Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Sleduji,kde na mem supu 1,9Tdi elegance 2004 uz vylezla koroze,nebo nejake bubliny.Mam to na zadnim viku kufru u tech lampicek na spz,tam uz je to pekne "nabublane" .Bublinku uz mam i vzadu na viku kousek od znaku.

Dalsi kde se zveda lak je na obou prednich dverich na sloupku zacina to od gumove listy.Taky male bublinky.

Nekde jsem tu o tom necetl.

Ale co takhle koukam na jine superby vidim,ze to maji i o dost novejsi kusy.

Jak jste na tom?

Editováno: , autor: PetrKV
Vloženo

presne jak rika žralok u lampicek to je tuty a ja jsem ji nasel i na viku od kufru pod napisem superb je hrana ,tak v ni.je to docela smutny,podle myho by mela kastle vydrzet tech 10 let bez koroze

Vloženo

Kamarádi, mám to taky, a dost mě to sere vidím že nejsem ale jedinej, mám 2004 a u lampiček spz to rozkvétá:) nechám to opravit u lakýrníka. Ale je to tak na reklamaci...

Vloženo (editace)

Já mám bublinky na sloupku u okýnka na předních dveřích u řidiče u těsnění

Tam je mam prave taky,u ridice i spolujezdce na ..:((

Editováno: , autor: PetrKV
Vloženo

nj,chlapy,si s tim nejak poradime ,ne? zase vylozenej kvetinac to neni.Predtim jsem mel forda a to uz ani nebyl kvetinac,spis truhlik :D Co tady tak ctu,tak jsou to vetsinou jen drobne veci,zadne diry v prahu. :skoda:

• o 2 týdny později...
Vloženo

Chlapci,mám pro Vás možná,nebo spíš zcela určitě dobrou zprávu,tak doufám,že tady toto téma pořád prolejzáte;-)

Jakákoliv vada,nezpůsobena váma,viz liška na víku kufru nad SPZ lze vyreklamovat. Třeba na to byla svolávací akce a mění to zadarmo,jelikoš je na kastli výše zmíněná 10ti letá záruka.

Takže pokud chcete,zajděte si do škody. Já jsem se jenom o tom zmínil a hned mi říkal,že to opraví ;-)

Tož tak :-)

• o 2 týdny později...
Vloženo

řesně tak!!!

Mám korozi na stejných místech, jak popisujete... když mrknete na oficiální web ŠKODY-AUTO, tak tady máte přímo vyjmenováno, na co se vztahuje!!!

TAKŽE NEVÁHEJTE, SEDNĚTE DO SUPŮ A HONEM DO ŠKODOFKY PRO NOVÉ DÍLY!! :w00t1::rock:

Vloženo

Já mám supa dotaženýho, bez servisky a je to úplně jedno. Rozhodující je, že na všechny jedničkový supy dávají desetiletou záruku... když si tam klikneš na odkaz níže, kde je "vyloučení plnění", tak se tam o nutnosti pravidelného servisu (vedení servisky) vůbec nepíše... :kol-65:

Vloženo

Já když to zítra stihnu, tak tam taky zajedu. Mám lítáního až nad hlavu, navíc důležitou akci od 13. hodin, takže kdyby to nevyšlo, doufám, že alespoň napíšeš, jak a kdy Ti to vymění! :kol-99:

Vloženo

Takze chlapci, jak jsem cekal... Odpoved velmi ochtneho pana ve skodovce byla: "pokud nemate servisku vyplnovanou neustale (jinak receno pokud s kazdym prdem nejezdim k nim) nemuzeme vam to vymenit, klasicka zaruka je 2 roky, vse ostatni je nad ramec a pokud chcete mit i ostatni zaruky musite mit servisni knizku" takze nic... a jeste mi rekl "nemate zac" a pritom jsem mu ani nedekoval - debil ...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...