PetrKV Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 (editace) Sleduji,kde na mem supu 1,9Tdi elegance 2004 uz vylezla koroze,nebo nejake bubliny.Mam to na zadnim viku kufru u tech lampicek na spz,tam uz je to pekne "nabublane" .Bublinku uz mam i vzadu na viku kousek od znaku. Dalsi kde se zveda lak je na obou prednich dverich na sloupku zacina to od gumove listy.Taky male bublinky. Nekde jsem tu o tom necetl. Ale co takhle koukam na jine superby vidim,ze to maji i o dost novejsi kusy. Jak jste na tom? Editováno: 2. Září 2010, autor: PetrKV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 U lampiček na SPZ je to skoro u všech supů. Mám to taky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 presne jak rika žralok u lampicek to je tuty a ja jsem ji nasel i na viku od kufru pod napisem superb je hrana ,tak v ni.je to docela smutny,podle myho by mela kastle vydrzet tech 10 let bez koroze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Kamarádi, mám to taky, a dost mě to sere vidím že nejsem ale jedinej, mám 2004 a u lampiček spz to rozkvétá nechám to opravit u lakýrníka. Ale je to tak na reklamaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 A my jeste nic Jen hrany byly chyceny hrany lemu u zadnich kol tk sem je obrousil plnic a nechal dolakovat a nalepil na to oem tu cirou folii proti kaminkum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 U mě je problém za předními koly, na obou blatnících se už loupe lak a objevuje rez 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 TomASS:Nwm jak by se koukali na reklamaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 20. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 TomASS:Nwm jak by se koukali na reklamaci kdyz mas vyplnenou servisku,tak davaji nove viko v laku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Hm do skodovky uz nejezdim...takze asi nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 Já mám bublinky na sloupku u okýnka na předních dveřích u řidiče u těsnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 26. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 (editace) Já mám bublinky na sloupku u okýnka na předních dveřích u řidiče u těsnění Tam je mam prave taky,u ridice i spolujezdce na ..( Editováno: 26. Červen 2010, autor: PetrKV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 nj,chlapy,si s tim nejak poradime ,ne? zase vylozenej kvetinac to neni.Predtim jsem mel forda a to uz ani nebyl kvetinac,spis truhlik Co tady tak ctu,tak jsou to vetsinou jen drobne veci,zadne diry v prahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke666brouk Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 Souhlasim květináč to neni.Sup je zlatej,nějaký ty drobnosti se najdou na každym autě.Vůbec bych to nehrotil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SikiB Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 Chlapci,mám pro Vás možná,nebo spíš zcela určitě dobrou zprávu,tak doufám,že tady toto téma pořád prolejzáte;-) Jakákoliv vada,nezpůsobena váma,viz liška na víku kufru nad SPZ lze vyreklamovat. Třeba na to byla svolávací akce a mění to zadarmo,jelikoš je na kastli výše zmíněná 10ti letá záruka. Takže pokud chcete,zajděte si do škody. Já jsem se jenom o tom zmínil a hned mi říkal,že to opraví ;-) Tož tak :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
full Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 řesně tak!!! Mám korozi na stejných místech, jak popisujete... když mrknete na oficiální web ŠKODY-AUTO, tak tady máte přímo vyjmenováno, na co se vztahuje!!! TAKŽE NEVÁHEJTE, SEDNĚTE DO SUPŮ A HONEM DO ŠKODOFKY PRO NOVÉ DÍLY!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 A myslíš že mě pošlou do háje když už ve 150 000 servisku nevyplnuji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
full Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Já mám supa dotaženýho, bez servisky a je to úplně jedno. Rozhodující je, že na všechny jedničkový supy dávají desetiletou záruku... když si tam klikneš na odkaz níže, kde je "vyloučení plnění", tak se tam o nutnosti pravidelného servisu (vedení servisky) vůbec nepíše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 bejbéééé .... ....zítra tam valím!díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
full Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Nápodobně... myslím, že škodofka na to dost spoléhá, že o tom lidi neví... Ale takhle teda ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Pánové mám teda tak dobrou náladu! Doufám že mi ji tam zítra nezkazí až tam dojedu:D že to chci vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
full Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Já když to zítra stihnu, tak tam taky zajedu. Mám lítáního až nad hlavu, navíc důležitou akci od 13. hodin, takže kdyby to nevyšlo, doufám, že alespoň napíšeš, jak a kdy Ti to vymění! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 To já zítra právě taky ale tak se domluvíme že si tady napíšem kdo to stihl a jak dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
full Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 OK. Někdy kolem dvacáté hodiny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 kuva chlapy,tohle me nenapadlo,jsem zvedavej jak dopadnete,ja mam trosku rzi v tom zlomu na kufru pod znakem skoda,hned napiste jak jste dopadli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 Takze chlapci, jak jsem cekal... Odpoved velmi ochtneho pana ve skodovce byla: "pokud nemate servisku vyplnovanou neustale (jinak receno pokud s kazdym prdem nejezdim k nim) nemuzeme vam to vymenit, klasicka zaruka je 2 roky, vse ostatni je nad ramec a pokud chcete mit i ostatni zaruky musite mit servisni knizku" takze nic... a jeste mi rekl "nemate zac" a pritom jsem mu ani nedekoval - debil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.