loty Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 (editace) Jo na Octavii 1,9 tdi 81 kw.Rok výroby 2000.Mám tam baj zasík ale to by snad nemělo v tem vinu. Editováno: 22. Září 2008, autor: loty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 (editace) Začal bych diagnostikou, to je základ, pokud kontrolka svítí, tak něco napíše. Editováno: 22. Září 2008, autor: KaJe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loty Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Na diagnostice jsem byl a nic, ale neskoušel jsem to při jízdě když to sem tam blikne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 podle mě to nemá s airbagy nic společnýho protože pokud jen problikne tak by měla zůstat trvale svítit to aby jen problikla a zhasla umí jen audi nedělal ti někdo něco s budíky? je to opravdu kontrolka airbagů ? je tam origo rádio ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 je jasne ze pokud RJ airbagu neco zaznamena tak zapise zavadu a rozne kontrolku. Pokud tobe jen problik a napr. za jizdy ci hrbolech, mrkni na instalaci k budikum - konektory k budikum, ci muze jit o vadu budiku, pokud ti tam nekdo letoval jine diody a pod pak dej vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loty Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 (editace) Mám tam nové budíky z novější octávie,jsou asi rok staré a volant z RS a mám navigaci xd.Začalo to dělat nedávno Editováno: 23. Září 2008, autor: loty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 nazdarek chlapi mam takovej malej problem mozna i velkej kdyz sem si chtel vymenit packu na prepinani dalkovych svetel problem 1.po rozdelani plastu okolo volantu sem zjistil ze se musi asi sundat volant to je problem protoze nevim jak na to aspon si to myslim tak sem zacal jako vzdy odpojovat draty zde je problem č.2 po odpojeni konektoru na svetla prisel konektor na airbag ktery zasomzrejme po zapnuti spatky do konekroru nefunguje asi jak ma a ma to za nasledek ze mi sviti kontrolka airgbagu a ted nevim co stim jeste dodam po nastartovani motoru tak na 1s zhasne a pak se rosviti znova diky za rady co s tim OCTA 1.9tdi 66kw 98r.v kdzytak sem z vysociny dojedu da se rict kamkoli po domluve ale ne zas 300km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 ted už potebuješ i někoho s VAGem kdo ti to smázne protože i když je problém odstraněn kontrolka nezhasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 nazdarek chlapi mam takovej malej problem mozna i velkej kdyz sem si chtel vymenit packu na prepinani dalkovych svetel problem 1.po rozdelani plastu okolo volantu sem zjistil ze se musi asi sundat volant to je problem protoze nevim jak na to aspon si to myslim tak sem zacal jako vzdy odpojovat draty zde je problem č.2 po odpojeni konektoru na svetla prisel konektor na airbag ktery zasomzrejme po zapnuti spatky do konekroru nefunguje asi jak ma a ma to za nasledek ze mi sviti kontrolka airgbagu a ted nevim co stim jeste dodam po nastartovani motoru tak na 1s zhasne a pak se rosviti znova diky za rady co s tim OCTA 1.9tdi 66kw 98r.v kdzytak sem z vysociny dojedu da se rict kamkoli po domluve ale ne zas 300km no ale nejak ste mi zapomeli rict jak mam sundat volant a pak zpravit nebo sem to nejak nepochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 příští neděli budu ve Světlý nad Sázavou tak se ti na to můžu podívat jinak volant sundáš až po vyndání airbagu a celej postup je v DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabusko Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Airbag drzi na dvou mistech. Ze zadu volantu jsou dve diry. Musis mit tenky sroubovak nebo tvrdy tensi drat. Ten pak strcis do te diry kolik pujde a budes tlacit od osy (stredu) volantu ven az ti ten airgag trochu povyskoci. Pak to same udelas na druhe strane a mas ho venku. Kontrolku pak smazes vag-comem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 tak sem asi debil ani nevim jakym sroubovakem bych to mel delat kdyby tu byl nekdo ochotnej z vysociny kdo by ten volant sundal a zas nasadil a jeste to smazl vagem za nejakej rozumnej peniz a nebo za pekny dekuju a pivko byl bych rad ja to sam nezvladnu a s tlumenejma jezdit se neda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabusko Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 To zvladnes. Pouzij tenky plochy nebo krizovy sroubovak. O neco malo hrubsi, nez je spajchle u kola. A ten airbag, pokud nemas nejakeho znameho ti smazou ve skodovce za nejakych 150kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 ještě bych zkusil zkontrolovat kontakty, případně napružit, on přechoďák je svině pánové a ten přechoďák je kde? mě to hlasí chybu na roznětce bagu u řidiče... něco s odporem, přesně už nevim... ale rosvítí se to jen když je venku vlhko... přes léto nic... už bych to rád vyřešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 ne cestě jsou 4 spoje (x2) některej to budenejlíp projít (prostříknout) všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugi Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Písal som to už na Octavia Club a musím to dať aj sem. Nazdárek chlapi, mne v Škoda servise potom čo mi začala svietiť kontrolka airbagu veľmi zaujímavo odstránili chybu. Pri odovzdaní auta do servisu mi bolo povedané, že je to dosť častá chyba káblov bočného airbagu pod sedačkou vodiča a že tie káble vymenia a bude všetko OK... Hovorím si dobre... Po dvoch hodinách čakania mi bolo oznámené, že auto je hotové. Pri ohlásení sumy, ktorú budem platiť sa mi zdala trocha vysoká, ale hovorím si, že aspoň to bude OK a sú tam predsa nové káble... Chceli 130,00 €... Zaplatil som, odišiel a po príchode domov ma napadlo, pozrieť pod sedačku na tie nové káble za 130€. Skoro ma vystrelo, keď som zbadal čo porobili s napojením bočného airbagu. Žiadne nové káble... jednoducho odstrihli spojku napojenia airbagu, potom tie tri drôtiky nejako spojili (nepozeral som pod izolačku, či sú len skrútené, alebo spajkované) a omotali tento spoj izolačnou páskou. Okamžite som išiel naspäť do toho slávneho servisu na reklamáciu práce a spôsobu opravy. Príjmací technik mi povedal, že oni to tak opravujú a ešte nikto sa nesťažoval... Na moje naliehanie som chcel rozprávať s jeho nadriadeným, ma zaviedol, k riaditeľovi servisu a on s úsmevom na tvári mi hovorí, že oni dostali taký pokyn priamo od Škodovky to tak opravovať, že je to výrobná vada tých spojok káblov... Tak hovorím, že nech to odstraňujú zdarma, keď je to výrobná vada... A on nato, že oni s tým nič nenarobia... Pýtam sa ho: A čo keď budem chcieť vybrať sedačku a dať napríklad nové poťahy? On: tak prídete sem a mi Vám sedačku odpojíme a zasa napojíme... Nó a zasa by som platil 130€... Tak som odišiel vytočený, kua... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 To je mazec:Tak za 130 éček to umím taky nemá někdo zájem? Se divím že to tak odflákli,co je na tom vypinovat ze svorkovnice nalisovat nové piny na kabely a nastrkat zpět do svorkovnic a zacvaknout je do sebe. Dobrá fušeřina zas dobrá reklama autorizovaného servisu.Není nad to udělej si sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 kontaktuj automobilku v cz a všechno jim pěkně řekni jak to je a uved jméno servisu oni už si na ně došlápnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Už se to řešilo. Mi to u Papričky máme taky tak-přecvaklý dráty a zpájený. Na vyndávání sedačky tam je jinej konektor. Brůdr to taky zjišťoval a je to tak jak tvrdil servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 chtěl bych se zeptat,co ti to psalo na vagu za chybu? pokud jsi to tedy měl napojene.když jsem byl v sevisu na přezutí kol-před zimou.tak mi taky svítila kontrolka,řekl jsem jim at mi to tam napíchnou a kouknou na to.řekli mi že chybu to hlásilo na napínač pasu sedadla řidiče,nebo tak nák,že až se to rosvítí mám přijet a oni mi to zdarma opraví že je to na chvíly.no kontrolka se rosvítila asi po dvou dnech zase a ještě jsem tam nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugi Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 nemal som to napichnuté... takže neviem akú chybu to hlásilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 aha,tak nic.no mě to pořád píše roznětka airbagu,proto mě zarazilo že mi řekli že to je napínání pásu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatyCZE Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 Ahoj, zapojím se do diskuze. Před nedávnem jsem měl nehodu, boční náraz, airbagy nevyletěly (mám 4 bagovou verzi). Předevčírem jsem si auto přivezl domů a neustále svítí kontrolka bagů. Tak jsem lezl pod sedačky a ejhle, nezapojená svorkovnice u sedačky řidiče, zapojím, ale kontrolka pořád svítí. Co mi říkal člověk, co to spravoval, že začala svítit po odpojení a znovu připojení baterie. VAG nemám, tak jsem kouknul na Climatronic - 444 - žádné závady. Je možné, aby Climatronic nevypisoval chyby ze všech ŘJ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 Hlavně, pokud rozpojíš konektor s klíčkem v zapalování v poloze 1, kontrolka ti bude svítit furt, ikdyž po zapojení už tam chyba není. Musí se smazat - zhasnout přes VAG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatyCZE Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 (editace) Aha, no mně bylo řečeno, že to začalo svítit po odpojení baterie, mě by teda nenapadlo odpojovat baterii se zapnutým zapalováním. To jak píšeš, může to být i tím, že se zapnulo zapalování s odpojeným konektorem? Každopádně teda přes VAG, jinak se toho nedá zbavit... Mohl bys mi prosím tě ještě poradit jak to přes ten VAG vypnout? Kámoš má kabel, nechce se mi s tím do servisu, tak abych tam něco nepo... a nevyletěli mi bagy do xichtu Děkuju Editováno: 5. Červenec 2010, autor: MatyCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.