takový detaily vyloženě s@rou. P.S. Nebourané, byl jen sundaný kvůli lepšímu přístupu. Dík.

no ved ako vsetko, povolis sroby, zostelujes a pritiahnes sroby...

na předku se dají v případě nutnosti lehoulince (i rukou) přihnout plechy s vodícíma lištama, nebo rúžky plechů u světlometu ;)

Ahojte všichni. Podařilo se ti seštelovat ten nárazník. Mám taky takový problém. Přední nárazník potřebuju taky seštelovat je posunutý. Zadní ale mám vycvaknutý z vodících lišt, ten budu muset asi vyndat a nasadit celý. Co si myslíš? A na co si mám dávat bacha při demontáži a montáži?

• Autor

ještě jsem ho nešteloval, ale příští tejden na to kouknu ale asi s někým v servisu, protože nevím, kudy ho povolit a nechci tam něco potento...už mi rovnali i přední světla, protože mi je v jednom přiblblým servisu vyndali a dost ledabile vrátili....úroveň servisů je prostě hrozná.

nemáš tam co skazit, nesmíš se toho bát...dva šrouby jsou jakoby u spodních rohů světel a po 5ti šroubech v podběhách kol...první si to omrkni, pak odšroubuj a rovnej ;) PS: někdy jsou nakřivo přišroubovaný vodící lištičky nárazníku na bocích, ty taky můžeš poštelovat

Ahojte. Tak já jsem se do toho pustila. Zadní nárazník nahozený na vodící lištu, vše je perfektní. Ale u předního problém: nic není praslé, ale čtyřikrát jsme přední nárazník dopasovávali, ale furt se ten nárazník odchlipává vedle světla, tam kde jde do špice. Pravá strana víc. Tak nevím, co myslíte?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.