Octavinek Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 (editace) Zdravím chlapi, u Fabie I při vyndání klíčku ze spínačky se volant nezamkne, nevypne se radio a nejde následně auto zamknout, jako když stále vidí klíč v zapalování? Máte s tím někdo zkušenosti? Díky Editováno: 19. Červen 2010, autor: Octavinek Přesunuto do zprávný sekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 (editace) Vadna elektricka cast spinacky. Orech -vymenit za novy cena cca 500 Kc. Este mi prezrad preco pises TEMU do sekcie FABIA1. Ked mas OCTAVIU1 Editováno: 19. Červen 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Vyděl bych to na celou část jak mechanickou tak i tu elekrickou.Mechanická nezamkne volantovou tyč a nevypne spínané napětí přes klíček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 19. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 (editace) To Prochy 603 : Co je to ořech? To mi v servisu taky říkali? Zítra tam ráno jedu,tak ať vím o co jde? Já mám doma navíc jednu spínačku? Tak jim jí tam hodím, ať jí případně vyzkouší?! Ještě poznatek..ve spínačce stále vykukuje plastový kolíček, a klíček má odpor než ho tak zasunu? Editováno: 19. Červen 2010, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Vadna elektricka cast spinacky. Orech -vymenit za novy cena cca 500 Kc. Este mi prezrad preco pises TEMU do sekcie FABIA1. Ked mas OCTAVIU1 ved ma v podpise aj O1 aj F1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Ořech je ta elekrická část tý spínačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 ved ma v podpise aj O1 aj F1 Malý OT. Podpis byl upraven až posléze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 20. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Nikde to nemohu najít? Ani v Etce ani v dílenské příručce? Tak se nechám překvapit, auto je v servisu. Odhad ceny opravy 1000,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 ved ma v podpise aj O1 aj F1 Ked som mu pisal odpoved a radu tak tam tu FABIU nemal napisanu!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 To Prochy 603 : Co je to ořech? To mi v servisu taky říkali? Zítra tam ráno jedu,tak ať vím o co jde? Já mám doma navíc jednu spínačku? Tak jim jí tam hodím, ať jí případně vyzkouší?! Ještě poznatek..ve spínačce stále vykukuje plastový kolíček, a klíček má odpor než ho tak zasunu? Orech je --elektricka cast spinacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 9. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 Tak se dostávám k tomu abych napsal co se vlastně stalo...a jak to dopadlo...mezi spínačkou a ořechem prý byl nějaký úlomek a ten zapříčinil problém...jinak je vše v pořádku...tak cena opravy.... tedy vyčištění 812,- Kč....to jsem si mohl udělat i sám...kurňa mít na to čas a nářadí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.