tokyc Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Ty si ze Senožat na Vysočině? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 ano jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyc Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 A byla by teda možnost se stavit u tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 zavolej a domluvíme se, telefon je v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Potřebuji zapojení černého napájecího ISO knektoru na na Symphony FI. Barvy vodičů do jakých čísel pinů!!! Nikde jsem to nenašel! Nebo schéma z DP. Mám na Superba ale barvy vodičů jsou jiné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radar1 Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Ahoj kluci. Jsem tu novej ta kdybych neco psal nekam blbe tak reknete. Mam dotaz mel jsem v octavii radio na kazetu a cd menic a ted jsem si koupil symphony a cd menic mi nejde spustit nebo nevi jak, zapnu cd to bjezi a kdyz cd knoflik zmacku znova tak to nic nedela jen treba nejek skoci ta jednicka na kterem cd to je. Pritom kdyz zapnu radio tak slysim jak cd vzadu sramoti. Dekuju za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 zdravim proprosil bych o radu nikde jsem to tady nenasel pujde mi na radiu Symphony FI cislo vzadu je 6y0035156A tak jestli mi k nemu pujde pripojit cd changer ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 měl by jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 (editace) Zdravim, nemate nahodou doma nekdo stare radio (nebo cast) Skoda Symphony s CD? Chybej mi tlacitka predvoleb 1 a 6 (tlacitko 1 a 6) a nejak se mi ho nikde nedari sehnat? Editováno: 27. Březen 2013, autor: Wyder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Veškeré náhradní díly pro OEM radia-fi .BRM Kosmonosy. Posílají i poštou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Zdravim mam dotaz.... kdyz autoradio neni nakodovano na Cd changer jak to funguje kdyz ho pripojim ? vubec se to nerozjede nebo to dela chyby ? A jeste dotaz kdyby bylo radio nakodovano na cd changer a prendalo se do jineho auta musi se zase nakodovat nebo to uz drzi ? predem diky za echo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Vůbec ho to nerozpozná, takže na něj nepřepneš. Pokud se nakóduje a přendá jinam, tak by mělo kódování udržet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 takze kdyby nebyl nakodovany CD CHanger delalo by tohle ? nebo by to vuuubec nereagovalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aloof Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 (editace) Mám problém se Symphony do Fabie I, po vynutí motoru začne červěn problikávat pravá vyhledávací šipka na rádiu (ta na manuální vyhledávání). V čem by mohl být problém? Nebo je to normální, mám ho teprve krátce. Možná už to tu bylo, ale pročítat 32 stránek opravdu nemám čas a vyhledávač nic nenašel. Díky za info. tak už jsem na to asi přišel, problikává indikátor zabezpečení, kódování rádia. Teď už ho jenom vypnout:) Editováno: 3. Květen 2013, autor: Aloof Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Je to normální funkce, v memu se to nechá vypnout,ale proč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s.i.k.i. Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 Ahoj mám problém s rádiem Symphony na CD a to takový, že nefunguje ovládání z volantu. Mám Octavii I LaK, polodot, tempomat, multifunkci, CD changer. Auto je z Německa a je to rok 12/2002. Bylo tam origo rádio na kazety a vše fungovalo. Teď jsem si koupil uplně nové rádio symphony na CD (1U0 035 156 C). Rádio na kazety mělo kodování 407. Zapojení je CANové. Když jsem dal nové rádio s kodováním 407 tak to hlásí chybu 01304 to rádio na kazety nedělalo a také jsem měl kódování 403 to nehlásilo chybu, ale stejně MF nefungovalo. U nového rádia jinak vše funguje podsvícení i vypnutí na vytažení klíčku. Dle zjištěných informací bych měl mít CANové vedení i rádio, ale ovládání na MF nejde. Rádio je uplně nové zakoupené ve škodovce. poradíte někdo prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 jak víš že tam máš ten can? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s.i.k.i. Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 jak víš že tam máš ten can? za budíkama je to v tom zeleném konektoru zapojeno do pinu 8, 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 každá O1 face má zapojený komfort can do budíků! to ještě neznamená že máš u radia can... kolik máš drátů v zeleném konektoru u radia? a na jakých pozicích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s.i.k.i. Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 No aha, tak to jo, toho jsem se bál. Přečetl jsem toho tolik tak už sem tak nějak zmatený. Z rádia resp. v tom zeleném mini iso jsou tři fialové a černý, ale do jakých pozic to jde to opradu nevím. Pokud je to nezbytné tak to zítra vyndám a podívám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 máš can u radia ale nové radio nemáš canové.. nutné předělat kabeláž radia, mf volantu a překodovat RJ MF volantu.. nové radio jsi měl koupit 1U0035156D,E nebo na MP3 1U0035156F.. proto ti to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sena Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 Ahoj, chtel jsem se zeptat tak vseobecne na moznosti pripojeni mp3ky k radiy symphony CD. Nejsem zadny technik, tak bych si to asi nedelal sam, pokud by to nebylo nebylo jednoduchy.. Co jsem cetl nekonecne mnozstvi prizpevku v teto diskuzi (uprimne jsem mel silu se prohrabat jen par strankama), tak z toho moudrej nejsem.. Pochopil jsem, ze je mozne hodit radio firme BRM a ta je schopna k nemu pripojit TECHNISAT MOBILE AUDIO INTERFACE za 1440 CZK. To mi prijde docela dost, vzhledem k tomu, ze za tu cenu se da koupit nove autoradio, ktere to uz ma v sobe. Moje otazka je, zda ma tedy nejakou vyhodu originalni radio a zda lze tento upgrade (na kablik s jackem) provest i levneji - ne za cenu noveho radia, ktere to jiz umi. Diky za reakce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Válí se mi doma to, co jsem používal u Symphony a fungovalo (to černé). Musel jsem k tomu přibastlit předzesilovač (to stříbrné), aby se nemusela hlasitost moc vytáčet. Montáž je velmi snadná. Cena cca 1/3 ceny TECHNISAT MOBILE AUDIO INTERFACE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Ahoj kluci,poradil by mi někdo s kodem? Symphony 6Y0035156A SKZAZ8C 1309532 made by Technisat? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.